Şimdi Ara

Kantor nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kantor ilgimi çekti bu ara. Solo nasıldır, pvp nasıldır. Seviye rahat kasar mıyım (45 den sonra zorlaştığını duymuştum doğru mu?)? Oynayan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her char için seviye kasması artık kolay çok fazla görev var kolayca 60lı levellere geliyorsun. 60 tan sonrada rentus mantor gibi instancelerde rahatcha kasarsın. kantor hangisi oluyo bilmiyorum clericmi chantermı o yüzden yorum yapamıcam :D
  • ufujk kullanıcısına yanıt
    Chanter oluyor.

• her charaın ayrı güzelliği var glad temp hariç hepsiyle oynadım hepsinde ayrı ayrı eğlendim. fakat chanterdam çabuk sıkıldım. Chanter oynadığım zamanlarda katalam savaşları vardı north south orada chanterla hiç birşey yapamıyordum kalabalık malum yaklaştığında range karakterler saolsun kafamı patlatıyordu :D bende cleriğe geçtim. pve seviyorsan çok eğlenceli pvesi var grup içinde support olarak oldukça faydalı solo kasması 40-49 arası moblar biraz zorlar fazla skill yok giysilerin çok iyi olmayacak onun dışında eğleneli karakter dediğim gibi bütün karakterlerin güzel yanları var denemeden milletin söylediğiyle yanlış olur karar vermek. pvpsini sevmiyorum 1v1 çok güzel fakat savaşlarda yada kalabalık pvplerde sıkıntılı benim için. bunlar benim kendi şahsi görüşlerim halen oynayan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebiliri. ama tavsiyem aç dene 1 ayda kasarsın en fazla 65 en azından yedekte charın olur. eventler vbler için

• Ahmet Melih92 A kullanıcısına yanıt
    Kantor zamaninda birebirde ve grupta destek oyuncusu olarak en iyi classti fakat son gelen patch ile cift slotlu manataslari sayesinde verilen hasarlar arttigindan dolayi kanto eski aktifligini kaybetti.
    Yine çok iyi bir class iyi oynamasini bilen biri soylemesi ayiptir karsisindaki adami yerden kaldirmaz. Kantor su an sadece bilek meselesi

• Peki solo kasarken zorlanır mıyım? Oyunda çok arkadaşım yok solo takıldığım zaman oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.