Şimdi Ara

Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
15.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 senedir forumdasin ama “yav he he, sen coz sorununu bize de anlatirsin” kafasindasin. Arabanin basina gelebilecek bircok “kaza” var. bunlar da basima gelmesin diye arabayi azami dikkatle kullanirim. Olacagi varsa da olur.
    “su birikintisinden gecen arabadan, arabama su sicradi” gibi bi konu acsam yazdiklarinda hakli olabilirdin. Arabami guvenli olmasi ve “temiz kalmasi” icin hakli olarak kapali otoparka koyuyorum. Otoparktaki kedi arabami cizip surekli kirletiyor. Sence bu durum, senin saydigin seylerle ayni kefede mi?
    Bugune kadar 3 tane kopek sahiplendim, ikisi eceliyle öldü biri hala benimle. Hayvan sevgisini de hayati paylasmayi da senden iyi biliyorum.
    Yazdiklarinda ne yazik ki pek bi bilgi paylasimi da goremedim. Ben bu kediyi nasil uzaklastiririm diye sorarken sen daha cok “dunya malina cok deger veriyorsun” vs. vs. laf kalabaligi yapmissin. Ki dedigim gibi bu seni ilgilendirmez. Sordugum soru hakkinda fikrin yoksa konu altina yazmama opsiyonun da vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 13 Ekim 2019; 21:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    “ gecen bir komsu bunlari belediyeye sikayet etti dayanamayip. bu yem verenlerden birisi 3 tane tinerciye para verip adami bicaklatti, evinin camlarini kirdirdi ve arabanin camlarini kirdirip lastikleri indirtti. ”

Baya düşündünüz mü bunun için ?

Konu sahibi arkadaşı tenzil ederek söylemek isterim ki, ister kedi olsun, ister köpek olsun, ister kuş... Hiç farketmez yaşamakta olduğumuz bu şehir sadece biz insanlara ait değil. Elbette insanlar, insanlığın vermiş oldu çeşitli meziyetler ile “dışarıda” olanlara yardım eder. Yukarıda belirtmiş olduğunuz “kuruntular” ile yaşamaz.

Konu sahibi arkadaş için de, yukarıda bir arkadaşımız kedilerin hoşlanmadığı kokulardan bahsetmiş. Elbette, ülkemizde bir arabaya sahip olmak zor ve kıymetli. Temiz ve özenli kullanmak da ayrı bir keyif. İnternette kedilerin hoşlanmayacağı ve onları uzaklaştıran kokular vs üzerine araştırma yapılıp, denenebilir. Halbuki apartman içinde veya otopark yerine, kucuk kedi evlerinden alınıp bahçenin uygun bir yerine konulup, orada onlara bir alan açılmış olsa, yemi ve suyu oraya bıraksalar daha iyi olur. Bu sanki daha iyi bir çözüm yolu gibi geldi bana. Önümüz kış, havalar soğuyunca kediler sıcak olan yerlere girme eğiliminde olunca, keyifsiz olaylar yaşanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 13 Ekim 2019; 22:10:56 >

• Duyar kasanlarin kapinlarinin onüne yemek koymak lazım ki hayatı paylaşmayi ogrensinler

• Bizim sitede de cok kedi var hatta bizimkiler de mama veriyor. Otoparkta baya arac oldugu icin kaput sicak olan varsa hemen gidiyorlar. Bende de pati izi var su an.

Benim tek korkum motora falan girmesinler. Bazen acele ile cikip kaputa tik tik yapmadan calistiriyorum. İnsnalik hali yani o sirada bisi dusunuyorum vs vs tek korkum motora girmeleri.

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Profil bilgileriniz doğru ise, öğretmenmişsiniz... Öğrencileriniz ve velileriniz adına ne üzücü :)

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    gayet güzel söylemiş adam neden öyle dediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyi sorumluluk sahibi güzel bir aileye sahiplendirin hem şikayetçi olanlar hem de kedi için mutlu bir son olur.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ben mi yanlış yorumladım ?

“Duyar kasanlarsan” kastedilen, bir şekilde sokak hayvanlarını önemseyen kitle degil mi ?

Mesajda sanki sokak hayvanlarına bakmanın veya yemek vermenin pek de iyi bir şey olmadığı düşüncesi yok mu ?

• Yaşadığınız yerin belediyesine başvuru yapsanız, barınak tarzı filan bişey varsa yardımcı olacaklardır sanırım.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    ya da ben yanlış yorumladım sizin mesajdan sonra okuyunca o anlam da çıkıyor. sizin dediğiniz gibi kastettiyse sonuna kadar haklısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kadife kaplama gibi duran (yada öyle olan) karbon rengi bir golf görmüştüm siz miydiniz hocam etrafımdaki herkes dalga geçtiydi böyle araba mı olur diye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Keşke sizin yorumladığınız gibi olsa, affımızı dileriz :)

• Hocam hayvan sonuçta aklı fikri yok,eğer yapabilirim diyorsanız otomobil brandaları var ya onlardan alabilirsiniz.Hem aracınız çizilmez,hem de kedi çıksa da bir şey olmaz buna ek olarak ne toz olur ne kir.Sadece azcık uğraştırır oda 2dk

Hayvanın yiyecek ve içeceğini dışarıya koyun otoparkın içine koymayın belki bu da çözüm olabilir.
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Bunun bir çözümü yok ve ancak hoşgörü ile çözebilirsin ifadesi, Yeterli bir bilgi gibi gelmedi sanırım.

Belediye alıp kedileri uyutmaz, kısırlaştırılıyor ve geri birakiyor.

Naftalin dedik, branda dedik.
    Dünya malı değil, sokak malı demişim.

Okumayi da mi ben öğreteceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Ekim 2019; 22:19:57 >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben degilim. Ben olsaydim bu kedi yuzunden ne kadife kalirdi ne kaplama :)

• Veteriner bi arkadasim var. yarin onu ariycam belki kendi yerinde bakmayi kabul eder

• Nasıl çiziliyor lan araba? Benim arabada da kedi dolaşıyor bazen ama hiç çizilmedi. Çizilmez zaten ağaca mı tırmanıyor bu hayvan? Atlıyor yürüyor işte. Bence sıkmışsın. Ya da araban pastel boyayla falan boyanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3559F3B6A -- 13 Ekim 2019; 22:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ya he he... Arkadaş git çöz o zaman derdini bize yazarsın nasıl çözülür öğreniriz.

Işiniz gücünüz klavyede bidi bidi etmek.

Görende klasik arabaya biniyor sanacak...
    Verecek cevabın yok tabii, anca "yav he he" diyorsun. Adam dibine kadar haklı. Ne çok seviyorsunuz duyar kasmayı

• Kaportada tahta mi kullandilar ki acaba
    Oyleyse agac sanip tirmanmaya calisiyor olabilir
    Ya da dedigin gibi pastel boya kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 13 Ekim 2019; 23:4:54 >
  • bundan bir kaç sene önce arabanın motoruna kedi kaçmaması için soruşturmuştum. Bir arkadaşım motorsikletler için kullanılan kedi kovucu sprey tarzı bir şeden bahsetmişti.

Taşınınca gerek kalmamıştı. O yüzden sonuçlandıramadım.

İstiyorsan bir Araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 13 Ekim 2019; 23:2:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.