Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Artyom

Vay be orayı gezmeyi ne çok isterdim. Özellikle de metro ya da fallout gibi oyunları oynadıysanız insan orayı gezmeye daha bir istiyor.

özellikle metro 2033 oyunundaki gibi bir atmosfer var gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Vay be orayı gezmeyi ne çok isterdim. Özellikle de metro ya da fallout gibi oyunları oynadıysanız insan orayı gezmeye daha bir istiyor.

özellikle metro 2033 oyunundaki gibi bir atmosfer var gibi :D

Hocam o hava pripyatda baya bir var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985
    5.Harekatın anlaşmasında çekileceğini iddaa etmişti ama çekilmedi.Ve hak iddaa edemezsin nasıl ediyorsun.Bak burda beni insanlar çoook yanlış anlamış.Bizi Rumlardan kurtardınız Allah razı olsun başımın üstünde yeriniz var.Benim karşı çıktığım şey şu anda burada üsler bulundurması ve burayı askeri bölgesiymiş gibi kullanması.Artı olarak doğudan insan göçü yapması.Ve TC vatandaşlarının burayı sanki kendi toprağıymış gibi görmeleri.

Hayır çekileceğini iddia etmedi,Kıbrıs halkı kurucu halk olursa çekiliriz dedi.Hatta KKTC hemen kurulmadı,baya bir süre sonra kuruldu harekettan sonra.Eğer işgal hedefi olsa idi hemen devlet kurulur veya hemen bağlardı.Bunu Annan Planında belirtti evet dendiği anda Türkiye askerlerini çekiyordu.Yanlışın var,tekrar bak kaynaklara.

TC vatandaşı kendi toprağı gibi görür tabi Kıbrıslılar Türkiyeyi kendi toprağı gibi görmüyor mu? Çevremde 2-3 tane aile var ne yani onlara çek git mi diyelim? Hatta eskiden gelmişler yani o zor zamanlarda kimse dışlamamış onları.

Kıbrıs ayrı bir devlet olur,uluslararası arenada tanınır(AB iki yüzlülük yapmasa olacaktı Annan Planına hayırı Rumlar dedi) merak etme o zaman o göç edenler geri dönerler.Rahat ol yani,yemediler toprağı ne diyeyim başka için rahat edecekse söyliyeyim bunu.

Ayrıca İstanbulda olupta şu anda bu kadar keskin çıkışlar yapmanda enteresan.Gerçi sana göre İstanbulda olmanın suçlusu da Türkiyedir herhalde.Bir mağdur edebiyatıdır ülkemizde aldı gidiyor,hadi hayırlısı ne diyelim.

Daha da bırsey yazmayın zira her dılden anlatmayı denemişsiniz ağzınıza sağlık.

Hiçbirşeye değilde neye üzülüyorum biliyormusunuz.

Şu an defolsun gitsin dediği ülkenin ekmeğini yiyor ve üniversitesinde okuyor bu arkadaş.

O toprağında istemediği ülke adam etmeye çalışıyor bu arkadaşı buna üzülüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Olabilir sonuçta onlara o toprakları veren Türkiye'dir. Türkiye bu işe el atmasaydı kıbrıslıları katlediceklerdi.

kıprıslı Türkleri tanıyor musun bilmiyorum.

arkadaşa sorsan onlara topraklarını Türkiye falan vermedi. Rumlar katliam bile yapmıyordu. onlar orda kardeş kardeş yaşıyorlardı biz gittik rahatlarını bozduk

resmen böyle diyenler var. bunu savunanlar artık nasıl bir zekaya ve dünya görüşüne veya daha basit söyleyeyim; duyu organlarından biri olan göze sahipler mi bilmiyorum.

