Şimdi Ara

Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
35.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu mumkun ama bunu bu aralar gerceklestiremicegim ama yakin zamanda olucak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • traumaniac kullanıcısına yanıt
    evrim ve çevrem nasıl olmamı istediyse öyle oldum ve öyle davranıyorum
    boş duyarlarınızı da kendinize saklayın
    gerçek hayatta kaç tane engelli arkadaşınız var? kaç tane kanserli arkadaşınız var? önceden arkadaş olduklarınızdan bahsetmiyorum sonradan arkadaş olduklarınızdan bahsediyorum. yok değil mi? sokakta bile yoklar çok azlar.
    bak sağlığım yerinde ama tipsizim diye hiç arkadaşım yok. ben bile dışlanıyorsam öbürbenden kötü durumda olanları düşünemiyorum
  • Peruk yok ama maddi olarak destek olabiliyorsak imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışırım iban vs var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle para alamamÇünkü şu an yasal üniversitenin vermiş olduğu izin kermes düzenleyip gelir elde edebilir yada peruk bağışı kabul edebilir şeklinde Ama isterseniz size uygun fiyatlı bir peruk bağlantısı göndeyim siz gönüllü olarak alıp üniversitenin adresine kargolayabilirsiniz.

• Mesela bunun gibi bu arada tamamen öneri

• Bende yegenime peruk almıştım şimdi saçları çıktı takmıyor olmazsa olmaz bişeyde değil ama moral için olabilir

• Merhaba sacımızı orda mı keseceğiz yoksa posete koyup kendimiz mi getirecegiz ? Jiketle mi yoksa makineyle mi kesiyoruz

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Şuan saçları peruğa çevirecek bir seviyeye ulaşamadılar.kendiniz peruk alıp Kocaeli üniversitesi tıp fakültesi dermatoloji anabilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz adına kargolayabilirsiniz

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Tipinden ziyade zihniyetin sıkıntılı senin belli. Bu kafayla senle 3 cümle konuşulmaz. Allah hidayet versin sana. Selametle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır lakin başlık biraz fazla olumsuz hocam, bir ayar çekseniz daha iyi olur.

• Ne yazmamı önerirsiniz Daha önce peruk bankasına destek başlıklı bir yazı yazdım fakat hiç bir cvp gelmedi ilgi çekmedi sanırım önerinize açığım

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz Bu projede toplumsal duyarlılık amaçlanıyor.Hemen hayata geçirilebilecek bir proje olmalıydı
    Öğrenciler fikir sunmuşlar hocaları bunu kabul etmiş bende bu durumu yaşamış biri olarak kanser hastaları zor süreçte sosyal hayattan kopmamalıdır Bence peruk benim için çok önemliydi Hastalık sürecimde aynanın karsısında kendimi saçlı görüncede mutlu oluyordum

• Aynakolik kullanıcısına yanıt
    El kadar dosya gonderisine bile 15-20 tl ucret alan kargo firmaları ile bu kampanya için sıkıntı olabilir. Bir dönem ptt ile anlaşma sonucu kitap içerikli kargolar %50 indirimli taşınıyordu. Yine buna benzer bir protokol olursa verilen adrese gönderilen peruklarin kargo ücreti kimseye dokunmaz kanısındayım.

Arkadaşlara başarılar dilerim.

Not: ekşi sözlük ve diğer sözlüklere de başlık açma imkani varsa orada da sesinizi duyurabilirsiniz.

• Aynakolik kullanıcısına yanıt
    anladım, önceden konu açtığınızı bilmiyordum, tepkiniz ona olsa gerek. Umarım burada ve diğer platformlarda yayılır.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Benim yok ama sizin varsa afişimizle başvurabilir misiniz ?

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Bende sandım çalışma için para topluyorlar bir türkan saylan çıkmadı daha ülkede insan kanserle uğraşır bunlar perukla uğraşıyor.
  • Allah bütün kanser hastalarına şifa versin. Allahtan ümit kesilmez. Çok zor çok yardıma duyarsız kalmayalım.

• Sanırsın ki bütün hepsi modern tıp da alanların da master yapmış kişiler peruk ile mücadele mi olur diyorlar

Bu hastalıkta moral çok önemli bu bir gerçek tedavi bi yere kadar

Rahmetli babam kanser hastalığını 10tl ye aldığım tavşanın ona moral uğraş vermesi ile yenebildi

Umarım içler acısı şekilde düşünen kişiler yada çevresinde sevdiği kişi ile bu hastalıkla sınanmazsınız

İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.