Bildirim
KAP NEDİR ? ( Bir fenerlinin dramı )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adam'ın beyni KAPanmış -
http://www.youtube.com/watch?v=GK7VMQ91CBI&feature=youtu.be
Dh tüp havlu atmış yine. -
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
http://www.youtube.com/watch?v=GK7VMQ91CBI&feature=youtu.be
Dh tüp havlu atmış yine.
-
Sandelyeden düşüyordum 33.Hafta inşallah drogba ve snejder sakat falan olmaz kasap defansların araasında -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz Kancar
Sandelyeden düşüyordum 33.Hafta inşallah drogba ve snejder sakat falan olmaz kasap defansların araasında
/> -
quote:
Orijinalden alıntı: Otorité
quote:
Sandelyeden düşüyordum 33.Hafta inşallah drogba ve snejder sakat falan olmaz kasap defansların araasında
/>
Bu pozisyon Türkiye'de, faul + Drogba'ya sarı kart olarak nitelendirilir..Buna benzer kararlar göreceğimize eminim
-
quote:
quote:
/>
O hiç servete karşı bilicaya karşı oynamamış :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: chngrn1905
quote:
quote:
/>
Bu pozisyon Türkiye'de, faul + Drogba'ya sarı kart olarak nitelendirilir..Buna benzer kararlar göreceğimize eminim
hele son maçta elmanderin pozisyonuna faul veriyosa buna 4 maç bile verebilirler belli olmaz birebir mücadeleye faul çalıyolar kız oyunu mu bu
-
Ne diyo lan bu -
Drogba ve Sneijder bir kap değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X