Ben Kıbrıslıym zaten Magosalıyım Zaten biz Türk değiliz Kıbrıslıyız derler.We re not Greek not Turk.We re Cypriot
    Sen bunu dememizi haksız buluyor olabilirsin ben de çok yanlısı değilim ama haklı oldukları yanlar da var.Senelerdir KBHdan sonra Kıbrısa, Adana Urfadan kekeler getirdiler.İnsanlar eskiden kapıları açık uyurken şimdi Kıbrıs terör sempatizanı uyuşturucunun memleketi olan bir yer oldu.Bir de ABye giremememiz var ve Kıbrısı bir askeri üs olarak kullanmanız sömürmeniz.Bana kalırsa alın tasınızı toprağınızı terkedin Kıbrısı.

çeksin gitsin dediğin ülke orada olmasa babanın kim olduğunu bilmezdin rumlar sana babalık yapardı akıllı ol velet kafanı çalıştır.

İlk önce adam akıllı konuş velet falan Tamam bizi kurtardınız Rumların elinden eyvallah.Ama bu Harekattan sonra garantör devletlerin elini ayağını Kıbrıstan çekmesi gerekiyordu.Yunanistan çekildi Kıbrıstan peki ya siz Bir kurtardınız diye orası sizin memleket oldu kekeler yolladınız askeri üsler kurdunuz.Bir zamanlar Kıbrısı sattığınız İngiltere bile s*ktir olup gitti buralardan.Peki siz çömücü devlet olarak hemen çömdünüz.Bak ilk önce şunu bir anla ben şu anda TRde yaşıyorum ve Türk olduğumu da gururla kabul ederim ama bir gerçek varsa şu anda Kıbrısın kötü gidişatının bir sebebinin de TR Türkleri olduğudur.

Kıbrıs vatandaşlarının kaçı çalışıyor? Kaçı sabahın 4ünde 5innde kalkıp fabrikaya gidip işinin başına geçiyor? Türkiye sabah 4te kalk diye zorluyormu? Türkiye hiçbir şekilde kıbrıslıları zorlamadı çalın demedi. Kendisi çalışmak isteyen Kıbrıslı çalıştı. ama Türkiye asla zorlamadı. Kıbrıslıya köle gibi davranmadı.Siz bukadar rahat hareket ederken Türkiye Ekonomik kaynağını çekerse sizce siz yarına çıkabilirmisiniz? Türkiye kurduğu askeri birliği geri çekerse Rumların sizi içten içe harcamıycağını tahmin edebiliyormusun?

AB diye bir şey varmış Kıbrıs da buraya şu anda TRnin üsleri olduğu için giremiyormuş bunları biliyor musun?

Sen AB'ye girinceye kadar Türkiye girerdi zaten. Hee eğer Türkiye olmasaydı siz Ab'ye girerdiniz tabi. Elin Fransızı İngilizi gelip fabrika kurardı sizide fabrikaya sokup ırgat gibi çalıştırırdı. Bunları düşünmüyorsun ama?

Türkiye ABye girermiş Kıbrıstan önce Böyle bir şeyi nerden çıkardın bu arada evet İngiliz Fransız gelip fabrika kurardı hoteller kurardı geliştirirdi +para yardımı da cabası peki ırgat gibi çalıştıracağını nerden çıkarttın.ABnin belli kuralları var bunların dışına çıkılamaz.Zorla mı çalıştıracak

Heh işte derin devletten anlamadığın kabak gibi ortada fazla konuşma kendimi tutamayıp konuşursam yerin dibine girersin.

Derin devletle ne alakası var konunun dalga mı geçiyorsun.Hadi anlat bakalım anlatacaklarını rezil et beni önüme 2 tane Rum katliamı sunacaksan bundan ben rezil olmam olacaksa Rumlar olur.

Yukarda yazdığın bir cevap vereyim. Türkiye kıbrısı kendi malı gibi görmüyor. Görseydi Hükümet kurmanıza izin verilmedi.Maden kendi alımız gibi gürüyoruz.Türkiyeye ait üslerin bazıları Afkanistan,Bosna,K.Irak daha sayayımmı? bu bölgelerde bizim tapulu malımız derdik.Sizle Bosnalılar arasında bir fark yok fakat onlar çalışıp didinip kendi işlerini yapıyorlar ve Trk askeri güvenliklerini sağlıyor tek durum bu.

