Şimdi Ara

kapalı beta açıldı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nocturnenin sesine sesli güldüm kankalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

Beyler öncelikle rp ve ip yok. İlk oyunumu attım lose tabiki. 2 leaver la yapabileceğimiz birşey yoktu. Herkesin türk olmasının dezavantajları da var görüldüğü üzere.

Nickim : Shaco . Ama shaco, rune, masteries. hiçbi halt yok 0 dan hesap kasıp 30 a kadar zamanımı harcayacağıma euw e dönerim Oyun çok saçma olmuş bazı yerleri. İlk okullu derecesinde çeviriler var. Ward 'a totem demek gibi... O yüzden beğenmedim. Tabi oynamak isteyen olursa pm atsın f2p lerde güzel değil ki arkadaş

sanırım kazanırsan 30lvl olursun 100k ip 100k rp gelir. çünkü ben ilk açıldğında girip oynamıştım şimdi 30 lvl 100k ip ve rpyle başladım

Dostum 1 maç attık 40 dakka falan sürdü ve kazandık, ama hala 0 ip 0 rp 2 levelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

Beyler öncelikle rp ve ip yok. İlk oyunumu attım lose tabiki. 2 leaver la yapabileceğimiz birşey yoktu. Herkesin türk olmasının dezavantajları da var görüldüğü üzere.

Nickim : Shaco . Ama shaco, rune, masteries. hiçbi halt yok 0 dan hesap kasıp 30 a kadar zamanımı harcayacağıma euw e dönerim Oyun çok saçma olmuş bazı yerleri. İlk okullu derecesinde çeviriler var. Ward 'a totem demek gibi... O yüzden beğenmedim. Tabi oynamak isteyen olursa pm atsın f2p lerde güzel değil ki arkadaş

sanırım kazanırsan 30lvl olursun 100k ip 100k rp gelir. çünkü ben ilk açıldğında girip oynamıştım şimdi 30 lvl 100k ip ve rpyle başladım

Dostum 1 maç attık 40 dakka falan sürdü ve kazandık, ama hala 0 ip 0 rp 2 levelim.

aynen level kasılcaksa zaten türkçe yapma yöntemini biliyoruz nordic easta geçerim ben

• Yav belli bir süre oynadıktan sonra crash veriyor leaver falan yok oyun hatası beyler, sizde de olmuyor mu?
  • beyler sanırsam sadece ilk girenlere verilmiş ya da sırayla veriliyor.ben girdiğimde 30 leveldim + şu an tüm şampiyonları açtım ? sizde mi bi sorun var ama bu kadar kişide de aynı sorundan olmaz ki.
  • 2 oyun attım hepsini kazandım hala 1 levelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barshx

2 oyun attım hepsini kazandım hala 1 levelim

2 oluyorsun, kapatıp açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

oyuna gidim tutoriale 2-5 dakikalarında oyun gönderme verio

birde .B.F kılıcına A.M.K kılıcı demişler :D: D:D

A.M.K değil A.K Kılıcı

A.M.K Kilici
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripwareX

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Ahihihihihi :)

• kapatıp açtım üstüne win aldım ama gene yok bu ip rp bizle dalga geçiyolar
  • hühühühühühü
    beyler oyun atacak adam yok şaka bi yana :(
  • bn hala 1 levelim 0 rp 0 ıp böle olcaksa oynamam bn
  • patch'den sonra yumuluyorum hemen
  • Beyler ikide iki üçte üç dörtte dört nedir ya gerçekten rezillik..
  • Arkadaşlar "Oyna" 'ya bastıktan sonra "Maestro bağlantısında bir sorun oluştu." şeklinde bir hata mesajı geliyor. Daha evvel böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Problem nedir bilen var mı?
  • bakalım
  • Oyuncu kalitesi berbat, hani 10 kişinin arasında 1-2 kişi bile çok fark ettiriyor.
  • Troller dolmaya başlamış belliydi böyle olacağı.Adam oyun başlıyor yemek yiyip geliyorum bekleyin beyler diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.