Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garagulle

tam paintball oynamalık yer yaa

aynen
  • Girilip gezilebiliyor diyen var, ziyaretçiye kapalı diyen var, belli zamanlar ziyaretçilere açık diyen var, gece giren var... Aslını çözemedim olayın. Girilse dahi tek başına gezdirmezler sanırım. Tek başına gezilse o meşrubatları hatıra diye herkes götürebilirdi herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Girilip gezilebiliyor diyen var, ziyaretçiye kapalı diyen var, belli zamanlar ziyaretçilere açık diyen var, gece giren var... Aslını çözemedim olayın. Girilse dahi tek başına gezdirmezler sanırım. Tek başına gezilse o meşrubatları hatıra diye herkes götürebilirdi herhalde.

sivilseniz hiçbir şekilde girilemiyor. orda görev yapan bir subay tanıdığınız varsa ancak o şekilde girersiniz.

kaçak girmek kafaya konduktan sonra elbet girilir.
  • uçağı alıp demirciye satsak kaç para eder
  • Hersene ordaki askeriyeye giderim umarım hiç açılmaz zaten açılırsa direkt rumlara verilicek o bölgeler rumlara aitmiş savaşta bırakıp gitmişler babam o harekatta gemide astsubaydı.20 gün sonra yine ordayım şuan resimleri koyabilirmiyim diye sormam gerekiyor eklerim 5-6 saat sonra :D denizi süper bu arada sıcacık ne şanslıyım ya

Siviller giremez sadece asker mensupları girebiliyor içeride Uncular yani birleşmiş milletler ve türk askerleri bulunuyor foto bile çekilmiyor.Askeriyenin bölgesi çok geniş alabilidğine gidiyor sahil.
    Gece çok korkunç oluyor :D yan tarafımızda hemen boş bir bina var aynı resimdiki gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Girilip gezilebiliyor diyen var, ziyaretçiye kapalı diyen var, belli zamanlar ziyaretçilere açık diyen var, gece giren var... Aslını çözemedim olayın. Girilse dahi tek başına gezdirmezler sanırım. Tek başına gezilse o meşrubatları hatıra diye herkes götürebilirdi herhalde.

sivilseniz hiçbir şekilde girilemiyor. orda görev yapan bir subay tanıdığınız varsa ancak o şekilde girersiniz.

kaçak girmek kafaya konduktan sonra elbet girilir.

Ölmeyi göze alıyorsan elbette girersin Askeriyede birkaç yıl önce yanlışıkla bir kadın yürüyüşe çıktı sahilden ilerledi birleşmiş milletler askeri kadın olmasaydınız sizi vurucaktık dedi yani gözünüzün yaşına bakmazlar her yerde kameralar var.

Not: Bazı resimler başınızı derde sokabilir paylaşırken dikkat edin Rumlar hak ettikleri binaların resimlerini vb bulurlarsa dava açıyorlarmış.Kolay yoldan sizden bina parasını çıkarabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mayıs 2013; 7:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garagulle

tam paintball oynamalık yer yaa

aynen hocam valla içim gitti ya
  • Bu güzel konuyu unutmayalım
  • Küçükken; babam asker olduğu için burada denize çok girmiştim.Mükemmel bir denizi var.Tertemiz.Denizinin kumu Mısırdan getirtilmiş.Oradaki eski binaların bir kısmını askeriye kullanıyor.İçeride belirli bir bölgeye kadar sivil dolaşmak yasak.Askeri araçlarla gidiliyordu.Elimde fotoğrafları var, ama nerede bilmiyorum.
  • İçler acısı.
  • Ayrıca buradaki kumsal ve denizin olduğu bölge Tarık Akan'ın Kıbrıs'ta çekmiş olduğu Esir Hayat(1974) filminde geçiyor sanırım. Pek emin değilim fakat bu bölge orası olmalı.
  • Denizi, kumu inanılmaz güzel olan bir yer, söylenene göre zamanında Mısırdan özel kum getirtilmiş burası için. Askerliğimi Kıbrıs da Asteğmen olarak yaptığım için burayı çok fazla görme şansım oldu. Hatta bir kaç kere gecede kaldım burada. Geceleri inanılmaz ürkütücü bir havası var. Ayrıca dünyanın ilk 7 yıldızlı oteli buraya yapılıyormuş, ama savaşta inşaat zamanına denk geldiği için inşaatı yarım kalmış vaziyette duruyor. Sadece o bina bile işletilebilse inanılmaz bir kazanç sağlanır. Ayrıca Sophia Loren inde evi var, zaten sadece o ev ve askeri binalar tadilat yapılıyor. Diğer kısımlarda hiç dokunulmamış, o zamandan günümüze aynen duran binalar var, asılı çamaşırlar bile duruyor. Ama gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en ilginç yerlerden biriydi sanırım. Bende de oldukça fazla fotoğraf ve video var ilginç olan ve bizzat kendimin çektiği, bir gün ben de paylaşırım belki burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 12 Temmuz 2013; 9:25:24 >

• ilginç bir konu,baya etkilendim..Takip
  • Bi göz atayım dedim iki saattir gözümü alamadım... Dünyada bi benzeri varmı acaba?@
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Akşam bir manyak girmiş fotoğraf çekmiş

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

Helal olsun çekene . Bir arkadaşla girmeye çalışmıştım 2 asker silah çekmişti bize . Birde ilk sayfalarda araba muhabbeti olmuş . Kapalı Maraşta Alfa Romeo galerisi ve Porsche show roomu var

yıldızlar falan çok güzel foto çekmiş her kimse..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm koca şehrin boş durup yazık olmasına. Ama herkes ırkçılığın sonucunu görmeli, iyi yapmışız keşke bi israil gibi güçlü olsak da tek taraflı olarak burayı yerleşime açsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu görünce, Güney Rum yönetiminin maraşı istediği zaman bizim milletin Kahramanmaraş olarak algılaması geliyor aklıma. Adam nereden bilsin Kıbrıs'ta da maraş var.
  •  Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

şunun güzelliğine baksanıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

şunun güzelliğine baksanıza

Harika. Kesinlikle harika.

Burası hala dursaydı eğer gerçekten kbırıs bambaşka biryer olurdu. Şimdi bakımsız bir ada sadece.
  • Yav siz ne yapacaksınız Maraş ı Kıbrıs ı mis gibi KahramanMARAŞ mız var işte
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.