Diyer msjınada cevap olarak:

Ohooo sen iyice bocalıyorsun. Derin devlet derken aklına ilk gelen silah mermi adam öldürme. Sen Derin devleti Kurtlar Vadisi sanmışınki silah mermi muhabbetine çekiyorsun. Psikolojik harekatları kim yapıyor? ENOSİS ve EOKA nın planlarını kim bozdu? yada günümüze gelelim geç geçmişi. Yıl 2013 Ve halen İsrailin akdenizi hakimiyet altına almasının önüne geçmeye çalışan kim? (Bu izlenimde Kıbrısı ele geçirmek var) Bence sen bir az kitap oku dergi karıştır. araştırma yap gazetelere bak Kim ne yapmaya çalışıyor onları araştır.

Bizim çalışmamamızın bir sebebi varsa o da sizsiniz.Sana beleş para bassalar çalışır mısın?Hükümet kurmak derken zaten Harekattan önce de KKTC vardı.Bu arada evet kendi malınız gibi görüyorsunuz sadece bizi değil tüm Türk devletlerini Kazakistan Tacikistan falan fiLan işte.Derin devleti Kurtlar Vadisi sanmadım izlemem zaten..Eğer devam etmek istiyorsan özele gel konuyu kirletmeyelim.

1 Magosali olarak soruyorum sana Türk lerin ve Türk askerinin bu adadan çıktığını farz et ne yersiniz ne içersiniz ?Ticaret desen uluslarası alanda 1 ülke bile tanımıyor zaten ihrac etsen ne edebilirsin patatesten başka hadi onu geçtim restorantlarda cafelerde kimler çalışacak kime ne satacaksınız bu kadar da nankör olmayın yani pes Tr den gelen kekelermiş ulan rumdan gelen bonzailer yüzünden adada düzgün gençlik kalmadı bunu niye kimse söylemiyor.O hayranı olduğunuz İngiltere şimdi hindistanlı pakistanlı kaynıyor varsın burdakiler Türk olsun daha ne boğazınıza 1 lokma giriyorsa o da Türkiye sayesinde.Zaten çekilme durumu olsa rum 1 ay beklemez hepinizi toprağa gömer ama sizin beyniniz sulanmış.Bu Kıbrıs lı milleti o kadar yan yatmaya alışmış ki okullar fabrikalar evler bile hep rumdan kalma 1 çivi çakmamış adamlar.Besle kargayı oysun gözünü

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

1 Magosali olarak soruyorum sana Türk lerin ve Türk askerinin bu adadan çıktığını farz et ne yersiniz ne içersiniz ?Ticaret desen uluslarası alanda 1 ülke bile tanımıyor zaten ihrac etsen ne edebilirsin patatesten başka hadi onu geçtim restorantlarda cafelerde kimler çalışacak kime ne satacaksınız bu kadar da nankör olmayın yani pes Tr den gelen kekelermiş ulan rumdan gelen bonzailer yüzünden adada düzgün gençlik kalmadı bunu niye kimse söylemiyor.O hayranı olduğunuz İngiltere şimdi hindistanlı pakistanlı kaynıyor varsın burdakiler Türk olsun daha ne boğazınıza 1 lokma giriyorsa o da Türkiye sayesinde.Zaten çekilme durumu olsa rum 1 ay beklemez hepinizi toprağa gömer ama sizin beyniniz sulanmış.Bu Kıbrıs lı milleti o kadar yan yatmaya alışmış ki okullar fabrikalar evler bile hep rumdan kalma 1 çivi çakmamış adamlar.Besle kargayı oysun gözünü

Tamamı olmasa da maalesef çoğunluğu bu şekilde...

