Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yararlı konu teraziye tık
  • video isterik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir yermiş isminin maraş olmasının bir nedeni varmı acaba.
  • müthiş paylaşım orda olupta sokakları evleri gezmek isterdim
  • beni bırakın buraya makinam ekipman çantam ve ben yeterim....
  • harika bir konu
  • Burayı görünce The Pianist filmi aklıma geldi.

• reserved.

kendi çektiğim resimleri ekleyeceğim.
  • pripyat terk
  • The Walking Dead için güzel bölge
  • Harekat sırasında elimizde koz olması için alındı diye biliyorum buraları ama 39 yıl geçmiş hala o kozu kullanacak bir hükümet gelmemiş ülkeme.
  • Bize geçtiyse bu şehir niye gidip orda yaşayamıyoruz. Orayı ele geçirmek için tekrar savaşmı çıkması gerekiyor mis gibi turizm cenneti boşa duruyor orda.
  • Hala bazı evlerin gizli bölümlerinde milyonlarca dolarlık altın olduğu söyleniyormus. Yabancı forumlarda öyle yazıyor.
  • Yazın belki maceraperest arkadaşımla gıderım bır ihtimal adrenalin heyecan lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük emek, güzel paylaşım.

Fotoğraflar çok etkileyici.

• Burada iyi Walking Dead çekilir.
  • 2 yıl kaldım, kapalı maraşta. Çok kez gizlice girdik, çok kez askerlere yakalandık, çok kez bm'nin askerleri ile muhabbet ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Buraya kacak olarak girsek yakalandigimizda ne oluyor? Ne ile suclaniyoruz ve ne cezasi var?

1-2 gün tutup salarlar , ne olacak en fazla.

Ben de oyle dusunuyordum, gezmek amacli geldigimizi kanitlarsak 24 saat bile tutmazlar belki.

Gördükleri anda ateş yetkileri var

O kadar ciddi mi yani buraya giris yasagi?

yok be okadar değil orayı UN koruyor. bigeceyi karakolda geçirirsin olur biter. Gazimoğusadaki askeri tesislerin içinde kalan evler ve otellerin içi son derece görülmesi gereken bir durum niteliğinde. sivillerin görebilceği avantaj ne yazıkki yok. açık hava müzesi gibi güzel olurdu. hatta o tsislerin içeriinde bir bina var resme çekilmesi tamamen yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

3 Senem Kıbrıs / GaziMagosa'da Geçti Babamın Görevinden Dolayı . . Burası da Magosa da. Askerî Tesisler Var Otel Havasında Geçti Günlerim, Çok Güzel Bir Yer... Keşke o Günlerime Dönsem Diyorum.. Bi an o günlere gittim hey gidi... Kurşun izlerinin hâlâ kol gezdiği lüks oteller, lokantalar , binalar duruyor . . . Kumsalı ayrı bir güzeldi. Türkiyede o kadar sahil gördüm ama orası kadar güzel Bir sahile rastlamadim.. Kumları ordaki bir adam karısı için Mısır'dan getirtmis diye bir efsane dönüyordu orda ayrıca...

Edit: Giris yasağı konusunda bazı soru işaretlerini gidereyim , orada UN askerleriyle Türk askerleri durmakta. Askeriye ait bir bölge. Terk edilmiş ama Asker Aileleri için Lojman ve Kamp için Tesis yapılmış Ordaki binalardan. Ama binalar eski... Yazları kamp için açılıyor. Ayrıca Içerde fotoğraf çekmek yasak yol boyunca...

Benimde babam memurdu değirmenlikte görev yaptı. sık sık gidiyorduk oraya. tesislerin içinde fotoğraf çekilmesi yasak olan bir bina vardı neydi o kilise gibi birşeydi. bide kumsaldan kum almak yasaktı sanki. çok güzel bir yer ama fazla kalmıycaksın tatil amaçlı gidip gelcen. bizim zamanımızda elektriğe ücret alınmıyordu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.