Şimdi Ara

kapanabilir (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende doory den aldim fakat profilini de gizlemis mesaja da donmedi bile.. bi aciklama yapsa iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim puanlar da yüklenmedi maalesef ?
  • ben daha_iyiye adlı arakdaştan aldım mesaj attım sırayla yüklendiğini söyledi. beklemedeyiz şu an. Ki gerçekten önce 2 kartıma sonra 1 kartıma yükleme oldu benim.
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 7 Aralık 2015; 16:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Umarım puanlarımız en kısa sürede yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 7 Aralık 2015; 16:22:42 >
  • Arkadaşlar, shelli aradım, alışverişleriniz iptal olduğundan yükleme yapılmamıştır dedi, bu arada doory nin cep telefonu olan varsa yazarsa sevinirim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyegen01

Umarım puanlarımız en kısa sürede yüklenir.

Hala umut var mı

• Ramnan nickli arkadaştan kod alan var mı?
  • shelli aradım

dolandırıldık beyler

savcılıga veriyorum ramman nıcklı kişiyi
  • Arkadaşlar ben iptal falan olmayan kod aldım 3 adet karta 6 kod her karta 1 Boyner 1 ykm şimdi aradım 1 kartta sorun yok dedi diğer 2 karta 1 Boyner gözükmüyor diğerindede 1 ykm gözükmüyor dedi oysa 6 farklı cep ten attım incelenecekmiş yani benimde yatmadı Shell beceremedi bu işi bizde mağdur olduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aradım shell müşteri hizmetlerini kız saçma sapan birşey söyledi. boyner puanları yüklememiş orasıyla konuşmanız gerekiyor dedi. Topu birbirlerine mi atıyorlar acaba ?
  • kendi yaptığı alışveriş kodunu kullanıp yakıtı yüklenmeyen var mı ?
  • daha_iyiye adlı arkadaştan almıştım müşteri hizmetlerini ara dedi aradım ama mesaj göndermemişsiniz dediler. Ben de gönderdiğimi söyledim. Biz size dönecez dediler

@daha_iyiye adlı arkadaş bi açıklama yaparsa iyi olacak sanki. Dolandırıldıksak bilelelim bari 😀

• yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Ben boyner mh ile hallet diyor shell biz yükledik bu nasıl iş çözemedim

• 10 ar adet 3 arkadaşdan aldım toplam 30 kod 15 kart
    Daha iyiye
    Remnan
    Cracker
    Nickli arkadaşlardan ama hala hiçbirine yatmadı , arkadaşların vebalini almak istemem ama bişeler var bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abmux -- 7 Aralık 2015; 19:42:10 >
  • Bende ramman dan aldim

adam piyasadan silindi pis tufaya düştük

Özet::İş yapalim dedik sipariş olduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satmış olduğum her kodun, almış olduğum her kuruşun arkasındayım. konuyla ilgili görüşmelerim devam etmektedir. benden kod alan arkadaşlardan sadece konuyu selamete erdirebilmek için biraz zaman istiyorum.

er rütbesi taşısamda sattıgım 40-50 kod için ne adıma leke sürerim nede aileme sövdürürüm.
  • daha_iyiye nickli arkadaştan İki kart için 4 kod almıştım. İkisine de yüklenmedi. Gönderilen Sms ler ve onay mesajları duruyor. Shell bizden kaynaklanan birşey yok Boyner'i arayın diyor.

Daha önce de gittigidiyor thy bir çok kampanyadan faydalanmıştım. İlk kez başıma böyle bir şey geliyor.

Satıcılarla alakalı bir problem var gibi

• frtmr kullanıcısına yanıt
    boyneri arayıncada siparişi veren kişinin ad soyadını istiyor. o zaman cevap veremiyoruz işte
  • Arkadaslar konuya aciklik getireyim.

Oncelikle bu kampanyanin acigi suydu. Boynerden 300tllk alisveris yapiyorsun kod geliyor kodu sms olarak gonderyrsz sonra siparisi iptal ediyorsun. Bu benim kulagima geldi. Ama biliyordum yuklenmeme riskinin cok fazla oldugunu. Satici bikac arkadasa denemek icin sordum. Konusma su sekilde gecti..

Dedm ki elinde nekdr stok varsa alirim.

Cevap: elimde sinirsiz sayida var. Burda anladim bi acik oldugunu

Sonra sunu dedim. Alayim peki hepsini ama ucreti 4 aralikta yani kartimda puani gorunce yollarim

Cevap: bunu kabul edemem. Kodu verrim sms atarsn onay mesaji gelecek zaten ozaman ucreti yollarsnn

Tabiki kbl etmedm olay anlasildi zaten.

Sizlere tavsiyem referansi yeterli olmayan uyelerden bu tarz alsverisler yapmayin arkadaslar. Mesaj sayisi ve referansa cok onem gosterin. Ins puanlarnz yatar ama ben dusuk ihtiml veriyorum. Saticilarin gunahinida almak istemem ama elimde sinirsiz var demek ve 500ref li bir uyeye odeme konusnda hemen die diretmek normal gelmedi bana.

Herkese hayirli geceler ins cozulur shell bu belli olmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.