• Beyler haraba otellerin orda bir bölüm var önünde denize giriliyor giden olursa bilgisi olsun

Hatta ben de girmiştim denize resminide ekleyeyim bahsettiğim yerin

http://3.bp.blogspot.com/-t8xI7ThluuQ/T-y2bS0hI7I/AAAAAAAAAa4/KrUQTtppwLs/s1600/166041_10151013358303987_1309468567_n.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 24 Şubat 2013; 2:21:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Bizim çalışmamamızın bir sebebi varsa o da sizsiniz.Sana beleş para bassalar çalışır mısın?Hükümet kurmak derken zaten Harekattan önce de KKTC vardı.Bu arada evet kendi malınız gibi görüyorsunuz sadece bizi değil tüm Türk devletlerini Kazakistan Tacikistan falan fiLan işte.Derin devleti Kurtlar Vadisi sanmadım izlemem zaten..Eğer devam etmek istiyorsan özele gel konuyu kirletmeyelim.

Hocam kusura bakma ama uçmuşsun gerçi senin gibi uçan sayısı da pek azda değil ama neyse cevaplara gelirsek;

-Göç doğru heryerde olduğu gibi orada da sıkıntı.Ama bu sıkıntıyı sadece sen yaşamıyorsun Türkiyedede birçok kent insanı göç sorunları ile boğuşuyor.Ama bunun çareside yok,tarih boyunca göç ve göçün doğurduğu sorunlar hep olmuştur.En basitinden Türkler 1571den sonra Kıbrısa gitti sanıyormusun ki oradaki yerli halk bu göçten dolayı etkilenmedi.

- Çalışmamanın sebebini başka ülkeye bağlamak kadar saçma birşey yok.Dünyada bunu iddia eden sadece Yunanistan var.Bu konuda Rumlar sizi etkilemiş sanırım.Bilimde,sanatta ilerlemenin önündeki engelde mi Türkiye.Ne güzel işte beleş para,bana birisi bedava para varsa bilime,sanata adarım kendimi.Para eğer tembelliğe sebep oluyorsa bu parayı verenin değil parayı alanın sorunu.

- Harekattan önce KKTC diye birşey yoktu.Tek devlet yani Kıbrıs vardı.Rumlar Türkleri azınlık olarak görmek istiyorlar ama Türkler Kıbrıs devletinin kurucu halkı olduklarını söylüyorlardı.Zaten sorunda burdan çıktı.Eğer azınlık olmayı kabul etselerdi dedelerin savaş filan olmayacaktı.

-Biz Kıbrıslıyız deyimi kendinizi adaya göçen Türklerden farklılaştırma adına bulunan bir kelime.Ama şu var sen kendini birilerinden farklılaştırırsan başkaları da birilerinden farklılaştırmayı hak olarak görür.Kıbrıslı Rumlarda bi Kıbrısın gerçek sahipleriyiz( teoride doğru Türklerden eskiler) yani Kıbrıslıyız Türkler sonradan geldi diyorlar.Şimdi sen sonradan geleni dışlıyorsun.Senin mantığına göre Rumların seni dışlaması normal o zaman.

-Son olarak kendi malın olarak görme değil,eğer bir yer için bedel ödemişsen orada belli de olsa hak iddia edersin.12 adalar yani Rodos merkezli Adalar Kıbrıs olayına çok benzer.2.Dünya savaşı sonunda adalardaki hakim halk Rum diye Yunan devletine verildi.Peki Yunalılar oradaki Türklere ne yaptı tam bir asimilasyon.Rodostaki Türklerle konuş Türkiye bize ilgi göstermedi der.Hayır ilgi gösterirsin(Kıbrıs) sen suçlu olursun ilgi göstermezsin(Rodos)sen suçlu olursun.Peki sen söyle ne yapsın Türkiye? Ordusunu tabiki çekmeyecek,barış harekatı öncesi şartlarda Kıbrıs devleti kurulma sözü verildimi deki Türkler askerlerini çekecek? Siz Annan planına evet dediniz de Rumlar demedi? Niye? Çünkü siz kabul etmesenizde sizi Kıbrıs Cumhuriyetinin kurucu halkı olarak kabul etmiyorlar,azınlık onlar diyorlar ve azınlık olmayı kabul etmediğiniz müddetçe de Kıbrıs birleşmez.

