Şimdi Ara

Kanser hastası birine yardım etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, 1-1,5 sene önce teyzem meme kanserine yakalandı. Şuan durumu iyiye gidiyor gibi fakat, yalnız yaşadığı için ona hem uğraş hemde arkadaş olması için köpek hediye etmek istiyorum.

Ama öğrenci olduğum ve lys ye hazırlandığım için para sıkıntım var. Ailemin durumu da iyi olmadığı için onlardan da isteyemiyorum. Sizce bu parayı nerden bulabilirim. Yanlış anlamayın lütfen buraya gelip para istemek değil amacım. Fikirlerinizi almak. Şimdiden teşekkürler.
    Not, bursada yaşıyorum.

Hesabı açalı yaklaşık 2 hafta felan oldu o yüzden, yazdıklarım inandırıcı gelmeyebilir. İnanmak size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmş olsun Allah acil şifa versin
  • Sağol bro

• kopek degıl kedı al. Temızlıgı daha kolay olur. Gecmıs olsun bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, ama teyzem kedileri sevmediğinden köpeğe yöneldim bende.

• Bende de kopek var eğer tek yaşiyosa bakimi zor kedi daha uygundur

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjavides

Beyler, 1-1,5 sene önce teyzem meme kanserine yakalandı. Şuan durumu iyiye gidiyor gibi fakat, yalnız yaşadığı için ona hem uğraş hemde arkadaş olması için köpek hediye etmek istiyorum.

Ama öğrenci olduğum ve lys ye hazırlandığım için para sıkıntım var. Ailemin durumu da iyi olmadığı için onlardan da isteyemiyorum. Sizce bu parayı nerden bulabilirim. Yanlış anlamayın lütfen buraya gelip para istemek değil amacım. Fikirlerinizi almak. Şimdiden teşekkürler.
    Not, bursada yaşıyorum.

Hesabı açalı yaklaşık 2 hafta felan oldu o yüzden, yazdıklarım inandırıcı gelmeyebilir. İnanmak size kalmış.

Bir kanser hastası olarak dalga geçtiğini varsayıyorum. Kanser hastalarının mikroplarla içli dışlı olmaması gerekir

• Hocam barınaklardan alın ücretsiz veriliyor veya bazı insanlar mecburen hayvanlarını sahiplendirmek zorunda kalıyolar mamalarını falan karşılıyorlar internetten buna da bakabilirsin

• Kanser hastalarinin zannediyorum ki bagisiklik sistemleri zayifliyordu o yuzden iyi bir dusunce olsada yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopek degil de bir su kaplumbagasi alabilirsin bence. Isiticisini filtresini tankini ve lambasini al tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Kanser hastalarinin zannediyorum ki bagisiklik sistemleri zayifliyordu o yuzden iyi bir dusunce olsada yapma

Haklı olabilirsin. Ben bi araştırayım o zaman, Sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.