Şimdi Ara

Kankam Acik Senete imza Atmis .......... Durum Ciddi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçmalamayın, açık çekin değerinin olmadığını bilmiyor musunuz? Mağarada falan yaşıyor olmalısınız. O kendine avukat diyen herife de söyle bıraksın avukatlığı ondan bir cacık olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Yapılcak tek şey parayla adam tutup korkutun arkadaşını.Araba kiralama işlerinde de açık senet yapıyolar dikkat edin

bu dediğini yaparlarsa iş içinden çıkılmaz bi durumada gidebilir, bu araç kiralamayla ilgili bende çok kötü şeyler duydum zamanında çok kişinin canını yakmışlar hala öylemi bu tip yerler orasını bilmem.

o işler daha da arttı genç gördüklerine hemen açık senet gömüyolar kazada falan

adam akıllı bu işi yapanlarda var arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Kankam bir arkadasindan kredi kartini almis ve kullanmis 2 bin TL kadar.
    Sonrasinda odiyememis arkadasida buna acik senet imzalatmis sonra avukata 10 Bin TL yazip vermis.
    Su an avukatla gorustuk.

Parayi odememizi soliyor ... Kredi Kartinin Sahibide 2 Bin TL Harcanmasina Ragmen , 3,5 Bin TL Verin Senedi Geri Cekiyim Diyor.

Su An Ne Yapmamiz Lazim ?

dikkatli olun adam 3.5 bin tl yi alınca size senetin kopyasını verip tekrar para isteye bilir.
  • acik senet = bos kagida imza
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

10000 tl yazması hiçbirşeyi deyiştirmez isterse 200000 bin yazsın
    olayı adli makamlara iletin onlar zaten o yazının size ait olmadıgını karşılaştırır ve hatta senete 10 bin yazan kişi hakkında belgede sahtecilik suçundan dava açılır (davayı siz açmasanız bile kamu davası açılır )

sakın para falan ödemeyin

Malis Suclar Aradim Simdi Polisi

Acik Seneti imzalamissiniz Dedi , Bu durumda sadece guveni kotuye kullanmaktan savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz dedi.

Rakamı yazan karşı tarafta olabilir dediğin imza için geçerli. Kısacası paşa paşa ödüyeceksiniz.

Bu adam böyle dediyse son noktadır. Ayrıca asıl dayağı hak eden arkadaşının kendisi. Madem ödemeyecektin, ne diye o adamı güç durumda bırakıyorsun? İnşallah 10.000TL öder.

• Bence çok iyi yapmış, ben olsam 10 bin lira isterdim.. Senin arkadaşın borcuna sadık birisi olsaydı başına böyle bir şey gelmezdi. Ona iyi bir ders olur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

şimdi iyi güzel de kimse sormamış, o kredi kartını kullanan arkadaş kullandığı 2000 tl yi neden ödememiş adama

diyelim ki kredi kartını arkadaşınıza verdiniz, aylarca ödemedi, sizi kara listeye soktu, defalarca aradınız ödemiyorum dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Belki senete imza attıran haklı

şu durumda tek çare 3500 tl yi ödeyip kurtulmak, başka yolu yok. imza benim değil de diyemez, grafoloji ağzınızla bile atsanız imzayı sizin attığınızı anlıyor.

2000 tlyi ödemezsen faizlenir 3500 olur zaten belki de adam faiziyle birlikte toplam borcunu istiyordur sizinde dediğiniz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: beastly

quote:

şimdi iyi güzel de kimse sormamış, o kredi kartını kullanan arkadaş kullandığı 2000 tl yi neden ödememiş adama

diyelim ki kredi kartını arkadaşınıza verdiniz, aylarca ödemedi, sizi kara listeye soktu, defalarca aradınız ödemiyorum dedi. Siz olsanız ne yapardınız? Belki senete imza attıran haklı

şu durumda tek çare 3500 tl yi ödeyip kurtulmak, başka yolu yok. imza benim değil de diyemez, grafoloji ağzınızla bile atsanız imzayı sizin attığınızı anlıyor.

