Şimdi Ara

Kapanan hat açtırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 534 ile başlayan en son Türktelekom operatöründe bulunan hattım TL yüklemediğimden dolayı kapandı, bu hattımı telefon numarası ile birlikte tekrar açtırmak istiyorum, Türktelekom müşteri hizmetlerine ne yaptıysam bağlanamadım, bağlandığımda da ilgili birime aktarıyorum diyorlar sonra kapanıyor. konu hakkında bilgisi olan varsa ne yapmam gerektiği konusunda aydınlatırsa sevinirim

Edit: bu numarayı aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır yanıtını alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covert -- 9 Ağustos 2022; 20:42:52 >

• O numarayı tekrar Turkcell den açtırmanız lazım hocam.. Sıfır hat parası alırlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Alsınlar sorun değil, Türkcell hat Türktelekoma taşınmış oradan açtırmanız gerek diyor ancak Türktelekomdan bilgi alamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim hat 0501 ile başlıyordu Turkcelle taşımıştım ve iptal olmuştu.. Turkcelle gittim ordan olmadı.. Türk Telekoma gittim oradan açtırdı tekrar.. ( bir kaç bayiye gittim tam bilgileri olmadığı için yapamadılar) siz Türkcell bayisine gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 9 Ağustos 2022; 22:53:57 >
  • covert kullanıcısına yanıt
    Hat kapaninca hangi operatör kodu ile basliyorsa artik ondan tekrar geri alinabiliyor. Nereye tasindiginin bi onemi yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamanında vergisini ödeyip aldığımız hatları kapandıktan sonra tekrar açmak için tekrar vergi vb masraf ödememiz gerekmesi çok saçma geliyor sadece sim kart bedeli olmalıydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.