Şimdi Ara

Kanser hastaları için özürlü raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
18.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim babam kanser hastası(bağırsak ve akciğer) sizce engel raporu alabilir mi ve alırsa bu raporla araç indiriminden faydalanabilir mi?

• Araç raporu alamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin..
  • % 90 engelli raporu olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşlar cevabı vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: _moria_

Selam arkadaşlar benim babam kanser hastası(bağırsak ve akciğer) sizce engel raporu alabilir mi ve alırsa bu raporla araç indiriminden faydalanabilir mi?

Engel raporu illaki alır,sonuçta kanser hastası. Bak bunu oku kardeşim burda yazıyor. Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

http://www.alomaliye.com/2011/levent_gencyurek_engellilere_tasit.htm
  • Allah şifa versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam ben kanser hastasıyım üst damağım alındı konuşma yetim çok düştü.Bu nedenden dolayı engelli raporu alabilirmiyim ve 4.370 gün prim günüm var emekli olabilirmiyim acaba?
  • Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _moria_

Selam arkadaşlar benim babam kanser hastası(bağırsak ve akciğer) sizce engel raporu alabilir mi ve alırsa bu raporla araç indiriminden faydalanabilir mi?

Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..
    Geçen gün noterde bir işimi hallederken komşumuzu gördüm.Kendisi seneler önce kanser olup ameliyat olmuş yaşlı bir amca.
    O gün indirimden yararlandığını ve bu şekilde araba aldığını söylemişti.Bilginiz olsun diye yazdım.
  • kanser hastaları için verilen rapor yüzde kaç bilen var mı? kanser hastaları ötv indiriminden faydalanabiliyor mu?
  • Ben faydalanabiliyorlar diye biliyorum. Sahit oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hastalığın derecesine göre rapor veriyorlar. Yüzde 90 ı geçmesi için iyice ilerlemiş olması lazım sanırım. Allah şifa versin.

• ayrıntısını biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.