Şimdi Ara

Kapaklı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, son günlerde kapaklı telefonlara ilgim arttı epey. almayı düşünüyorum fakat bayan telefonu görünümlü samsung'lardan dolu piyasada genelde. noika'nın 6600 ve samsung 3600 gözüme çarptı şimdilik. bunun dışında sizin önerdiğiniz tasarımı sade (kendi kullandığınız) telefonlar nedir önerebileceğiniz bi model var mı? yeni olması şart değil? bütçe 250 liraydı fakat 800e kadar çıkıcam sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapy -- 30 Ağustos 2011; 21:40:18 >

• Kardes butce ne kadar.¿ ona gore cevap yazariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TiqeR-

Kardes butce ne kadar.¿ ona gore cevap yazariz.

bütçe 250 lira civarı en fazla. çok gösteriş meraklısı veya kullanamyacağım birçok özellikle donatılmış telefon hastası biri değilim. yalnızca arama yapmak ve mesaj atmak için ihiyacım var. e tabi internete girmeyen telefon yok artık. (wifi veya wireless'ı kastetmiyorum normal internet yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapy -- 30 Ağustos 2011; 21:01:43 >
  • Bence ustune biraz para katip Sony Ericsson Hazel al iyi bir tercih olur...
  • quote:

Bence ustune biraz para katip Sony Ericsson Hazel al iyi bir tercih olur...

hocam o telefon kayar kapaklı ama ben normal kapaklı arıyorum. bu arada nokia 6600 çok iyiymiş ama fiyatı 800'lerde geziyo :) çok hoşuma gitti. yine o fiyatlarda başka önereceğiniz telefon varsa çok sevinirim önerilerinizi paylaşırsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snapy

quote:

hocam o telefon kayar kapaklı ama ben normal kapaklı arıyorum. bu arada nokia 6600 çok iyiymiş ama fiyatı 800'lerde geziyo :) çok hoşuma gitti. yine o fiyatlarda başka önereceğiniz telefon varsa çok sevinirim önerilerinizi paylaşırsanız..

6600'i begendiyseniz alabilirsiniz. Ama ben sunu merak ettim genelde herkez dokunmatik telefonlar tercih ediyor siz ise kapakli neden¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snapy

quote:

6600'i begendiyseniz alabilirsiniz. Ama ben sunu merak ettim genelde herkez dokunmatik telefonlar tercih ediyor siz ise kapakli neden¿

o telefonu piyasada bulmak zor. cimri benzeri kıyas sitelerinde çıkan online alışveriş siteleri de sağlam değil. ben galiba samsung s5510 alıcam ama. resimdeki nokia'ya benziyor. ben oldum olası dokunmatikleri sevmedim. tuşa bastı mı basmadı mı derdi olmasını istemiyorum. istediği kadar kaliteli olsun ya yanlış basıyorsun ya yandakine basıyorsun ya da sen basıyorsun tuşa o almıyor falan gerek yok :)

hem telefon deyince eğer iş adamı değilsen, dışarıdayken maillerini sıkça kontrol etmesi gereken sürekli mailleşen birisi değilsen bence gereksiz iPhone tarzı içinden teknoloji (?) fışkıran telefonlar. telefon alıyoruz, gameboy değil :) ayrıca eski tarz kapaklı telefonlar çok daha karizmatik geliyor bana. hem yeni modellerinde kapağın üzerinde gizli ve dokunuşla aktif hale gelen ekran da var. istediğimden de fazlası. u ye beeybi! :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.