Şimdi Ara

İstanbul - Biga En Kısa Yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
29.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İStanbuldan Bigaya en yakın nasıl giderim, yani en kısa ve en hızlı şekilde.

Şimdi Çanakkale den vapurla karşıya ordan Biga, Yenikapı- Bandırma vapur ordan araba biga,

Birde Tekirdağdan veya İstanbul yakınlarından Biga ya veya yakınına arabalı vapur varmı acaba , eğer öyle olursa en kısa yol bu olmuş olacak

Selamlar

• Yenikapı-Bandırma yaparsanız daha çabuk gidersiniz. Hesabınızı yapın, yolda harcayacağınız benzin parasını Yenikapı-Bandırma hızlı feribotuna vermiş olacaksınız. Ayrıyetten Lapseki-Gelibolu feribotuna da tonla para vericeksiniz. Eğer Bandırma'ya giderseniz Çanakkale yolunu takip edince Biga'ya kolayca çıkarsınız zaten. Çanakkale üzerinden giderseniz Trakya'yı baştan başa geçip bir de karşıya geçince Biga'ya geri döneceksiniz. O kadar yol zahmetine girmeye hiç gerek yok bence. Hayırlı yolculuklar.
  • Yenikapı bandırma 1 arac ve 1 yolcu için 130ytl idi sanırım. Artı her yolcu basına normal ücret alınıyor. Ben yenikapı bandırma arasını körfezden dolaşarak 70ytl ye gidiyorum. Gerci 5 saat gecıyor ve araba eskiyor tabi bunlara önem vermezseniz.
    Siz hızlı ve kolay nasıl giderim diyorsunuz, o zaman yenikapı bandırma feribotunu tercih edin. Bandırmadan biga cok uzak değil zaten. Ancak uyarmakta fayda var, bandırmaya indiğinizde gece olmamasına dikkat edin, biga'ya giderken gececeğiniz yollar son derece tehlikeli ve yapım aşamasındaki yollardır. Özellikle gece oldukça risklidir.Nitekim asfalt yol neredeyse hiç görmüceksiniz. Bi bandırmanın cıkısında beton asfalt var o kadar. Ordanda geçmiceksiniz zaten Kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 3 Temmuz 2008; 23:05:45 >
  • istanbul avrupa yakasında oturuyorsanız bence trakya yolunu kullanarak gıdın. gelıboluya en gec 4 saat ıcınde gırersınız. gelıboludada gelıbolu lapsekı ferıbotuna bınmektense gelıbolu-çardak motorlarını tercıh edın. çardaktan bıgaya yaklasık 50 km yolunuz var oda 1 saat surmez.

tabi bu en kısa yol degıl. en kısa yol ıcın arkadasların dedıgı gıbı yenıkapı-bandırma oradanda biga
  • İlginiz için teşekkür ederim , bende bayağı araştırdım başka seçenek yok, Bu arada araba 115 araç içi yolcu 25 140 yapıyor 2 kişi

Selamlar ,
  • asagidaki linkten de bakabilirsiniz

• beyler bende bigaya gideceğim fakat feribotla gitmek istemiyorum,trakya üzerindenmi gideyim yoksa bandırma üzerindenmi ?

bu arada fena hort oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 26 Kasım 2012; 16:47:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bandırma üzerinden yolu uzatmaya gerek yok. Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya gidip duruma göre Lapseki veya Çardak feribotlarından birine binip karşıya geçildikten sonra yaklaşık 30-40 dakikada Biga'ya varabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Bandırma üzerinden yolu uzatmaya gerek yok. Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya gidip duruma göre Lapseki veya Çardak feribotlarından birine binip karşıya geçildikten sonra yaklaşık 30-40 dakikada Biga'ya varabilirsiniz.

geliboludan çardağa gitmek en mantıklısı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 26 Kasım 2012; 17:33:13 >
  • Çardak'tan 3 km daha yakın.
    Hangisinin feribotu daha önce geçiyorsa onu tercih ediyorum. Çardak feribotları daha eski ve küçüktür. Ancak beklemek yerine tercih edilir. Toplamda yarım saati bulmayan yolculuk arabadan inmediğim bile olur.
  • Mesafe ve süre olarak bir fark olmaz (deniz yolculuğu)
    Lapsekiye giden gemiler bir nebze daha yeni daha süratli
    Çardağa geçenler biraz daha eski ve saat olarak doldukça kafasına göre kalkıyorlar
    Lapsekideki gemiler gestaş olduğu saati geldiği zaman boşta olsa doluda olsa kalkar
    Açıkçası ben pek çardak tercih etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado -- 26 Kasım 2012; 17:38:46 >
  • quote:

Çardak'tan 3 km daha yakın.
    Hangisinin feribotu daha önce geçiyorsa onu tercih ediyorum. Çardak feribotları daha eski ve küçüktür. Ancak beklemek yerine tercih edilir. Toplamda yarım saati bulmayan yolculuk arabadan inmediğim bile olur.

3 km yakın ama gemiler eski olduğu Lapsekiden geçenler o gemileri tokatlarve süre aynıya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

Çardak'tan 3 km daha yakın.

3 km yakın ama gemiler eski olduğu Lapsekiden geçenler o gemileri tokatlarve süre aynıya gelir

Aynı anda geçiyorlarsa tabiki Lapseki'ye binilir. Bazen Lapseki feribotunun kalkmasına çok varken. Çardak feribotu hareket ediyor.

• Arabasız tek kişi Biga ya nasıl gidilir? istanbuldan direk otobüs var mı bilmiyorum ama çanakkaleye varınca ordan direk otobüsler var mı yada bandırmadan direk bigaya otobüs var mı.

Konu yine hort oldu ama otobüslerle nasıl gidilir bilgilendirirsenis sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Arabasız tek kişi Biga ya nasıl gidilir? istanbuldan direk otobüs var mı bilmiyorum ama çanakkaleye varınca ordan direk otobüsler var mı yada bandırmadan direk bigaya otobüs var mı.

Truva'nın, Metro'nun Kamil Koç'un Esenler'den direkt Biga otogarına otobüsleri var.
    Bazıları Bursa üzerinden gidiyor o zaman yol biraz uzuyor. Bilet almadan önce Gelibolu üzerinden olduğunu teyit ederseniz daha iyi olur.
    İsterseniz Yenikapı'dan İDO ile geçebilirsiniz. Bandırma'ya varınca oradan yine direkt Biga'ya servisler var.
    Hangisi işinize gelirse.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Arabasız tek kişi Biga ya nasıl gidilir? istanbuldan direk otobüs var mı bilmiyorum ama çanakkaleye varınca ordan direk otobüsler var mı yada bandırmadan direk bigaya otobüs var mı.

Kamil koç ve metroyu tavsiye ederim. (kamil koçu 2 haftada 1 biga yolculuğumda kullanıyorum)

Kamil Koçun dezavantajı bursa üzerinden gitmesi sadece, ama kalitesi ve konforu mükemmel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.