Şimdi Ara

Kanser hepinizin başına gelebilir duyarsız kalmayın (işinize gelmez umursamazsınız) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
35.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten okurken algılayamamıştım cevabımı düzeltim Kusuruma bakmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynakolik -- 13 Aralık 2018; 23:26:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

Gerçekten okurken algılayamamıştım cevabımı düzeltim Kusuruma bakmayın lütfen
    Buradaki genç arkadaşların önemli bir kısmı benim çocuğum yaşındadırlar ve maalesef ki bazıları empatiden yoksun büyüdüğü için, bu tür konuları bile espri konusuna çevirmeye çalışabiliyorlar. Siz bu tarz insanları görmezden gelip, insan gibi yaklaşanların mesajlarını dikkate alın lütfen çünkü azınlık bile olsa, faydalı ve iyi niyetli insanlar size güç vereceklerdir.

Konuya dönecek olursak, adres verdiğiniz takdirde ben yarın mutlaka bir tane peruk alıp gönderirim ve yardım edebilecek insanlara da ulaşmaya çalışırım.

Lütfen moralinizi yüksek tutun ve çabalamaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç bağışı hakkında son günlerde sıkça sorular gelmektedir. Gerek psikolojik faktörler gerekse hijyenik sebeplerden dolayı vakfımızın bu yönde bir çalışması bulunmamakta olup önümüzdeki dönem planlarımız arasında da böyle bir proje yoktur.

Çocuklarımızın tedavisinde yoğun kemoterapi ilaçları kullanılmakta, bu nedenle bağışıklık sistemleri çok zayıflamaktadır. Bu durum çocuklarımızı enfeksiyona açık bir hale getirmektedir. Bu nedenle çocuklarımızı enfeksiyondan koruyabilmek için olabildiğince steril kalmalarını sağlamaya çalışmaktayız.

Anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız.

www.losev.org.tr
    Saç ve Peruk Bağışı Kabul Etmiyoruz!
    https://www.losev.org.tr/v6/duyuru/sac-ve-peruk-bagisi-kabul-etmiyoruz!-10

Not: Bazı duyarli insanlar, kanser hastaları için saçlarını kestirip peruk yapılması için bağışlıyormuş, ama gerçek peruk saç kullanmanın sağlık açısından sakıncası varmış..

Sentetik saçlardan yapılmış peruklar bağışlanabilir sanıyorum. Zaten Lösemi hastası çocuk ve gençlerde, enfeksiyon riski için sentetik peruklar kullanılıyormuş..

• Babamı geçen sene kanserden kaybettim ve diyorum ki NASIL BU KADAR GEREKSİZ OLABİLDİNİZ? O insanların en son düşündüğü dış görünüşleri. 1 doz ilaç için 1000'lerce dolar döküyorsunuz ve bu sadece onu 1 2 hafta yaşayabiliyor. O insanların paraya ihtiyacı var. O insanların kendileri çalışamadıkları için aç kalan çocukları kirayı zar zor ödemeye çalışan eşleri var.

Nasıl Gerçek Bağış Yapılır? :
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136278005

• webbie kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederim Ben burda bir kazancım yok sadece kendimde aynı kaderi yaşamış bir hasta olarak gençlerin projesine destek olmak istiyorum.Tüm gün sorulara yanıt veriyorum ve bu gönülden isteyerek yapıyorum.Adres Kocaeli Tıp Fakültesi Dermotoloji anabilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolayabilirsiniz.Allah yerini doldursun çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

Desteğiniz için teşekkür ederim Ben burda bir kazancım yok sadece kendimde aynı kaderi yaşamış bir hasta olarak gençlerin projesine destek olmak istiyorum.Tüm gün sorulara yanıt veriyorum ve bu gönülden isteyerek yapıyorum.Adres Kocaeli Tıp Fakültesi Dermotoloji anabilim dalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolayabilirsiniz.Allah yerini doldursun çok sağolun
    Adres bilgisi için teşekkür ederim. Peruk konusunda öneriniz var mı?

Konuya uzak olduğum için, kısa-uzun ya da erkek-kadın gibi ayrımları bilmiyorum. Eğer siz yönlendirirseniz, hata yapmamış olurum ve muhtemelen diğer arkadaşların da işine yarayacak bir bilgi olur.

• frux kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim Afişi hazırlayan arkadaşlar çocuk resmi kullanmış fakat proje sadece cocuklar için değil genel bir proje talepte genç bayan hastalardan daha fazla geliyor Herseyde olduğu gibi bundada farklı görüşler var Lütfen elimizden geliyorsa destek olalım bir peruk bağışlayıp destek olup ümit aşılayalım

• 3.5 ay önce annemi kanserden kaybettim. Yeni mezun oldum. Keşke elimden daha fazlası gelse de yardımcı olabilsem. Allah tüm kanser hastalarına şifa, Ailelerine de sabır ve dayanma gücü versin.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben olsam böyle birşey alırdım çünkü sterilliği acısından yıkanılması önemli bir etken.Ayrıca ben satıcıyı yazdım ama bir ilgim yok sadece tavsiye amaçlıdır.İlginize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ve sizin gibilerden.

• ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun düşünmeniz yeterli Allah rahmet eylesin kardeşim

• Konu için up.

• Aynakolik kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Ilk mesaja yazarsanız konuyu okuyanlardan çıkabilir.

• Konuyu uplayayım ancak peruk en son gereken şey bence. İlaçlar pahalıya satılıyor. Bu durumda yapılabilecek, ulaşılabilecek yerleri ayarlamalı, konuşulmalı ve iletişime geçilmeli diye düşünüyorum. Forum olarak yok kargom sorunlu, yok alışveriş yaptım ürünü göndermediler hadi şikayet edelim gibi konularda sağlam şekilde sesimizi duyuruyoruz. Neden bu gibi insanın temel sağlığına dayanan, en önemli konuda sesimizi duyurmayalım?

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Sizde kendinize göre haklısınız Ülkemizde insanları memnun etmek zor Destek olmayacak ya da olamayacak arkadaşlar sadece güncel tutsun yeter.Size doğru gelmeyen başkasına doğru gelebilir ben içinizde destek olmak isteyen o azınlıklada başarmak istiyorum.Ümit aşılayın lütfen

• Aynakolik kullanıcısına yanıt
    Siz yazdığımdan bişey anlamadınız galiba

Mesajım da burda boş konuşan insanlar için sitem vardır

Kimseye köstek olduğumuz bir durum yoktur

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustNaiR__ -- 13 Aralık 2018; 23:14:40 >
  • Ne çöp bir forum burası ya. %99'u Türkçe bilmiyor daha,imla mimla yok.
  • JustNaiR__ J kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim gerçekten yanlış okumuşum

• loost123 L kullanıcısına yanıt
    Bence insanların kusurlarını arayacağına nasıl yardımcı olabilirim.Ne yapabilirim diye düşün.

• Parasal olarak yardım edelim yani biz alalım peruk..

• serserim06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba para kabul edilemiyor.Çünkü öyle bir izinleri yok.Ama alırım derseniz başka yardımsever arkadaşlarada önerdim .Peruk alıp vereceğim adrese kargolarsanız çok iyi olur. Bu tarz yıkanabilir bir peruk alabilirsiniz rengine kendiniz karar verirsiniz
    Adres:Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilimdalı Doç Dr Evren Odyakmaz Demirsoy adına kargolayabilirsiniz
    Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.