Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OhaNoluyoLan

Bu nedir ?

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

o nedir usta tam anlayamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Konuyu editleyip resimleri simage yapsan güzel olur.

sayfanın görünümünü bozacak kadar büyük resimler zaten simage şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 28 Şubat 2013; 0:53:03 >
  • gerçekten güzel bir paylaşım teşekkürler...
  • İlginç, mesajım bulunsun boş zamanımda bakarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaşlar belirlenen zamanlarda ziyaretçi kabul ediyorlarmış.

edit : kıbrısta yaşayan arkadaşlar bu şehrin dışardan görünümünü çekebilirler mi ? Yani normal yaşam merkezinden nasıl ayrılıyor tellerle mi duvarlarla mı ? Haritadan bakınca yolun tam kenarına sınır çiziyor

Belirlenen zamanlarda ziyaretçi alıyorlarsa akşam resimleri de o zaman çekilmiştir büyük ihtimal.

Bu arada fazla bilgim yok ama
    Resimlerde göründüğü kadarıyla tel örgüleriyle çevrilmiş etrafı sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

quote:

Bu nedir ?

Okun ucunda.Düzeltiyorum tamam.

Ne var orda bişey anlamadım ? açıklar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.

Seni de alacaklardı zaten hemen KKTC vatandaşlığına.Bir de dostum orası Türklerin veya Türkiye'nin değil KKTCnin Kıbrıslılarındır.Bir baktım konuya herkes sahiplenmiş şunu yapalım bunu yapalım diye.Doğma büyüme Magosalıyım bu arada

Gardaccım doğma büyümeysa neçin magosa den ? ailen kıbrıslıdır ?

Napan be gardeşim tamsın?.ailem gıprıslıysa nolur ki be.burda yorumlar var inanaman.
    al bak sana buracıkta bi entry paylaşırım ekşiden.

ilk gittigim gunlerde , kibrislilarin , biz turkleri sevmedigi olayini hafiften sezince (tanidiklarin dedikodularindan) , koyuldum bu olayi gercekten ogrenmeye

her gittigim kisi ile guzel guzel konusuyorum , bana nasil tepki verecegini gormek icin , bazilari sert , bazilari ise yumusak , yeni nesil biraz daha ilimli ancak , orta yasli ve yasli kesim cok siddetli
    bindigim taxinin soforu ( 70 yaslarinda turkiye oncesi ve turkiye ile birlikte yasamis olan bir amca ) ile muhabbete daldim ;
    -amca nasildi savas yillari
    -zordu be evlat , rum koyleri arasindan pikabin arkasinda , ustumuz ortulu olarak geciyorduk , bi yakalasalardi sonumuz olurdu
    -yani turkiye nin sizi korudugu icin sanslisiniz
    -be evlat turkiye olmasa zaten savas ta olmayacaakti ki
    -hmm peki turklere bakis aciniz nedir ??
    -sizin turkler bize gavur, dinsiz derler , ama bilmezler ki bulent ecevit buraya camii diktirdi ama icine bir imam koymadi ...
    -evyallah amca beni su kosede at , gidecegim yere daha 3 km varken

Bunu ben değil ekşici arkadaş söylüyor.

Sen Kıbrıs Tarihi dersi aldığına eminmisin ? 74 den önce adada Türk askeri yokdu ee sorun neydi ? Adamlar yasa değişikliği yaptı zaten azınlık olan gıprıslı halkının bütün haklarını elinden almak için onu da gıprıslılar gabul etmeyince başladılar gıprıs halkını öldürmeye taciz etmeye.Burda Türkiyelinin suçu nedir ? Kurtarsa suç kurtarmasa suç vallahi bardon

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

quote:

quote:

quote:

quote:

Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.

