Şimdi Ara

Kapalı Maraş (Varosha) KIBRIS Hayalet Şehir Bol SS'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
176
Favori
63.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gizayinanç

resimleri ben çekmedim tabii ki.

kişisel bir ricam var; bu kadar uzun resimli bir mesajı alıntı yapma lütfen. alıntının içini temizlersen sayfa düzeni eski haline gelir.
    ayrıca konuyu sürekli güncelleyeceğim; alıntın hep eksik olacak.

alıntının içini silmeni rica ediyorum senden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 23 Şubat 2013; 1:24:41 >
  • askerliğimi KKTC'de yapmıştım, bu resimleri görünce çok etkilendim..Mükemmel bir paylaşım
  • Kapalı Maraş ismi nereden geliyor acaba ?

gerçekten etkileyici bi yer imkanım olsa aylarca çıkmam oradan, her yerini gezerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

resimleri ben çekmedim tabii ki.

kişisel bir ricam var; bu kadar uzun resimli bir mesajı alıntı yapma lütfen. alıntının içini temizlersen sayfa düzeni eski haline gelir.
    ayrıca konuyu sürekli güncelleyeceğim; alıntın hep eksik olacak.

alıntının içini silmeni rica ediyorum senden.

Tamam dikkatli olucam kolay gelsin.
  • Güzel konu olmuş, elinize sağlık.
  • Müthiş Türkiyede bu bölge aslında bi revizyonla deli para kırılır ama nerde abi revizyonu geçtim film dizi diye kiralasan köşe yani boşuna orda duruyo arazi resmen yazık .
  • Suan marasta orduevindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene yaşadım kıbrısta ama hiç duymadım.Hala günümüzde devam eden mahkemelerin olduğunu biliyorum kıbrısta ama bu yeri hiç duymadım.Eğer talep olursa kıbrıslı arkadaşlarımdan bilgi alabilirim.
  • takip
  • O deniz nedir öyle süper bir yer yazık olmuş. Bu bölge rumlara mı ait şimdi?
  • 5 yıl kıbrısta okudum açıkçası eski fotolarını görmemiştim kaynak nedir acaba kendi arşivinniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Suan marasta orduevindeyim.

Şişebarı kaldırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

Kapalı Maraş ismi nereden geliyor acaba ?

gerçekten etkileyici bi yer imkanım olsa aylarca çıkmam oradan, her yerini gezerim.

yerin ismi maraş, kapalı denmesinin sebebi sivil halka kapatılmış olmasıdır.
    quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

5 yıl kıbrısta okudum açıkçası eski fotolarını görmemiştim kaynak nedir acaba kendi arşivinniz mi?

fotoğrafların hepsi internette mevcut; ben sadece resimleri alarak yazılarla ve yerin tarihiyle harmanlayarak bir forum konusu haline getirdim

quote:

Orijinalden alıntı: Barcelonaist

O deniz nedir öyle süper bir yer yazık olmuş. Bu bölge rumlara mı ait şimdi?

bölge eskiden rumlara aitti; Kıbrıs Barış Harekatı ile geçirilmiş ve savaş sonucunda yapılan anlaşmayla bölge tarafsız hale getirilip sivil halka kapatılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 23 Şubat 2013; 1:55:52 >

• savaşın acı yüzü.
  • 10 numara paylaşım yapmışsın hocam ellerine sağlık benimde hiç haberimde yoktu ne yalan söyleyeyim.
  • Vay be
  • harika konu

buradan ne para kazanılırdı o geçen 40 yılda , devletin bu konuda birşey yapması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

reserved.

kendi çektiğim resimleri ekleyeceğim.

İçeriden çekilmiş fotolarsa bekliyoruz.
  • o degilde kafam oradaki bulunan sifir araclarda kaldi
  • Bir bakıma müze gibi bir yer ancak, bu yerin tekrar dönüşüm olma ihtimali yok mu? Veya belirli anlaşmalara göre ne zamana kadar böyle kalıcak? Ortada belirli iki veya üç kesimin tekrar anlaşma ihtimali elbet vardır.

Düzenleme: Bu arada ilk defa görüyor ve duyuyorum. Aslında böyle şeylere çok meraklıyımdır ve orada olmayı kesinlikle isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 23 Şubat 2013; 2:13:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.