Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir otelin acildigi gun kibris baris harekati olmasi nedeniyle otel sahibi intihar etmistir

Adama ne koymuştur ya . Emeğine sağlık . Güzel paylaşım.
  • Bazı kıbrıslı arkadaşlar bizim demiş çıkın gidin demiş. Biz yani Türkiye giderse be yaparlar. Tuğla taşıyacak ameleleri bile yok sanayi falan filan sıfır. Kıbrıdlı zenginlerin hepsi kaçmış gitmiş yatırım yapmıyor.
    Başka bir konu da şu ki; kıbrıs ta yaşayan kobrıs vatandaşı çok çok az %80 i Türkiye ve ettaftan gelenler. Yani siz kalkıp kıbrıslıları besliyoruz falan filan demeyin rte aslında adada yaşayan Türk vatandaşlarına gönderiyor paracıkları.
    3. Konum ada da yaşayan asıl kıbrıslılar asla saygısız kaba insanlar değildir ama ne yazık ki son yıllarda gelen hataylılar ve baş belalarımız kürtler mahvetti. Her gün tecavüz cinayet olayları oluyor ve bu sebeple kıbrıs vatandaşı türklerden nefret ediyor haklı olarak. Düşünün önceden anahtarlar kapının dışında olurmuş.
    Bir izmir kadar milliyetçi ve savaşı görmüş olan halk emin olun ki şükrediyor onlara yardım ettiğimiz için.

Bir olay anlatmak istiyorum. Kıbrıs barış harekatından önce Kıbrısın güzelyurt ilinde yaşayan köylüleri rumlar alıp kadınları kapalı bir yerlerde tutmuşlar. Ve tecavüz ediyorlarmış sonunda güzelyurtlu erkekler dayanamayıp ne olursunuz yeter artık onlara etmeyin bize edin daha iyi olur deyip üstlerini çıkarmışlar. ( şimdi dalga geçiyorlar güzelyurtlularla gaysiniz falan filan diye ordan biliyorum)
    Bunlar gibi resimli belgeli çok canlı anı var daha beterlerini anlatsam gözleriniz dolar yemin ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok Güzel Paylasım Olmuş Ellerine Sağlık... Gidip Görmeyi Çok İsterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

şunun güzelliğine baksanıza

Harika. Kesinlikle harika.

Burası hala dursaydı eğer gerçekten kbırıs bambaşka biryer olurdu. Şimdi bakımsız bir ada sadece.

Aynen öyle. Aktif olsaydı çok değişik pozisyonlar olurdu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Burası hala dursaydı eğer gerçekten kbırıs bambaşka biryer olurdu. Şimdi bakımsız bir ada sadece.

gerçektende eski amerikan şehirlerine benziyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

quote:

Abartmayın arkadaşlar, o kadar da iyi bir yer değilmiş. Tamam denizi, sahili iyi olabilir ama Türkiye'de buna benzer onlarca tatil beldesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

quote:

Abartmayın arkadaşlar, o kadar da iyi bir yer değilmiş. Tamam denizi, sahili iyi olabilir ama Türkiye'de buna benzer onlarca tatil beldesi var.

Ben sadece kendi fikrimi beyan ettim, böylesine düzgün sıralı kumlu denizli bir yer göremedim evet gerçekten güzel yerlerimiz var ama burası benim gözümde 1 adım önde

• Bence de yanılıyorsunuz. Denizi kumu mükemmel olan bir yer, ayrıca şubatta bile denize giren gördüm ben burada, aktif olsaydı sezonu da çok uzun olan bir yer olurdu...
  • Yapılaşma olarak bence kötü,ben bu şekilde binaların denizi kapattığı yerleri sevmiyorum.Deniz,arkasında park,yol,biraz boşluk ve evler olması en güzeli.Denizin dibinde binaların olmasının görsel olduğu kadar doğa açısından da zararları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bence de yanılıyorsunuz. Denizi kumu mükemmel olan bir yer, ayrıca şubatta bile denize giren gördüm ben burada, aktif olsaydı sezonu da çok uzun olan bir yer olurdu...

Ben şubatta denize girdim kapalı maraşta. Pek tavsiye etmiyorum.
  • Sırf burayı görmek için gideceğim seneye.
    Eniştem ve çalıştığım mağazanın müdürü burda subaylık yapmışlar.. Anlattıkları kısaca şu biçimde; olağanüstü biryer, büyük bir şehir düşün
    sadece sınırda devriye atanlar var. Şehir bomboş ve karanlık, insanlar herşeylerini bırakıp gitmişler.
    Cennetten bir köşe gibi ama bomboş, taki barış sağlanana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 29 Temmuz 2013; 20:15:47 >
  • Maraş kapalı değil turla gezilere gidilebiliyor belli bir ücret karşılığı kapalı bilenlere duyrulur tatilini kıbrısta yapıcaklara mutlaka uğrasın.
  • Pek hayalet şehir gibi durmuyor  Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

• buraya giriş varmı yani izinlen filan girilebiliyormu zombi filmi çekmeyi düşünüyordum yıllardır eğer izin verirlerse burada çekebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Başbakan olsam yapacağım ilk iş Kıbrıs Yardımlarını durdurmak olurdu. O yardımları hak etmiyorlar hele hele yeni nesil Kıbrıs gençleri

+ Sonsuz Bizim paramızla bize hava atıyorlar
  • çok iyi ya bayılıyorum böyle yerlere 1 gün yaşarım ben burda harika bir atmosfer
  • Şişe Bar'ı bilenler!
  • Kapalı Maraş hakkında yaptığım araştırmada Kıbrıs Cumhuriyeti zamanında Kumarhaneler kesinlikle yasaktı. Yani Maraş'ta da kumarhane yoktu. Benim de paylaştığım bir websitem bulunuyor. Maraş ile ilgili bir çok resmi orada da görebilirsiniz.
    Paylaşım içinde klipler yaptım. onunda linkini ekliyorum.
    buradan da en uzun kapalı maraş klibini izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/mutluibili/videos

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

Saygılarımla.
     Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li

• bu yere hep hayran kalmışımdır bende de ya kadar 5bbir sürü fotoğraf var dı malesef harici diskim yanası 5 yıllık kıbrıs arşivim gitti çöpe
    bu arada 2009 a kadar belirli bir ücret karşılığında (2005 te falan 25 liraydı 2009 da ya 60 yada 120 ye kadar çıkmıştı ) subay veya askeri kart ile giriliyor dun şimdi giriş nasıl bir bilginiz var mı
    @R.Rondo9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 7 Ağustos 2013; 6:09:54 >
  • DarknessTiger kullanıcısına yanıt
    2004-2006 yılları arasında kaldım. O zamanlar geziler sadece askeri personel ve tanıdıkları için düzenleniyordu. Sonrasında nasıl bir düzenlemeye gidildi hiçbir fikrim yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.