Bildirim
Kapanırken disket istiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bi program yüklemesi sırasında bi hata olmuştur yada bi programın bi dosyası silinmiştir onu aramıştır.Bidaha olacağını sanmam..
F.V=N.R.T Format warsa ne rahat -
Dün Nod32 kurmuştum.Bu akşam kontrol edeyim.Umarım dediğin gibi anlıktır.Bu aralar çok uğraştırdı beni bu pc -
Büyük ihtimal o yuzdendir -
Arkadaşlar bu sorun hala devam ediyor.Bios kaynaklı olabilirmi? -
Hata iletisi şu şekilde.Sorun nedir?Anakart yada bios problemi mi -
Hata iletisi şu şekilde.Sorun nedir?Anakart yada bios problemi mi
-
BIOS dan disket sürücünün kapalı olup olmadığına bi bak bakalım. Sorun hala devam ediyorsa bi çözüm buluruz -
quote:
Orjinalden alıntı: skywalker_l
Dün Nod32 kurmuştum.Bu akşam kontrol edeyim.Umarım dediğin gibi anlıktır.Bu aralar çok uğraştırdı beni bu pc
Antivirüs programı Pc kapanırken a: sürücüsünü kontrol ediyor olmasın sakın??
Properties den bak A: seçiliyse iptal et -
Bios ayarlarını varsayılan haline getirince zorun düzeldi..Nihayet -
arkadaşım sende xp var ve floppy diskin yok bu hatayı bu nedenle alıyorsun biostan a diskini none yap tamamdır -
Bende Object Dock yüklü iken böyle bir hata veriyordu ve ayarlarından hiçbir şekilde düzeltemeyince programı tamamen kaldırdım ve sorun düzeldi. -
Bilgisayarda floppy var.Bunla ilgili değil sorun.Format atıldığı halde böyle bir sorun var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X