Peugeot 3008 var arabayi kitleyince otomatik kapaniyor aynalar, yani elektrikli bi sistem var. Kapali haldeyken ayna kirik ve disari dogru acilmis. Carpma sonucu olmus birsey gibi durmuyor bana elle tutulup kasten cekip acilmis gibi geldi. Zaten kaldirim tarafindaki ayna ve cok fazla insanin gectigi hi kaldirim falan da degil. Tamamen kasten yapilmis benim fikrimce. Kirik suan kapanip acilmiyor daha servise falan goturmedim. Ne yapabilirim, benzer problem yasamis olan yada tavsiyesi olan var mi?
kamera var mı orayı çeken?
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
kamera var mı orayı çeken?
Nasıl bu kadar kanı bozuk olabiliyo bu insanlar anlamak güç.
Bizim apartmanin hemen onu ara sokak dukkan falan da yok. Oldugunu sanmiyoeum hic dikkatimi cekmedi ama yine de bi bakiniyim
Yanlis bisey yapmis olsam yanlis biyere park etsem falan silecek kaldirirsin anlarim. Apartmanin onu ve hep burda park halinde baska yere park etmiyoruz. Neden diye dusunuyorum ama bulamadim
yanlış biyeremi parkettin acaba ,dükkan önü felansa biri kızmış olabilir.
Polisi arayıp mala zarar vermeden dolayı şikayet etseniz parmak izinden bir şeyler çıkabilir. Ama burası türkiye. Polisi arasan hass çekerler sana büyük ihtimal.
quote:
Orijinalden alıntı: _dangerfull
Polisi arayıp mala zarar vermeden dolayı şikayet etseniz parmak izinden bir şeyler çıkabilir. Ama burası türkiye. Polisi arasan hass çekerler sana büyük ihtimal.
aynısını annemin Honda CR-V'sinin aynasına yapmışlar. Ayna içindeki mekanizma kırılmış böylece, dızzzzzzzzz diye durmadan lanet bir ses geliyor, ayna otomatik açılmıyor veya kapanmıyor. Servise gittim 1200TL fiyat çektiler, kaskodan yapılsa seneye kasko bir o kadar artar dediler, mekanizmayı iptal edeyim ses kesilsin dedim ona da beceremeyiz dediler. Durum vahim anlayacağınız.
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
aynısını annemin Honda CR-V'sinin aynasına yapmışlar. Ayna içindeki mekanizma kırılmış böylece, dızzzzzzzzz diye durmadan lanet bir ses geliyor, ayna otomatik açılmıyor veya kapanmıyor. Servise gittim 1200TL fiyat çektiler, kaskodan yapılsa seneye kasko bir o kadar artar dediler, mekanizmayı iptal edeyim ses kesilsin dedim ona da beceremeyiz dediler. Durum vahim anlayacağınız.
Alıntıları Göster
Bizim mahallede de kapalı aynamı ters çevirecek şekilde açmıştı geçen şerefsizin biri, camda numaram yazıyor bi derdi olsa arayıp söyler diyeceğim ama o da yok. İş yeri önü değil, hatalı park değil, kimseye zararı yok insan niye yapar bunu anlamış değilim.
Arabanın sürtmedikleri yeri kalmadı, taksicinin biri gözümün önünde tampona köşeden vurdu kaçtı, daha neler neler. Milletimizde mala saygı falan kesinliklikle yok, tam aksine hasetlik zirvede.
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Bizim mahallede de kapalı aynamı ters çevirecek şekilde açmıştı geçen şerefsizin biri, camda numaram yazıyor bi derdi olsa arayıp söyler diyeceğim ama o da yok. İş yeri önü değil, hatalı park değil, kimseye zararı yok insan niye yapar bunu anlamış değilim.
Arabanın sürtmedikleri yeri kalmadı, taksicinin biri gözümün önünde tampona köşeden vurdu kaçtı, daha neler neler. Milletimizde mala saygı falan kesinliklikle yok, tam aksine hasetlik zirvede.
Alıntıları Göster
kaskodan hasarsızlık bozulmadan yaptırın...
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
kaskodan hasarsızlık bozulmadan yaptırın...
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun apbileceğiniz bişey yok görmediğiniz sürece ancak şüphelenirsiniz o kadar.servis büyük bir ihtimal değişim diyecek tahmini 1000 tl civarı tutar diye düşünüyorum.
Benim aynalar da kapalı duruyor sürekli. Sabah her bindiğimde açılmış vaziyette görüyorum. Sabah sabah kim aynayı açıp, suratına bakıyorsa artık Şimdi o ayna açılırken daha yavaş açılıyor diğerine göre,birde açılırken motorundan vızzzz diye ses geliyo
Hayır anlamıyorum, mahalle boydan boya araç dolu, çoğunun da aynası açık. Niye benim ki
quote:
Orijinalden alıntı: _dangerfull
polisimiz bu konuda çok yardımcı oluyor apartmanın garajında freni boşalıp garaj kapısını yamultan araç için 155' i aradım derhal ekip gönderiyorum dediler yarım saat içinde trafik ekibi geldi tutanak düzenlediler ertesi gün tutanağımızı aldık
Kamera kaydi bulursaniz sikayetci olabilir cocuk dahi olsa ailesinden tazmin edebilirsiniz diye biliyorum.Eski çıkmaları 200-300 civarıdır sanırım.İnsanlarda Saygı yok. Geçmiş olsun. Benim arabada bazıları sayesinde bol çizikli hale geldi. Ne yapalım can sağlığı diyelim.
Kamera kaydi yok bizim apartmanin onu hep park ettigim yer. Simdilik bi problem yok bi 10dk aynayi ordan oraya ordan oraya anahtardan kitle ac kitle ac oturdu yerine. Suan saglam sallanmiyor aynanin pozisyonu biraz degismis onun disinda bi problem yok onu da icerden duzelttim zaten. Suan hicbir problem yok yani. Nasil oldu hala merak ediyorum insallah bidaha olmaz
Gercekten kapali otoparkin falan olucak bizim ulkede. Eski arabanin ustunde bile cizik vardi. Ozellikle fatihe gitmemeye calisiyorum bununla, bi gittigimde arabanin heryeri ciziliyor. Ne dertleri var da boyle seyler yaparlar hic anlayamiyorum. Aynanin duzelmeden oncesinin resmini aticam ama yukleyemiyorum suan
quote:
Orijinalden alıntı: f117a
Gercekten kapali otoparkin falan olucak bizim ulkede. Eski arabanin ustunde bile cizik vardi. Ozellikle fatihe gitmemeye calisiyorum bununla, bi gittigimde arabanin heryeri ciziliyor. Ne dertleri var da boyle seyler yaparlar hic anlayamiyorum. Aynanin duzelmeden oncesinin resmini aticam ama yukleyemiyorum suan
küfür edicem şimdi ne kadar servet düşmanı insan doldu memleket yahu
Benim arabaya da yaptılar, bir gece balkonda oturuyorum çocuğun biri yolda geçerken gayet normal birşeymiş gibi tuttu çekti bide ters çevirdi, birşey olmadı allahtan.
Bir kerede mal bir arkadaş ön yolcu koltuğuna binince hemen eliyle açıvermişti aynayı ağzımı açana kadar, ya bi dur kardeşim Şahin mi bu araba.
quote:
Orijinalden alıntı: -s-laughter
Aynanın içinde bir konektör var. Onu çıkarırsan ses kesilir. Honda civicte başıma gelmişti. Aynam kırılmıştı. 3 ay o sesi çekmiştim. Kabloyu çekersen o ses gider. Dızzz diye bir ses, uyuz bi sestir bilirim.