-Son olarak Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

1.KKTC yoktu haklısın uçmuş kafa
    2.Madem biz bağımsız bir devletiz TR göç ettirme hakkını nasıl kendisinde buluyor.
    3.Bunu söyleyen ben değilim Kıbrısın büyük bölümü.Ben İstanbulda okuyorum.
    4.Şu ana kadar hiç kimseye ayrımcılık yapmadım.Aklı başında bir insansın yapmazsın zaten.
    5.Harekatın anlaşmasında çekileceğini iddaa etmişti ama çekilmedi.Ve hak iddaa edemezsin nasıl ediyorsun.Bak burda beni insanlar çoook yanlış anlamış.Bizi Rumlardan kurtardınız Allah razı olsun başımın üstünde yeriniz var.Benim karşı çıktığım şey şu anda burada üsler bulundurması ve burayı askeri bölgesiymiş gibi kullanması.Artı olarak doğudan insan göçü yapması.Ve TC vatandaşlarının burayı sanki kendi toprağıymış gibi görmeleri.
    6.Merak etme yeterince vermiş

Kıbrıslılar da Türk değil mi? Hep beraber olmak varken, tek çatı altında toplanmak varken KKTC veya Türkiye ne farkeder? Biz biriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

quote:

Hayır çekileceğini iddia etmedi,Kıbrıs halkı kurucu halk olursa çekiliriz dedi.Hatta KKTC hemen kurulmadı,baya bir süre sonra kuruldu harekettan sonra.Eğer işgal hedefi olsa idi hemen devlet kurulur veya hemen bağlardı.Bunu Annan Planında belirtti evet dendiği anda Türkiye askerlerini çekiyordu.Yanlışın var,tekrar bak kaynaklara.

TC vatandaşı kendi toprağı gibi görür tabi Kıbrıslılar Türkiyeyi kendi toprağı gibi görmüyor mu? Çevremde 2-3 tane aile var ne yani onlara çek git mi diyelim? Hatta eskiden gelmişler yani o zor zamanlarda kimse dışlamamış onları.

Kıbrıs ayrı bir devlet olur,uluslararası arenada tanınır(AB iki yüzlülük yapmasa olacaktı Annan Planına hayırı Rumlar dedi) merak etme o zaman o göç edenler geri dönerler.Rahat ol yani,yemediler toprağı ne diyeyim başka için rahat edecekse söyliyeyim bunu.

Ayrıca İstanbulda olupta şu anda bu kadar keskin çıkışlar yapmanda enteresan.Gerçi sana göre İstanbulda olmanın suçlusu da Türkiyedir herhalde.Bir mağdur edebiyatıdır ülkemizde aldı gidiyor,hadi hayırlısı ne diyelim.

Şu an defolsun gitsin dediği ülkenin ekmeğini yiyor ve üniversitesinde okuyor bu arkadaş.

Ben ordaki doğulu halk için diyorum ve askeri üsler için neyse konu çok kirlendi isteyenle özelden tartışıtım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

quote:

Ben ordaki doğulu halk için diyorum ve askeri üsler için neyse konu çok kirlendi isteyenle özelden tartışıtım.

ben de Kıbrısta öğrenci kaldım 5 yıl keza sen de Türkiyedesin hani topraklarından kovma cüretini gösterdiğin ekmeğini yediğin Türkiye.

Ne yap biliyor musun o kıbrıs polisine doktoruna bakalına manavına burda öğrenci olarak gördüğün insanlığı anlat anlat ki onlar da sen de burada yaşayarak utan.Ban yemek istemiyorum birkaç filtreden geçirerek yazdım bunları

• Konu gene Kıbrıs-Türkiye kavgasına dönmüş.

KKTC , Türkiye olmasa 1 muhtemelen 2 ay demeden çöker , biter bizden para ister.KKTC şuanda elimizde bir koz , fakat 30-40 yıldır boş beleş besliyoruz oradaki Türk aileler yüzünden.

