Şimdi Ara

Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
15.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa amerika gibi olmak lazım. Başıboş hayvanlar barınağa 1-2 ay sahiplendirilmeyi bekledikten sonra kedi köpek cennetine ... Medeniyette bizden ilerdeler. Bize nezaman gelecek bakalım bu sistem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Avrupa amerika gibi olmak lazım. Başıboş hayvanlar barınağa 1-2 ay sahiplendirilmeyi bekledikten sonra kedi köpek cennetine ... Medeniyette bizden ilerdeler. Bize nezaman gelecek bakalım bu sistem...
    avrupa ve amerikanın iyi yanlarını almayın, hep böyle şeyleri hemen amerika avrupa geyiğine bağlayın.
    onları örnek almamız gereken 342342 tane şey varken kimsenin umrunda değil ama bu mu örnek alınacak şey ?
  • Sevgili araç sahipleri, benim dediklerime karşı olanlar.

Var mı çözüm öneriniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 14 Ekim 2019; 16:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat bırakın pisicikleri.
  • O kedici ablalar o zaman kedileri evlerinde besleyecekler. Başkalarına zarar vermek nedir? Hastalıklı insanlar yahu.
  • Şöyle bir konunun olması bile ayıptır. Hayvanların bütün doğal yaşam döngüsünün ortasındayız, hiç bir alan bırakmıyoruz. Yok pati izi arabada bıdı bıdı. İyiki güzel ve vicdanlı insanlar var da onların hatrına iyi şeylere motive oluyoruz. Arabasına pati izi için bir hayvana düşman olan, o hayvana bakan insanları kendi özgürlüğüne kast etmek olarak gören, tek amacı yaşayabilmek olan hayvanları sevmeyen, rahatsız olan insan zaten vicdansız, empati yapamayan, bencil, topluma ve doğaya insanlara zarar verebilecek potansiyelde olan biridir kanımca.
  • Sana kötü gelen bana iyi gelebiliyor. Onlardada böyle sıkıntılar olmuş demek ki bu çözümü bulmuşlar. Önce insan, hatta önce kendi vatandaşı sonra diğer şeyler. Kedi köpek beslemek isteyen alsın evinde beslesin, aşılarını yaptırsın. Köpeklerini tasmasız gezdirmesin.

Başarı için her şeyde onlar kadar acımasız olmamız gerek ama bizimkiler fazla şevkatli...
  • Branda ser hocam aracın üstüne yapacak bir şey yok. Mama su kabı vs onlardan olduğunu sanmıyorum bizim otoparkta öyle bir şey olmamasına rağmen ben de yaşıyorum aynı sorunları kapalı otoparklarda oluyor bu maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare otoparkı yıkmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Sana kötü gelen bana iyi gelebiliyor. Onlardada böyle sıkıntılar olmuş demek ki bu çözümü bulmuşlar. Önce insan, hatta önce kendi vatandaşı sonra diğer şeyler. Kedi köpek beslemek isteyen alsın evinde beslesin, aşılarını yaptırsın. Köpeklerini tasmasız gezdirmesin.

Başarı için her şeyde onlar kadar acımasız olmamız gerek ama bizimkiler fazla şevkatli...
    keşke ülkedeki diğer sıkıntılara da çözüm olarak aynı şekilde yaklaşsan ama yok derdin kedi köpek.
    hep bir bahaneniz var diyorum ya tasmasız gezdirilen köpek üzerinden bahane üretmişsin sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Bu mesaj silindi.
    keşke annen senin yemediğine de ilaç atsaydı da dünya kurtulsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Ekim 2019; 17:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

O kedici ablalar o zaman kedileri evlerinde besleyecekler. Başkalarına zarar vermek nedir? Hastalıklı insanlar yahu.
    hayvanların canını hiçe sayanların, "arabayı leke yapıyor" diye "başkalarına zarar vermek nedir" diye cümle kurması. hayvanlara zarar vermek önemsiz arabanın üzerinde pati izi olmuş hemen o kedi buluna kellesi vurula hangi taraf hastalıklı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Ekim 2019; 17:17:20 >
  • Yahu adam bir çözüm önerisi istemiş.

Biri çıkmış bizim ordada kedi var hiç böyle yapmıyor demiş
    Diğeri pasta yaparsın tekrar nolcak demiş
    Öte yandan başkası gelmiş sanki klasik araba demiş.

Yahu sizene sizene. Gerçekten bu ülkeden de bu ülkenin insanından da bir cacık olmaz. Koca bir sıfır vallaha sıfır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Yahu adam bir çözüm önerisi istemiş.

Biri çıkmış bizim ordada kedi var hiç böyle yapmıyor demiş
    Diğeri pasta yaparsın tekrar nolcak demiş
    Öte yandan başkası gelmiş sanki klasik araba demiş.

Yahu sizene sizene. Gerçekten bu ülkeden de bu ülkenin insanından da bir cacık olmaz. Koca bir sıfır vallaha sıfır
    adamın çözüm önerisine gelen hayvan düşmanlarının yorumlarını görüp yorum yapıyor herkes yoksa ben bu konuda olmazdım bile. adam 2 satır yukarıda et + ilaç demiş çözüme
    ama sonradan o yardım isteyen adamın aslında bir hayvan düşmanı olduğu söyldiklerinden görüyorsun ve konu uzuyor
    olan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Ekim 2019; 17:18:37 >

• Hayvan dostuyum hatta evde köpek besliyorum, hiç kimse hayvanlara zarar veremez AMA herkes hayvan sevmek zorunda değil.

Arkadaş kendince haklı. Sitenin kapalı otoparkında kedi istemeyebilir.

Sorunun yanıtına gelince oraya bir köpek getirirseniz sorunu geçici olarak çözersiniz. Sorunun kalıcı çözümü mama - su vs. koymamak. Ama lütfen mama ve suları müsait bir yere koyun. Hayvanları koruyalım.
  • Şimdi konu sahibi hayvan düşmanı olsa zaten buraya yazmadan gerek ilaç gerek başka birşey en kolayı üstlerine su atma vb birşeyler yapardı.
    Kendi malına zarar veren hayvanlars bir zarar vermek istemiyorki çözüm önerisi istiyor.

Cevap olarak hayvana çeşitli yollarla zarar verilmesini söyleyen insanları zaten at çöpe onlara denecek yorum yok. Onlar nefes alan, ama mikroorganizmalardan daha aşağı yaratıklar.

Benim lafım konu sahibinin talebine alakasız yazanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygun bi yerde bir kulube yap çok zor değil. Koy içine mamasını suyunu bi daha gelmez sizin otoparka
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.