Şimdi Ara

Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikli rehber " FeYYaz " tarafından yapılmıştır: Öncelikli Rehber İçin Tıklayın !

Sorun ve Sorularınızı cevaplayacak 2 kişi lazım pm ile bana ulaşıırsanız ( feyyaz istersen seni davet ediorum )

1-tes1907
    2-
    3-

Oyunun Küçük bir kısmını türkçeleştirin : İndirmek için tıkla !

yukarıdaki dosyayı indirin ( 2 KB ) bunu direk cyrus kalsörünün içine atın

Kısayollar:
    f2 ye basarsanız hp potion kullanırsınız. 
    f3 e basarsanız mp potion kullanırsınız
    NOT: bunu gerçekte bilmiyorum ama potionunuz yoksa bi deneyin f2 f3 ü altta potion la ilgili birşeyler yazıo

Para Kasma Yolları:

Para kasmak belki poke topu belki potion belkide olta için önemlidir. Fakat olta ile çok iyi balıklar tutulduğundan olta 1. dereceden diye düşünüyorum. Önce elimize verilen potionların hepsini satarız (1800 gibi para miktarı veriolar ). 200 lirayıda mağranın içindeki en baş kısma girin 
    ( başlangıç noktasına en yakın kısma) . Orada çok düşük leveller var onlarda çıkarmaya çalışın ( nedeni diğerleriyle savaşı p canınızı harcıyosunuz sonra pc ye gitme gereksinimiz duymassınız). Taşlarıda satarak iyi bir olta alabilirsiniz...

Asıl önemli bilgiler feyyazın konusunda arkadaşlar bunlar sadece ek bilgi.

S.S.S [ Sıkça Sorulan Sorular ]

1-biz parti kurduk fakat ben kendim poke yakalayamıyorum neden?
    1*party kuranların sadece partiyi başlatan kişi çimenlerden veya sudan kasılabilir. zaten partiğyi kuran girdiği her savaşa sizde otomatikman girersiniz. o yüzden oltası olanların parti lideri olması b avantajdır.

2-ben poke toplarının önünde olmama ramen alamıyorum ve yükleniyo dio kalıyo.
    2*2 side lagdan dolayı /refresh komutunu kopyalayın baktınız mesela çimenlerin içine girdiniz siz ama o sarı şey görünmüyosa hemen refresh yapın bu sayede gerçekte nerde olduğunuzu görebilirsiniz

Sorularınızı ve başvurularınızı bekliyorum

--- Top 10 ---
    1*** [simage][/simage] --
    2**[simage][/simage] --
    3*[simage][/simage] --
    4-[simage][/simage] --
    5-[simage][/simage] --
    6-[simage][/simage] --
    7-[simage][/simage] --
    8-[simage][/simage] --
    9-[simage][/simage] --
    10- [simage][/simage] --

Top 10 siz pokemonunuzun levelini ss atacaksınız bizde ona göre yazıcaz ( her tür pokemon olur )

Öncelikli rehber " FeYYaz " tarafından yapılmıştır: Öncelikli Rehber İçin Tıklayın !

Feyyaz'a Teşekkürler ( çok iyi bir rehber hazırladığı için )

feyyaz senden Top 5 i silmeni istiyorum yada Top 5 sadec başlangıç pokelerinin top 5 i olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tes1907 -- 5 Temmuz 2008; 10:38:56 >

• şart deildi
  • oynayacaklar için iyi bir rehber olmuş tes1907 ellerine sağlık
  • Paylaşım İçin Sağol
  • OFfff Ya 2. bi konuya ne gerek var.Aynı konuyu ben açtım
  • bu konu açılmadan önce seninkine girerken direk geri atıyordu hata vardı herhalde o yüzden açmış arkadaşımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

OFfff Ya 2. bi konuya ne gerek var.Aynı konuyu ben açtım

ben sdace burada bulan kişilerin ip uçlarını yazmak istiodum ama pek bulamadım siz bulunca yazcaktım eğer istiosan kapatıyım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okullar açıldı
    11 yıl önce açıldı
    Cd devri kapandı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    TECHNOGAME KAPANDI MI ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9 lvl magikarpla neyi değişirsiniz
  • burdaki bilgileri bana o konuda söyleseydin eklerdim ben.Böyle kirlilik oluyo
  • kaç kez yazdım oraya 2 - 3 kere yazdım bu bilgileri se kim bilir yazıma bile bakmamışsındır nese ii ben kapatıom konuyu bu bilgileri alıosan al almıosan 2 saat içinde kapatcam
  • Bence Yararlı konu ama bunları birleitşrin

• quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

Bence Yararlı konu ama bunları birleitşrin

Bencede Daha İyi Olur Birleştirin
  • Birleştirin.Bir-leş-ti-rin.
  • kavgayı kesin bakıyım

ayrıca bu iki konuyuda kapatıp tek bi konu açın beraber
  • ii açarısne kısıonuz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.