Seni de alacaklardı zaten hemen KKTC vatandaşlığına.Bir de dostum orası Türklerin veya Türkiye'nin değil KKTCnin Kıbrıslılarındır.Bir baktım konuya herkes sahiplenmiş şunu yapalım bunu yapalım diye.Doğma büyüme Magosalıyım bu arada

Napan be gardeşim tamsın?.ailem gıprıslıysa nolur ki be.burda yorumlar var inanaman.

ilk gittigim gunlerde , kibrislilarin , biz turkleri sevmedigi olayini hafiften sezince (tanidiklarin dedikodularindan) , koyuldum bu olayi gercekten ogrenmeye

her gittigim kisi ile guzel guzel konusuyorum , bana nasil tepki verecegini gormek icin , bazilari sert , bazilari ise yumusak , yeni nesil biraz daha ilimli ancak , orta yasli ve yasli kesim cok siddetli
    bindigim taxinin soforu ( 70 yaslarinda turkiye oncesi ve turkiye ile birlikte yasamis olan bir amca ) ile muhabbete daldim ;
    -zordu be evlat , rum koyleri arasindan pikabin arkasinda , ustumuz ortulu olarak geciyorduk , bi yakalasalardi sonumuz olurdu
    -sizin turkler bize gavur, dinsiz derler , ama bilmezler ki bulent ecevit buraya camii diktirdi ama icine bir imam koymadi ...

Sen Kıbrıs Tarihi dersi aldığına eminmisin ? 74 den önce adada Türk askeri yokdu ee sorun neydi ? Adamlar yasa değişikliği yaptı zaten azınlık olan gıprıslı halkının bütün haklarını elinden almak için onu da gıprıslılar gabul etmeyince başladılar gıprıs halkını öldürmeye taciz etmeye.Burda Türkiyelinin suçu nedir ? Kurtarsa suç kurtarmasa suç vallahi bardon

Var demedim zaten ben de?

• Kıbrıslılar türk değil mi la niye tartışıyorsunuz bu kadar ?

Şu filmdeki mekan geldi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

quote:

Arkadaşlar belirlenen zamanlarda ziyaretçi kabul ediyorlarmış.

edit : kıbrısta yaşayan arkadaşlar bu şehrin dışardan görünümünü çekebilirler mi ? Yani normal yaşam merkezinden nasıl ayrılıyor tellerle mi duvarlarla mı ? Haritadan bakınca yolun tam kenarına sınır çiziyor

Belirlenen zamanlarda ziyaretçi alıyorlarsa akşam resimleri de o zaman çekilmiştir büyük ihtimal.

Bu arada fazla bilgim yok ama
    Resimlerde göründüğü kadarıyla tel örgüleriyle çevrilmiş etrafı sanırım

hiçbir şekilde ziyaretçi alınmıyor, sivil halka tamamen kapalı.

fotoğraf çekenler ya kaçak girmiş, ya da orda görevlilerden tanıdıkları olanlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rum sempatizanlıgın nerden geliyor.

• Güzel paylaşım emeğinize sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 saattir mobilden konuyu okuyorum. Böyle bi yerin bu şekilde yitip gitmesi çok üzücü gercekten.

Ayrıca kıbrıslıların bizlere bakışınıda öğrendikten sonra onlara karşı bakış açım tamamen değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu olmuş,emeği geçenlere teşekkürler
  • Bu konu unutulmuş, bi uplayalım belki yeni görenler olur.
  • gündemden düşmesin
  • konuyu gördümde hort yapayım dedim ayın 27,de kıbrısa magusaya gidiyorum acaba buraya girebilirmiyim tam olarak bilmiyorum ama girebilirsem fotoğrafları çekip koyacağım editlerim.
  • Çok esrarengiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

quote:

Bu nedir ?

Okun ucunda.Düzeltiyorum tamam.

Ne var orda bişey anlamadım ? açıklar mısın

Farkındaysan 'Bu nedir ?' diye sordum.

25.kare Sigara içen bradd pitt

• hep pripyata gitmek istemişimdir çernobil reaktör kazasının olduğu yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.