Şimdi Ara

Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
35.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taketer v2

Allah yardımcıları olsun

Up
    Allahümme Amin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel bir uygulama belki bizim icinde oncu olabilir eger destek gelirse adıyaman tıp fakültesi icin de dekanlıkla konusabiliriz ogrenciler olarak

• hocam bazi kadin kuaforleri kesilen saclari peruk yaptirmak icin bagisliyor, erkekler icin boyle bir olay var mi biliyor musunuz? varsa sacimi kestirip bagislamak isterim. ileride peruk alip o tarz bir bagis da yapacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hazır peruk bağışı yapılabiliyor.İlginiz için teşekkür ederim.

• Scorsing S kullanıcısına yanıt
    İnşallah olur.

• Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız)

• Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız)

• Up

• Arkadaslar losev gorevlileriyle bir ay once gorusmustum ve kesilmiş saçlari kesinlikle almamaktadir. Perukta kabul etmemektir

• Up

• memet7991 kullanıcısına yanıt
    Lütfen yazdıklarımı dikkatlice okurmusunuz?Lösev ile alakamız yok Kocaeli ünv TODUP projesidir Sadece Kocaeli üniversitesinde tedavi gören hastalar için yapılan bir projedir

Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız)

• Hayir sizin icin söylemedim, sanirim yanlis anlasildim. İnsanlar her kurumun peruk almak istedigini dusunuyor o yuzden bilgilendirmek istedim. Peki kanserli cocuklara vrya yeyiskinlere peruk bagisi yapma isteginiz nerden geldi. Haddimi asmayarak söylemek isterim ki cocuklarimizin ve yetiskinlerimizin hepsin cok guzel ve özeldir. Bu tur peruk veya sac bagisi yaparak sanki onlarda bir seyler eksikmis gibi bir algi olusturabilirsiniz. Saçsiz olmak bir kusur yada bir engel degildir, saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet7991 -- 15 Aralık 2018; 14:38:15 >
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Gençler bir anket yapmış kanserli hastalarla ve çoğu özellikle maddi durumu iyi olmayanlar keşke saçlarım döküldüğünde eve kapanmak yerine sosyal hayattan geri kalmasaydım demiş.Bu herkes için geçerli değil Afişe gelince bunuda bir öğrenci yapmış.Bencede keşke çocuk kullanmasaymış diye bende düşündüm.Ben bu hastalığı yaşamış ve hala yaşamakta olan biri olarak saçsızken kendimi eksik hissetmedim ama okadar olumsuzluk varken peruğumu takıp kendimi güzel hissetmek güzeldi...

• Kanseri yenmek istiyorsanız kemoterapiden uzak durun, yoksa bağışıklık çöker sonrası malum. Kanser tedavi edilmeye çalışılan bir hastalık değildir, tıbbi müdahaleler de tedavi edici değil kanser hücresini kontrol amaçlı yapılmaktadır. Kanser tedavisi için b17, b15, DCA tavsiye ederim. Tabi bunları satanlar dünyada yok denecek kadar az. Hatta b17 amygdalinin satışı yasak olan ülkeler bile var. O yüzden b17 amygdalin için acı badem tüketmek ve spor yapmak kanseri yenmeye yardımcı olacaktır.

• Aynakolik kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam, ben de afis yuzunden biraz mesafeli durdum. Size de geçmiş olsun.

Up

• quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

evrim ve çevrem nasıl olmamı istediyse öyle oldum ve öyle davranıyorum
    boş duyarlarınızı da kendinize saklayın
    gerçek hayatta kaç tane engelli arkadaşınız var? kaç tane kanserli arkadaşınız var? önceden arkadaş olduklarınızdan bahsetmiyorum sonradan arkadaş olduklarınızdan bahsediyorum. yok değil mi? sokakta bile yoklar çok azlar.
    bak sağlığım yerinde ama tipsizim diye hiç arkadaşım yok. ben bile dışlanıyorsam öbürbenden kötü durumda olanları düşünemiyorum
    T-E-K- kullanıcı adlı arkadaşı bloklamıştım ne yazmış diye baktım bloklama nedenim haklıymış bu şahısa mesaj yazdıkça kendini bir b.k zannediyor konuya dönecek olursak etrafımı bir soruştururum peruk bulabilirsem gönderebilirim bulamazsamda maalesef öğrenci olduğum için elimde konuyu yukarıya taşımaktan başka bir şey gelmiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B5A59FD1 -- 15 Aralık 2018; 15:47:56 >

• Olsun düşünmen yeter

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.