Şimdi Ara

kapalı beta açıldı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 29 Ağustos 2012; 18:53:44 >
  • Beyler öncelikle rp ve ip yok. İlk oyunumu attım lose tabiki. 2 leaver la yapabileceğimiz birşey yoktu. Herkesin türk olmasının dezavantajları da var görüldüğü üzere.

Nickim : Shaco . Ama shaco, rune, masteries. hiçbi halt yok 0 dan hesap kasıp 30 a kadar zamanımı harcayacağıma euw e dönerim Oyun çok saçma olmuş bazı yerleri. İlk okullu derecesinde çeviriler var. Ward 'a totem demek gibi... O yüzden beğenmedim. Tabi oynamak isteyen olursa pm atsın f2p lerde güzel değil ki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

toplam yaklaşık ne kadarlık patch atıyor beyler vınn ile bağlanıyorum da bi el atın şimdi 42mblık patchi atıyor sonraki kaç mb ?

bende 30 dk atıyo vınn la
  • Beyler sürekli crash veriyor ya.
  • Yarısına full yarısına boş hesap yollamışlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

Beyler öncelikle rp ve ip yok. İlk oyunumu attım lose tabiki. 2 leaver la yapabileceğimiz birşey yoktu. Herkesin türk olmasının dezavantajları da var görüldüğü üzere.

Nickim : Shaco . Ama shaco, rune, masteries. hiçbi halt yok 0 dan hesap kasıp 30 a kadar zamanımı harcayacağıma euw e dönerim Oyun çok saçma olmuş bazı yerleri. İlk okullu derecesinde çeviriler var. Ward 'a totem demek gibi... O yüzden beğenmedim. Tabi oynamak isteyen olursa pm atsın f2p lerde güzel değil ki arkadaş

sanırım kazanırsan 30lvl olursun 100k ip 100k rp gelir. çünkü ben ilk açıldğında girip oynamıştım şimdi 30 lvl 100k ip ve rpyle başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Ağustos 2012; 18:56:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: MeaninqLess

Beyler öncelikle rp ve ip yok. İlk oyunumu attım lose tabiki. 2 leaver la yapabileceğimiz birşey yoktu. Herkesin türk olmasının dezavantajları da var görüldüğü üzere.

kazanırsan 30lvl olursun 100k ip 100k rp gelir

Saolasın, ama yinede oyunda leaver olduğu sürece bu iş ilerlemez

• nasıl kayıt oluyoduk başta full türk serverda oynamam diye üye olmamıstım ama 100.000rp süper gözüküyor, yoksa bitti mi artık üye alımı
  • Tamam beyler oyun Türkçe olduğuna göre oynayamayacağız artık. İki oyun ard arda leaver dolu..
  • Eğer gerçekse şu an Phreak kbt de

Çok eğleniyoruz şu an odasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zervent -- 29 Ağustos 2012; 19:03:09 >
  • Şu Katarina skin'de olmasa hiç valla..
  • az önce ilk oyunumu oynadım ve beta olmasına rağmen herkes birbirine küfür ediyordu.
  • Beyler ben Türkiye serverine kendi hesabımal girebiliyorum kbt için aldığım hesapla girmeyi denemedim Kata skini gelir mi yinede?
  • hayırdır inşallah sürekli çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
  • oyunu oynadık bitti lvl 1 hala bu ne yaa
  • bence hiç uğraşmayalım oldu hayırlı olsun ama oyunda bebeler var onların %90 ı Türkte toplanır ingilizce olduğu için oynayamıyan liseliler ilk olullular anasınıflılar doluşur

yani oyun boyunca

annem yemeğe çağırıyo

annem ödev yap dedi felan duyarsınız :)

Adam olun westte kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Beyler ben Türkiye serverine kendi hesabımal girebiliyorum kbt için aldığım hesapla girmeyi denemedim Kata skini gelir mi yinede?

BEYLER???
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

oyuna gidim tutoriale 2-5 dakikalarında oyun gönderme verio

birde .B.F kılıcına A.M.K kılıcı demişler :D: D:D

A.M.K değil A.K Kılıcı
  • oyundaki nickim Türk , donanımhaberdeki arkadaşlar eklerlerse sevinirim

edit : 100 k rp + ip bana gelmiş , başladığımda 30 leveldim.tüm şampiyonlar açık , rune + masteriesleri ayarlıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripwareX -- 29 Ağustos 2012; 19:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

oyuna gidim tutoriale 2-5 dakikalarında oyun gönderme verio

birde .B.F kılıcına A.M.K kılıcı demişler :D: D:D

A.M.K değil A.K Kılıcı

A.M.K kılıcı hocam oyunda öyle?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.