Şimdi Ara

Kanticiyle kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kantine çıktım tost alalacağım. Verdim parayı abi tost yaparmısın bi tane ketçap olsun dedim. Hazırladı verdi bende ısırık aldım bi tane ketçap koymamıs bende kuru yiyemem gittim yanına abi ketçapı unutmussun heralde sana zahmet sıkarmısın dedim. olum git işim var ya ketçapsız ye sende dedi ama bunu sert dedi abi niye atarlanıyorsun dedim adam gibi ketçap sıkarmısın diye sordum dedim. Çıktı işte bölgeden(kantinin satış yeri olur ya ora tezgahlı falan) yanıma geldi dedi sen kime laf yapıyorsun lan dedi yakamı tuttu. bende çek elini lan falan dedim elini ittirdim elimdeki tostu aldı yere attı. bende küfür edip nimet o lan nimet dedim. diterim nimetini dedi ana bacı sövdü bana. bende sövdüm. sonra sağlam bir tokat geçirdi herkes bize bakıyordu rezil olmustum kaldıramadım bunu bende suratına yumruk salladım falan yumruk yumruğa kavga ettik müdür yardımcıları falan geldi aldı beni odalarına disipline verdiler yarına annemi babamı çagırdılar. ne yapmalıyım suçlu ben oldum. kantincide 40 yaşında bişi eğer benim bi sicilime işlesin o disiplin onun karısını almassam neyim neyse ne yapabilirim milli eğitim bakanlıgı falan başvurıyımmı? yaş 18

• metatron69 M kullanıcısına yanıt
    quote:

benim bi sicilime işlesin o disiplin onun karısını almassam neyim

güldüm geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 12 Mayıs 2014; 18:34:48 >
  • vay be
  • Heyttt bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi be

• Hll qnq
  • ilk o vurduysa kamera kayıtlarıyla şikayet et tazminat davası aç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yürü be
  • Ağzında rambo bıcağıyla git sana vurduğu kolunu al sonra vücudunu 4 e böl bidaha da itten köpekten dayak yiyip böyle hırboluklar yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karısını al onun.
  • İyide seni neyle disipline veriyolar suclu kantinci.hic mi kendini savunamadin mudure

• quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

Hadi be

Rap'in Allahı???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anana babana olayi anlat boyle, onlar zaten butun okulun altini üstüne getirir. Disiplinle falan da bişey olmaz. Helal iyi yapmışsın.

• eğer disipline gidersen acıma bencede hocam

• Hadi git ve karısını al onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metatron69

Verdim parayı abi tost yaparmısın bi tane ketçap olsun dedim.

Bir anlığına bir tane ketçap koymasını istediğini sandım

• ben bile burdan gaza geldim bak ağzını yüzünü dağıtalım hadi adres ver geliyorum
  • Kızı yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.