şimdi aklımda kanuni seyhan 150c var 0 olarak alıcam bu motorla arkadasım edirne izmir gidip geldi 2 gunde 1200 km felan yapıyor toplam ama su an askerde ve bılgı alamıyorum
bu motoru aldıgımda rodajdan sonra ne kadar hız yapabılır ? ibre 140 gosterıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
4 zamanlı az yakıt harcıyor
birde , 2 kişi yolculuk yapıcam o motor ile tahmını motor ustunde 180 km toplam olarak 2 kısı olcak ?
bu motoru kullananlar bilgi verebılırmı ?
gidicegim mesafe 960 km mola verırım sorun olmaz ama ona gore alıcam
0 olarak alacagım ıcın ne problemler cıkarabılır vsvsvs
sımdıden tesekkurler :) baska model al demeyın lutfen tıpıne ve cekişine hayran kaldım o motorun
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahanbag
Öncelikler herkese iyi forumlar ,
şimdi aklımda kanuni seyhan 150c var 0 olarak alıcam bu motorla arkadasım edirne izmir gidip geldi 2 gunde 1200 km felan yapıyor toplam ama su an askerde ve bılgı alamıyorum
bu motoru aldıgımda rodajdan sonra ne kadar hız yapabılır ? ibre 140 gosterıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
4 zamanlı az yakıt harcıyor
birde , 2 kişi yolculuk yapıcam o motor ile tahmını motor ustunde 180 km toplam olarak 2 kısı olcak ?
bu motoru kullananlar bilgi verebılırmı ?
gidicegim mesafe 960 km mola verırım sorun olmaz ama ona gore alıcam
0 olarak alacagım ıcın ne problemler cıkarabılır vsvsvs
sımdıden tesekkurler :) baska model al demeyın lutfen tıpıne ve cekişine hayran kaldım o motorun
Motoru zorlamadan, uygun hızla -90'ı geçmemek koşuluyla- ve 100-150 km bir dinlenerek dünyayı gezebilirsin. Evet ibre 140 ama bu motosikletle en fazla 120 km hıza ulaşabilirsiniz, fazlasına çıkılabilceğini zannetmiyorum. Ben 2 senedir kullanıyorum, motorun geleneksel sorunu, arka dişli saplama civatalarını kırması. Neredeyse tüm seyhanlarda var bu sorun...Mide bulandırıcı bir sorun, 10000 km de 3-4 defa onarım geçirdi sorunlu bölge. Ama kullanımı odukça rahat, çekişi iyi, yakışıklı bir motordur kendileri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme