Şimdi Ara

Kanun Tanımaz Hukuk Bürosu (Avcı Hukuk Bürosu) 03126665606

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara, necatibey de olduğunu öğrendiğim, kendilerine ÖNSOY HUKUK'da diyen, aslında Haluk Avcı isimli avukatın sahibi olduğu iddia edilen AVCI HUKUK Bürosu tarafından yoğun taciz ve tehdit altındayım. Borcuma itirazımın olmadığını, icra işlemlerini diledikleri zaman yapabileceklerini söylememe rağmen, sürekli beni icra göndermekle, yakınlarımı arayıp beni rezil etmekle tehdit ediyorlar. Bununla da kalmayıp, yakın çevrem başta olmak üzere, çok uzak tanıdıklarımı da telefonla arayarak, bana ulaşamadıklarını, o yüzden onları aradıkları yalanını söyleyip, hakkımda icra dosyası olduğunu iletiyorlar. Asıl maksatları bu konudaki hassasiyetimi kullanarak, baskı oluşturup, benden alacaklarını almak. Araştırdığıma göre, yaptıkları suç, ve kendilerine bunu defalarca bildirdim, ama onlar bu aramaları dahada arttırarak, yoğun bir şekilde devam etmekteler. Bimer üzerinden bir şikayet dilekçesi verdim, karakolda ifade verdim, ama şikayetçi olmadım. Baktım çok ileri gidiyorlar, dün haklarında şikayet dilekçesi verdim.

“Haczin amacı, borcun tahsilinin sağlanması olup borçluyu taciz etmek ya da baskı kurarak ödemeye zorlama maksadıyla haciz yapılmamalıdır. Bu tür davranışlar, temel hak ve özgürlüklerin korunması ilkesine de ters düşer. Yine bu tip davranışlar, İcra İflas Kanunu 85/son maddesine göre suç teşkil eder."

Ayrıca: Kişilerin huzur ve sükununu bozma (TCK 123), görevi kötüye kullanma (TCK 257), Yağma (TCK 148, 149) göre suç teşkil ediyor.

Şikayet dilekçesinden sonra, haklarında tazminat davası da açacağım. Bu tip baskı ve çirkin tavırlarla karşılaşanlara emsal olacak bir karar çıkar umarım mahkemeden. Beni her zaman arayabilir, hatta rahatsız da edebilirler, icra da yollayabilirler, ama benle alakası olmayan insanları arayıp, bu durumu anlatmak ne demek!? Dolandırıcı olma ihtimalleri de yüksek. Göreceğiz artık.

ÖNSOY HUKUK / AVCI HUKUK BÜROSU / HALUK AVCI / 03126665606

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 14 Temmuz 2017; 22:55:24 >

• Baroya da şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Onu nasil yapmaliyim? Yardimci olursaniz hemen edeyim.

• Noxco kullanıcısına yanıt
    Yasadiginiz sehrin barosuna gidin durumu delilendirip aciklayin sikayet dilekcenizi ve delillerinizi verin tebligat bekleyin

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.