Şimdi Ara

kapanabilir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 10 tane aldm forumdan daha-iyiye nickli arkadaştan ama yüklenen yok daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi alışverişim olmadı mı diye başvurmuştum 4 aralık da yüklenecek diye mail gelmişti shell den tık yok hesapta buhünde gelmezse yarın arayacağım

• Benim puanlarım yüklenmiş ama benzinliğe gittiğimde karta tanımsız uyarısı veriyordu.Müşteri temsilcisini aradım tanımlandı dedi ama bakalım olacak mı.
  • kart tanımsız hatası normaldir. puan yüklendikten sonra 48 saat ya da 24 saat sonra kullanılabiliyo olması lazım. daha öncede benim başıma geldi kart tanımsız hatası aldım, puan yüklendiği gün kullanmak istemiştim. müşteri hizmetleri durumu açıkladı. 48 saat sonra denediğimde sıkıntı çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

kart tanımsız hatası normaldir. puan yüklendikten sonra 48 saat ya da 24 saat sonra kullanılabiliyo olması lazım. daha öncede benim başıma geldi kart tanımsız hatası aldım, puan yüklendiği gün kullanmak istemiştim. müşteri hizmetleri durumu açıkladı. 48 saat sonra denediğimde sıkıntı çıkarmadı.

Evet 48 saat dedi müşteri temsilcisi ancak benim puan yüklenmeden önce de aynı sorun olmuştu bakalım yaptık dediler.
  • 4 tane şifre gelmişti 2 tanesi yüklenmiş diğerleri yüklenmemiş.
    ama şöyle bir durumla karşılaşan oldumu.
    300 üzeri ödeme yaptım şifre geldi.
    siparişi iptal ettim yeniden yaptım gelmedi şifre
    eski şifre ile kayıt oldum ama yüklenmedi puan.
  • Arkadaşlar forumda satanlardan mı aldınız yoksa kendiniz mi? Ben forumda satan birinden aldım ve şu ana kadar 4 te 0. Mesajları ona göre atın sorunu bulalım...

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    evet bende forumda satandan aldım
  • bende de tik yok

• ben forumda satanlardan almadım gencler , hemen yatırmışlar acaba hepsini aynı karta yuklemeye çalıstığınızdan mı olmuyor birde satcılar güvenilirmiydi malum dolandırıcı cok bizde
  • cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Kartı ilk kaydettiğimiz sayfada doğum günü bilgilerini soruyor. Başka bir sayfada değiştirme yeri bulamadım.Ben de hangi karta hangi doğum günü girdiğimi hatırlamıyorum. Bu durumda şifre olmadığı için yakıt kullanamayacak mıyız? Zaten shellden ne beklenir ki. İşi hep zorlaştırıyor.
  • 10 tanesini de forumdan aldım 3 tane yüklendi. daha_iyiye ve irs69 isimli arkadşlardan aldım kod. sizler kimden aldınız?
  • bana satan kisi profilini kapatmis.Üye profilini göremiyorsunuz diyor. Doory di nicki

• 10 tane aldım forumdan daha_iyiye adlı arkadaştan ama hiç yüklenmedi

• yaw arkadaşlar bu nasıl iş harbi dolandırıldık mı lütfen şaka olsun
  • 3 kart içinde şikayet kaydı oluşturdum, bekliyoruz bakalım.
  • Ben hilesiz hurdasız 3 adet 300 tl üzeri alışveriş yaptım.3 ayrı karta Puanlar yüklendi dünde harcadım hepsini.İlk kez shell kart kullandım... şifre olarak doğum tarihini soruyor.31 tl dolduruluyor 1 tl siz veriyorsunuz.
    Formdan alanlar sanırım iptal edilmiş siparişlerin kodları yapacak bir şey yok...
    zaten bir karta 1 kod yükleneceğini biliyorsunuzdur..
  • Ben gibi puanlari yuklenmeyen cokmu???

• duruma bakılırsa forumdaki çoğu kişinin yüklenmedi
  • Dolandırıldık arkadaşlar büyük ihtimalle. Forumdan alanların çoğu yüklenmedi. Sanırım kodlar gelince alışverişleri iptal etmişler...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.