2000 tlyi ödemezsen faizlenir 3500 olur zaten belki de adam faiziyle birlikte toplam borcunu istiyordur sizinde dediğiniz gibi

işte ben de bunu diyorum hocam, benden arkadaşım kartımı alsa ödemese ben faiziyle zararlarımla isterim, eleman 3500 e fit oluyor yine insaflı bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beastly

quote:

işte ben de bunu diyorum hocam, benden arkadaşım kartımı alsa ödemese ben faiziyle zararlarımla isterim, eleman 3500 e fit oluyor yine insaflı bence...

evet bende düştüm böyle bir duruma arkadaşa verdim 500 çekmiş onuda ödemedi 750 tl oldu ben ödedim daha fazla faizlenmesin diye 1yıl sonra getirdi 500 verdi faiz dediğimde ben 500 çektim faiz beni ilgilendirmez dedi faizide ben ödemiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

hep kanka zaten

başım döndü imzandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

arkadas ben bu imza olayını anlamıyorum birisi acıklasın bana mesela ben o adamın imzasının tıpa tıp aynını atarım bos senete su kadar para alıcam felan diye mahkeyeme versın nereden anlıcaklar bu adamın ımze atıp atmadıgını sahit mı tutucak ımzayı attı gordum dıye bu aklımı senelerdir kurcalar birisi bana anlatsın bu ımza olayını saygılar.

he bak bende bunu anlamıyorum mesela nerden bilecek onun senin imzan olduğunu ben atmadım desin çıksın işin içinden

İmza adli tıpa gönderiliyor.
    İmzayı ben atmadım dersen mahkemede, imza örneklerini alırlar.
    Sağ el ayakta, sol el ayakta, oturarak sağ el ve oturarak sol el ile imza ve yazı örneklerin alınır.
    Emin ol çok da iyi tespit ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

arkadas ben bu imza olayını anlamıyorum birisi acıklasın bana mesela ben o adamın imzasının tıpa tıp aynını atarım bos senete su kadar para alıcam felan diye mahkeyeme versın nereden anlıcaklar bu adamın ımze atıp atmadıgını sahit mı tutucak ımzayı attı gordum dıye bu aklımı senelerdir kurcalar birisi bana anlatsın bu ımza olayını saygılar.

kriminal inceleme denen bir şey var. Elin imza atarkenki hareketlerinden tespit edilebiyor.

• beyler son durum avukatla gorustuk

2.500 tl yi pesin vericek benim salak kankam. sonra 10 bin tl lik senet alinicak.

ardindan avukatla 1000 tl lik senet yapicaz.

bu sekilde sonlandiricaz olayi hayirlisiyla yarin.

kankama uzuldugumden degil \ ailesine uzuldugum icin sizinle paylastim.

yoksa elimde olsa okuzu ben dovucem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan536

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Yapılcak tek şey parayla adam tutup korkutun arkadaşını.Araba kiralama işlerinde de açık senet yapıyolar dikkat edin

bu dediğini yaparlarsa iş içinden çıkılmaz bi durumada gidebilir, bu araç kiralamayla ilgili bende çok kötü şeyler duydum zamanında çok kişinin canını yakmışlar hala öylemi bu tip yerler orasını bilmem.

o işler daha da arttı genç gördüklerine hemen açık senet gömüyolar kazada falan

adam akıllı bu işi yapanlarda var arkadaşım

e illaki var kardeşim söylenecek söz müydü bu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...

+1 en dogru mesaj bu oncelikle belirteyim.

Dostum kimseye para mara vermesin kankan bu isler o sekilde islemiyor islemezde. Senet neye istaneden imzalandi ? Ortada bir mal yahut hizmet varmi ? Ayriyeten kankan 18 yasindan buyukmu ve ustune ait araba felan varmi ?

Avukat sizin gozunuzu korkutmus benimde birinden alacagim var senet dahi yapmadim senetle hicbise olmaz adamin bana borcu var elden ? Eee senet desen yemez, isletme sahibi degilsinki, sirket felan yok ortada, bir mal yada hizmette satmadim, elden borc adama senet imzalatacak idim benimde avukat arkadasim imzalatma boswer, sikayetci olsa sikinti yasarsin dedi oldu ve bitti

İyice arastirin o zaman herkes herkese senede imza attirsin eee hadi gel ode o eskidendi hee gidersin evine alirsin bir firmadan buzdolabi,tv vs vs adam tanidiktir senet yaparsiniz odemezsin iste o alir senedi isleme koyar ama aldigin urun yada hizmetin FATURA si ile o adama da kimse tefeci diyemez senin durumun farkli.

Bana borcu olan adamin hic biseyi yok bu hayatta dikili agaci yok deyim yerinde ise senet imzalatsan nolacak bu adama, imzalatmasan nolacak ? Kalkar imzalatirsin biri akil verir bu sefer sen yarqilanirsin tefeci diye...

