Şimdi Ara

Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
35.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Ne buyuk dert kendini cirkin hissediyormussun

Ben her zaman hissediyorum onu ne yapacagiz

Saglik derdi olan herkes senin gibi guzellik cirkinlige takilmaz.bence sende azalt bu takintiyi.

Peruk vermek yerine daha iyi.bir yardim da bulunulabinir. dilek kampanyasi ki ne vardi o cok iyiydi yapmak istedikleri ama yapamadiklari istekleri yerine getiriliyordu.
    Yazık sakat galiba

Hayrına up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya "boş işler" diyenler psikolojiden hiç anlamıyor. Yakınım kanserdi deyip, tek bir örnekle konuyu küçümsemenin manası yok. Yakınlarında kanser olmayan bi insan varmı ki bu ülkede?

Her insanın psikolojisi farklıdır. Kadın için saç çok önemli olabilir, veya çocuk için bir oyuncak. Kanserde moral çok önemli. Ufak şeyler bile büyük moral verebilir.

Birde, bunla uğraşana kadar oturun ilaç bulun yazmışlar. Bu projeyi ders olarak bir dönem görmeyecekler zaten. Belki bi çay içerken kıyafetinin rengini konuşmak yerine bunu düşünüp hadi yapalım demişler. Boş vakitlerinde bile bunu düşünen insanları, insanlığa hiç bir yararı dokunmadığını tahmin ettiğim insanların eleştirmesi, tam bizim ülkenin cahillerine yakışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim duygularıma tercüman olmuşsun.Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben de bir tıp öğrencisiyim ve annem şuanda birkaç yıldır zorlu bir savaş vermekte kanser ile. Kızınızın ve arkadaşlarının başlattığı projenim niyetini desteklemekle birlikte; saçı olmamanın ayıp olmadığını, insanların bu hali ile kendisiyle barışık yaşayabileceklerini öğretmek ve hastaları buna teşvik etmek daha faydalı olacaktır. Nitekim annemde ve çevremdeki kanser hastalarında gözlemlediğim şu ki peruk uzun süreli kullanımda asla kanser hastalarını mutlu etmeyip üstüne saç özlemlerini daha çok arttırıyor. Yaşayan birinin en yakınındaki insan olarak, hastanede gözlemlediğimiz hastalarla ilgilenen bir öğrenci olarak yazma ve katkı verme ihtiyacı hissettim. Niyet güzel ama yöntemin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Up

• Bibihisa B kullanıcısına yanıt
    Günaydın öncelikle annenize çok geçmiş olsun.Kendinize göre haklı olabilirsiniz.Nasıl bağış yapmak gönülülük esasına dayanıyorsa öğrencilerde peruk isteyen ve maddi imkansızlıklarla alamayan hastalara yardımcı olmak istiyor.

• Teşekküler afiş ilgili yerlere paylaşılıp görünürlük sayısı arttirilacak

• Yukarı.

• Up

• Kızınızın davranışını tebrik ederim, böylelerinin olduğunu bilmek çok güzel bir şey.
    Umarım proje alması gereken ilgiyi fazlasıyla alır, umutlar yeşerir.
  • quote:

T-E-K-

Ne buyuk dert kendini cirkin hissediyormussun

Ben her zaman hissediyorum onu ne yapacagiz

Saglik derdi olan herkes senin gibi guzellik cirkinlige takilmaz.bence sende azalt bu takintiyi.

Peruk vermek yerine daha iyi.bir yardim da bulunulabinir. dilek kampanyasi ki ne vardi o cok iyiydi yapmak istedikleri ama yapamadiklari istekleri yerine getiriliyordu.

Hayvandan tek farkını da ortadan kaldırmış insan örneği.

Geçmiş olsun, acil şifalar, moralinizi yüksek tutmak çok önemli.
  • Arkadaşlar lütfen sosyal medyalarınızda afişi paylaşırmısınız

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten uzun zamandır gördüğüm en güzel projelerden biri, kendim dahil umarım çevremdeki arkadaşları bilgilendirdikten sonra bir yardımımız dokunabilir..

• ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim.Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.Çok farklı gruplardan peruk gönderimi ile ilgili destek mesajı aldım.Ama hepsi lafta kaldı.İnşallah burdan destek bulmak istiyorum.

• İnsanları sevmekten Bi haber öyle çok insancık var ki, gördükçe üzülüyorum Biz ne zaman bu kadar kötü olduk diye, lütfen kendimizi de onların yerine koyalım, hayat bu bizim hasta olmayacağımızın garantisi var mı...

• MR_ kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışınız.Lütfen azcık duyarlı olalım.Yok mu destek olmak isteyen internet alıp göndere bilirim diyen lütfen arkadaşlar destek olalım...

• ALLAH C.C TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN
  • Up keşke saçım uzun iken gorseydim bu postu en azindan faydali bir is için giderdi

• El Sonidito kullanıcısına yanıt
    Saç kabul etmiyorlar.Çünkü henüz projeye o kadar destek alamadılar.İnternet üzerinden makul bir peruk alıp üniversiteye kargolayabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.