Evet Kıbrıslılar Türk kısmını sevmez , ama neden sevmez ? Onlarda haklı ! Operasyonda oraya düşen askerler hep Hataylı kekolardı.Evet Hataylı Arap bozması bir Irk gel , Rum kırması Türk bir ırkı boz ! Kim isterki ?

Aslında iki tarafında haklı sebepleri var.,

Fakat asıl bu konu değil , aksine rum i... lerin istediğide bu ! Kavga etmememiz gerekir

Ha , TÜRKİYE'Yi Adadan istemeyenler varsa , biz adadan çekiliriz sonrada değil sizi kanlı noel , soykırım yapsalar geri gelmeyiz

--

Burası , içerdeki araçların , paraların hatta coca-cola şişelerin bile para edebileceği nazichane bir bölüm.

Çamaşır Makinası orada tam otomatikken , burada merdaneli çamaşır makinaları neyse..

En iyisi oranın öyle kalması.Çürümesi.Binaların askerlerin tepesine yıkılması birilerinin canlarının yanması.Bu halk elindeki her şeyi harcar , harcayacak , harcadı.

Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

5 sene kıbrısta okudum Lefke'de.Lefke Avrupa Üniversitesi.Kıbrıslılar kadar kıymet bilmeyen nankör bir ırk yoktur.Onlarca örnek verebilirim size.Kesinlikle zaten Kıbrıs Türküyüz demesinler Türklüğün namına leke sürmesinler.Ha geçmişi az çok gören bilen tanıyan oranın yaşlıları var onlara saygım sonsuz ancak oradaki yeni nesile aktaramamışlar ya da o yeni nesil almak istememiş tarihlerini saçma sapan bir yeni nesil yetişir olmuş Adadan gidin Atatürk büslerinizi de alın giderken diyen nankör bir millet !!!!

Hayatımın en güzel 5 yılını orda çürüttüm lan neyse bu ayrı bir konu.

Adamların müfredatında tarih dersi olmayınca geçmişi yaşamayan gençler gerçeklerden bihaber oluyorlar. İlhak edelim gitsin anasını satayım. 30 yıldır bi mali yönetimi beceremediler gitti. Bizde asgari ücretle millet köpek gibi çalışırken onların memurları yan gelip yatıyor. Ahanda videosu:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104693/mesai-saatinde-dogum-gunu-kutlamak

• Maraş ile ilgili bir şey yazmayacağım, Kıbrıs için konuşacağım.

Ben hayatımda Lefkoşa kadar pis bir yer görmedim.Sokakları falan bildiğin b*k götürüyordu.Tamam anladık belediye batmış peki arkadaş vatandaş olarak siz ne yaparsınız.
  • cesareti olan varsa gelsin bu işi yapalım bana bölge bölge haritaları ss olarak gönderin. şu bölge tampon , şu bölge UN bölgesi , şu bölge türk bölgesi diye bildiğiniz kadarıyla. renk renk ayırın bölgeyi , en kolay yöntem kıyıya kadar scuba ile gitmek. yada uçak kiralayıp 30.000 feet halo atlayış yapıp direk bi binanın tepesine çullanmak. edit yapayım , bu bilgileri bir yerde bulamassınız : un askerlerinin olduğu bölge neden okadar sıkı biliyomusunuz ? amerikan merkezi haberalma teşkilatı'nın (cia) güvenli evleri var orada.ortadoğuda yapılan saha operasyonlarında yaralanan görevliler olsun, kaçırılan esirler olsun önce orada sorgulanır. o bölgeye yaklaştığımız an silah doğrulturlar, göz altına alınırsak ajan damgası yeriz bunu unutmayın. o bölge çok tehlikeli , suriye-ırak gibi önemli yerlere buradar destek veriyolar. güvenli evler son derece düzgün çalışan uydu cihazlarıyla dolu. son olarak mossad ajanları ile ortak operasyonlar için kullanılıyo burası. mossad deniz yoluyla bu bölgeye ulaşıp brifing sonrası ortadoğuya cia ile gider. bu bilgiler bir yerde yok, kimsedende korkum yok ne yaparlarsa yapsınlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoapGhost -- 24 Şubat 2013; 15:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Maraş ile ilgili bir şey yazmayacağım, Kıbrıs için konuşacağım.

