Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep merak etmişimdir terkedilmiş şehirleri.giriş yasak mı acaba?bir gün gidip gezmek isterim.
  • kahramanmaras diye geldiydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer

Hocam, biraz anlatırsan iyi olur aslında. Merakımız körelir

Beni bırakacaklar oraya, sadece fotoğraf makinam ve ben. Bol bol yedek batarya, ve hafıza kartı ile. Oh.... Ne şaheserler çıkar oradan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 22 Şubat 2013; 22:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Ben bu yasak bolgede baba mesleginden dolay(subay) 3 yil yasadim yani bu insansiz yerde bos bir vakitimde detaylica anlatirim cok merek edenler pm de atabililer

Dostum pm yerine buradan anlatirsan herkes merakini gidermis olur

Senin anlattığın şeylerden farklı bir şey söyleyemeyecek ben de uzun süre orada kaldım etrafı inceledim.Çoğu yer yasak zaten.Görüntü almak da yasak normalde.Klasik küvette çocuk bağırması vurulma hikayeleri falan çok etkilenmiştim zamanında.

Hocam o küvette öldürülen aile Barbarlık müzesinde bende oraya gittim çok üzülmüştüm o aileye.Sanırım bebek ağladığı için bulmuştu rumlar

• Hocam biraz bolgeden bahsedeyim bolge savas zamaninda Turk Baris Kuvvetlerince ele gecirilmis ve ateskesten sonra bir sorun olarak kalmis ve cozumlenememistir.Bu yaskli bolgede askeri orduevleri ve lojman vardir.Bolgeye giris askeri personel ve UN gucleridisinda yapilamamaktadir.Bolgeyi Turklerele gecirincerumlar telasla kacmislar evlerini arabalarini kiyafatlerini hatta masalarin uzerinde yemeklerii tabaklarinda birakarak kacmislardir ben bunlara sahit oldum hatta size soyle soyliyim yasakli bolgede bir rum bankasi varve bu bankada paralar her yil Un askerleri tarfainda sayilarak kontrol edilmektedir.Ben lojmanda 3 yil yasadim ve hayatimin en guzel yillaridir.Dusunun bosbir mahalle ve cocuksunuz tabi ki bizimde sinirlarimiz vardi Bu bolgede zamaninda dunyanin en iyi kumarhaneleri ve otelleri vardi cok luks bir mahalledir.unlu sinema oyuncusu Sophie lorenin evine komusuyduk :) (tabikide ici bombostu kirik camlar falan vardi). Bu bolge Turkiye halki tarafindan pek bilinmemektedirce buda rumlarin ve avrupa birliginin isine gelmektedir.Turkiye halki boyle guzel biryeri bilse emin olun herseyinden cok sahiplenir buraya Buralar hayatinizda gorebilceginiz en guzel 5 yerden biridir kesinlikle Devamini bir sonraki zamanda yazarim

• Aslında var ya bir tane sırt çantası ayarlayacaksın. 2-3 arkadaşınla beraber gireceksin gizlice gezip durucan oraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Aslında var ya bir tane sırt çantası ayarlayacaksın. 2-3 arkadaşınla beraber gireceksin gizlice gezip durucan oraları.

Cok riskli hocam
  • İlginçmiş mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Aslında var ya bir tane sırt çantası ayarlayacaksın. 2-3 arkadaşınla beraber gireceksin gizlice gezip durucan oraları.

Urban exploration meraklısı birkaç insan olarak bir araya gelinip gezilse iyi olur cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieve -- 22 Şubat 2013; 22:54:13 >
  • Uzaktan ziyaretim olmuştu ,Bir apartman vardı dış hattan görülen asansör boşluğu bombalanmış tı görüntüsü hafızamdan hala çıkmıyor ...
  • Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?
  • Arkadaslar giris yasak askerler koruyor ama sonunda bir orduevi var oraya yasak bolgeden gecerek gidebiliyorusnuz benim bu sekidle gorme sanisna sahip olmsutum cidden cok etkilenmistim.
  • quote:

hocam buraya yazsan fena olmaz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

wikipedia diyorki

orası yeşil bölge olarak belirlenmiş. kıbrısı ikiye ayıran bölgedir sınırdır.

vede barış antlaşması sağlanana dek kapalı kalacakmış..

ilgimi en çok toyota galerisi çekti ne yalan söyliyim.. herşey çürümeye yüz tutmuş ancak o garajı restore edilebilinse(şehirdeki tüm araçlar)... off off klasik tutkusu depreşti gene

acaba bi şekilde o arabaları alabilir miyiz diye düşünmeye başladım görür görmez
  • quote:

Hocam biraz bolgeden bahsedeyim bolge savas zamaninda Turk Baris Kuvvetlerince ele gecirilmis ve ateskesten sonra bir sorun olarak kalmis ve cozumlenememistir.Bu yaskli bolgede askeri orduevleri ve lojman vardir.Bolgeye giris askeri personel ve UN gucleridisinda yapilamamaktadir.Bolgeyi Turklerele gecirincerumlar telasla kacmislar evlerini arabalarini kiyafatlerini hatta masalarin uzerinde yemeklerii tabaklarinda birakarak kacmislardir ben bunlara sahit oldum hatta size soyle soyliyim yasakli bolgede bir rum bankasi varve bu bankada paralar her yil Un askerleri tarfainda sayilarak kontrol edilmektedir.Ben lojmanda 3 yil yasadim ve hayatimin en guzel yillaridir.Dusunun bosbir mahalle ve cocuksunuz tabi ki bizimde sinirlarimiz vardi Bu bolgede zamaninda dunyanin en iyi kumarhaneleri ve otelleri vardi cok luks bir mahalledir.unlu sinema oyuncusu Sophie lorenin evine komusuyduk :) (tabikide ici bombostu kirik camlar falan vardi). Bu bolge Turkiye halki tarafindan pek bilinmemektedirce buda rumlarin ve avrupa birliginin isine gelmektedir.Turkiye halki boyle guzel biryeri bilse emin olun herseyinden cok sahiplenir buraya Buralar hayatinizda gorebilceginiz en guzel 5 yerden biridir kesinlikle Devamini bir sonraki zamanda yazarim

İşte bu konunun erbabınıda bulduk.Peki şimdi oralara kaçak filan girip gezemezmiyiz?Çocukluğun o sokaklarda geçmiş biraz daha anı bekliyoruz

• quote:

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

1-2 gün tutup salarlar , ne olacak en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

Ben de oyle dusunuyordum, gezmek amacli geldigimizi kanitlarsak 24 saat bile tutmazlar belki.
  • Urkutucu ve gizemli.. ilerde baris saglansa bile muze niyetine korunmali.
  • Allah razı olsun. Favorilere ekledim. Çok merak ediyordum, özellikle günümüz de nasıl bir halde olduğunu 2007'de çekilen resimlerle şuan ki durum hemen hemen aynıdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Ben de oyle dusunuyordum, gezmek amacli geldigimizi kanitlarsak 24 saat bile tutmazlar belki.

İlk yakalandığında korkudan altına zıçarsın ama askerler zınk diye arkadan çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.