• 2000 lira düz faiz ile 3500 lira olmuş işte. Ver kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Çocukla konuşun adam olsun yok olmam diyorsa mali polise verin. tefecilik yapıyor,2500 tl için aylık yüzde bilmem kaç para alıyor, vergisiz kazanç elde ediyor diye görsün gününü. Sonra o düşünsün işin sonu nereye varacak diye.

Neye istinaden 10.000 tl vermiş? O parayı nereden bulmuş? Mal varlığını ne yiyip içtiğinin hesabını mali polise versin...

Dostum kimseye para mara vermesin kankan bu isler o sekilde islemiyor islemezde. Senet neye istaneden imzalandi ? Ortada bir mal yahut hizmet varmi ? Ayriyeten kankan 18 yasindan buyukmu ve ustune ait araba felan varmi ?

Avukat sizin gozunuzu korkutmus benimde birinden alacagim var senet dahi yapmadim senetle hicbise olmaz adamin bana borcu var elden ? Eee senet desen yemez, isletme sahibi degilsinki, sirket felan yok ortada, bir mal yada hizmette satmadim, elden borc adama senet imzalatacak idim benimde avukat arkadasim imzalatma boswer, sikayetci olsa sikinti yasarsin dedi oldu ve bitti

İyice arastirin o zaman herkes herkese senede imza attirsin eee hadi gel ode o eskidendi hee gidersin evine alirsin bir firmadan buzdolabi,tv vs vs adam tanidiktir senet yaparsiniz odemezsin iste o alir senedi isleme koyar ama aldigin urun yada hizmetin FATURA si ile o adama da kimse tefeci diyemez senin durumun farkli.

Bana borcu olan adamin hic biseyi yok bu hayatta dikili agaci yok deyim yerinde ise senet imzalatsan nolacak bu adama, imzalatmasan nolacak ? Kalkar imzalatirsin biri akil verir bu sefer sen yarqilanirsin tefeci diye...

dostum mali suclari aradim
    acik senete imza attiysa o is bitti diyor yapicak 1 sey yok diyor.

mal veya hizmet e gelince adam elden nakit verdim der diyor ahada imzasida burda der gecer diyor.

hic bir sey yapamazsiniz dedi..

• quote:

quote:

quote:

mal veya hizmet e gelince adam elden nakit verdim der diyor ahada imzasida burda der gecer diyor.

Kardes senin bir avukat arkadasin yokmu ? Ara sorsana birader buraya resim eklemeyi bilmiyorum bilsem senet var bendede ewde duruyor resmini ceker atardim adama imzalatmaya tenezzul bile etmedim. Bak mali suclarda dahil yanlis yonlendirir herkes arkadasin olan bir avukata sor.

Bana borcu olan elemanin hic biseyi yok nasi olcak ? Adam bise piskin piskin senet getir istersen imzalarim diyor dusun yani adamin ustune ot dahi yok neyi alicaksin ? İmzalattin gider 2 gun sonra baski altindaydin zorla imzaladim der biter bu is :)) bu arada banada memurlar bile dedi senet imzalat diye :)) avukatta sen bilirsin ama hic bise alamazsin dedi bitti gitti

Arastir bu isi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardes senin bir avukat arkadasin yokmu ? Ara sorsana birader buraya resim eklemeyi bilmiyorum bilsem senet var bendede ewde duruyor resmini ceker atardim adama imzalatmaya tenezzul bile etmedim. Bak mali suclarda dahil yanlis yonlendirir herkes arkadasin olan bir avukata sor.

Bana borcu olan elemanin hic biseyi yok nasi olcak ? Adam bise piskin piskin senet getir istersen imzalarim diyor dusun yani adamin ustune ot dahi yok neyi alicaksin ? İmzalattin gider 2 gun sonra baski altindaydin zorla imzaladim der biter bu is :)) bu arada banada memurlar bile dedi senet imzalat diye :)) avukatta sen bilirsin ama hic bise alamazsin dedi bitti gitti

Arastir bu isi

Benzer bir olay bizim başımıza gedi.
    Senetin hükümsüz sayılması öyle kolay değildir.
    Senelerce süren mahkemeler,şahitler,duruşmalar gerekir,ki tüm bunlara rağmen hakim davayı düşürebilir.
    Bu davalarda sonuç almak zordur.

• Türk Adalet Sistemine hoşgeldiniz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.