Ben hayatımda Lefkoşa kadar pis bir yer görmedim.Sokakları falan bildiğin b*k götürüyordu.Tamam anladık belediye batmış peki arkadaş vatandaş olarak siz ne yaparsınız.

Kıbrıslımısın Türkmüsün?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Maraş ile ilgili bir şey yazmayacağım, Kıbrıs için konuşacağım.

Kıbrıslımısın Türkmüsün?

Kıbrıslı değilim, fakat bu soruyu neden sordun onu analayamadım.Askerliğim dolayısıyla 5 ay kadar Kıbrıs'ta kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

cesareti olan varsa gelsin bu işi yapalım bana bölge bölge haritaları ss olarak gönderin. şu bölge tampon , şu bölge UN bölgesi , şu bölge türk bölgesi diye bildiğiniz kadarıyla. renk renk ayırın bölgeyi , en kolay yöntem kıyıya kadar scuba ile gitmek. yada uçak kiralayıp 30.000 feet halo atlayış yapıp direk bi binanın tepesine çullanmak. edit yapayım , bu bilgileri bir yerde bulamassınız : un askerlerinin olduğu bölge neden okadar sıkı biliyomusunuz ? amerikan merkezi haberalma teşkilatı'nın (cia) güvenli evleri var orada.ortadoğuda yapılan saha operasyonlarında yaralanan görevliler olsun, kaçırılan esirler olsun önce orada sorgulanır. o bölgeye yaklaştığımız an silah doğrulturlar, göz altına alınırsak ajan damgası yeriz bunu unutmayın. o bölge çok tehlikeli , suriye-ırak gibi önemli yerlere buradar destek veriyolar. güvenli evler son derece düzgün çalışan uydu cihazlarıyla dolu. son olarak mossad ajanları ile ortak operasyonlar için kullanılıyo burası. mossad deniz yoluyla bu bölgeye ulaşıp brifing sonrası ortadoğuya cia ile gider. bu bilgiler bir yerde yok, kimsedende korkum yok ne yaparlarsa yapsınlar..

• Biz işgal etmişiz bölgeyi, tamamen devletin olması gerekiyor orası rumlara 1m2 yer bile verilmez. Sıkıntısı olan varsa gelsin çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

cesareti olan varsa gelsin bu işi yapalım bana bölge bölge haritaları ss olarak gönderin. şu bölge tampon , şu bölge UN bölgesi , şu bölge türk bölgesi diye bildiğiniz kadarıyla. renk renk ayırın bölgeyi , en kolay yöntem kıyıya kadar scuba ile gitmek. yada uçak kiralayıp 30.000 feet halo atlayış yapıp direk bi binanın tepesine çullanmak. edit yapayım , bu bilgileri bir yerde bulamassınız : un askerlerinin olduğu bölge neden okadar sıkı biliyomusunuz ? amerikan merkezi haberalma teşkilatı'nın (cia) güvenli evleri var orada.ortadoğuda yapılan saha operasyonlarında yaralanan görevliler olsun, kaçırılan esirler olsun önce orada sorgulanır. o bölgeye yaklaştığımız an silah doğrulturlar, göz altına alınırsak ajan damgası yeriz bunu unutmayın. o bölge çok tehlikeli , suriye-ırak gibi önemli yerlere buradar destek veriyolar. güvenli evler son derece düzgün çalışan uydu cihazlarıyla dolu. son olarak mossad ajanları ile ortak operasyonlar için kullanılıyo burası. mossad deniz yoluyla bu bölgeye ulaşıp brifing sonrası ortadoğuya cia ile gider. bu bilgiler bir yerde yok, kimsedende korkum yok ne yaparlarsa yapsınlar..

En son hangi oyunu oynadin hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.