Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

1-2 gün tutup salarlar , ne olacak en fazla.

Ben de oyle dusunuyordum, gezmek amacli geldigimizi kanitlarsak 24 saat bile tutmazlar belki.

Gördükleri anda ateş yetkileri var
  • Gazimagosaya gittiğimde o binanın içine girmek istemiştim ama olmamıştı...Hep merak ederim böyle yerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

1-2 gün tutup salarlar , ne olacak en fazla.

Ben de oyle dusunuyordum, gezmek amacli geldigimizi kanitlarsak 24 saat bile tutmazlar belki.

Gördükleri anda ateş yetkileri var

O kadar ciddi mi yani buraya giris yasagi?

• Harika bir yermiş cidden,yazık olmuş
  • vay anasını tebrik ediyorum harika konu burayı bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

pripyat'a benzettim ne alakaysa

Binalar benzeniyo degil.yapilar baya andiriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce okumuştum ilgi çekici bir yer.

• ilginç
  • bazı arkadaşlar yok girip gezelim 1 gün tutup salar falan filan demişlerde aklınızı mı kaçırdınız
    orası uluslararası bir anlaşmayla "YASAKLI BÖLGE" olarak geçiyor...sıradan insan girişi imkansız olmalı..

bu arada sokaklarda otlar bitmiş .. çok hüzünlü
  • 3 Senem Kıbrıs / GaziMagosa'da Geçti Babamın Görevinden Dolayı . . Burası da Magosa da. Askerî Tesisler Var Otel Havasında Geçti Günlerim, Çok Güzel Bir Yer... Keşke o Günlerime Dönsem Diyorum.. Bi an o günlere gittim hey gidi... Kurşun izlerinin hâlâ kol gezdiği lüks oteller, lokantalar , binalar duruyor . . . Kumsalı ayrı bir güzeldi. Türkiyede o kadar sahil gördüm ama orası kadar güzel Bir sahile rastlamadim.. Kumları ordaki bir adam karısı için Mısır'dan getirtmis diye bir efsane dönüyordu orda ayrıca...

Edit: Giris yasağı konusunda bazı soru işaretlerini gidereyim , orada UN askerleriyle Türk askerleri durmakta. Askeriye ait bir bölge. Terk edilmiş ama Asker Aileleri için Lojman ve Kamp için Tesis yapılmış Ordaki binalardan. Ama binalar eski... Yazları kamp için açılıyor. Ayrıca Içerde fotoğraf çekmek yasak yol boyunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 22 Şubat 2013; 23:49:30 >

• İlk sayafa kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

bazı arkadaşlar yok girip gezelim 1 gün tutup salar falan filan demişlerde aklınızı mı kaçırdınız
    orası uluslararası bir anlaşmayla "YASAKLI BÖLGE" olarak geçiyor...sıradan insan girişi imkansız olmalı..

bu arada sokaklarda otlar bitmiş .. çok hüzünlü

Haklısın ama keşke askeri denetim altında belirli zamanlarda veya belirli bir süre bu bölgeleri gezmek serbest olsaydı.

Bu evler 70 li yıllardan önce yapılmış, yiyecekler o yıllara ait, Arabalar vs.. hepsi eski.

Kurşunlanmış evler, bombalanmış mahalleler, kırılmış camlar, açılmamış yiyecekler. Televizyonlar dahası...Gezip görmek mükemmel olurdu. Barış antlaşması yapılmadan ziyarete açılması imkansızmış sanırım.

• beyler bu resimleri çeken eleman nası olduda çekmiş pro makina ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

beyler bu resimleri çeken eleman nası olduda çekmiş pro makina ile ?

Tam bende bunu soracaktım o kadar katı bir yasak varsa bu eleman nasıl çekti resimleri?
  • güzel paylaşım hep aradım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

beyler bu resimleri çeken eleman nası olduda çekmiş pro makina ile ?

Tam bende bunu soracaktım o kadar katı bir yasak varsa bu eleman nasıl çekti resimleri?

aynen benimde merak etdiğim olay o zaten çünki resimlerde herşey cok açık ayrıntılı bunu ancak sağlam bi foto makinası yapar hadi diyelim uzakdan çekdi adam şehrin içine girmiş girdi diyelim evin içine kadar girmiş nası becermiş diyede kimse sormamış sizle benden başka
  • geçen eski bir binaya ait fotoğrafların paylaşıldığı bi konuda arkadaş söylemişti burayı.bende biraz araştırdım videolar falan izledim(youtube da var). çok etkilenmiştim.hatta rüyama bile girdi biraz dolaştım oralarda :) tırstım ama biraz yılan falan çıkıyordu her yerden
  • Klasik araba doludur şimdi orası gidip görmek lazım
  • Forumda gördüğüm en güzel konulardan biri, takipteyim.
  • Güzel ve çok bilgilendirici bir konu olmuş,teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.