Şimdi Ara

kapanışta takılan win7 7600 rtm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win7 rtm yükledm henüz ciddi bir program kurmadımda fakat kapanışta takılıp kalıyor açılış süresi ise 35 saniye civarında önerileriniz znedir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobraFX -- 9 Ekim 2009; 19:50:32 >

• O sorun bendede var. Hard diskim tamamı ile dolu neredeyse. Sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum.
  • kel alaka ne ilgisi var sıfır yeni kurdum amma sallamışsın sende arkadaşım.
  • quote:

Kénan
    O sorun bendede var. Hard diskim tamamı ile dolu neredeyse. Sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum.

quote:

mehmetdf
    kel alaka ne ilgisi var sıfır yeni kurdum amma sallamışsın sende arkadaşım.

Evet, işletim sisteminin kapanırken donmasına HD nin doluluğu sebep olabilir. Niyemi; çünki sistem kapanırken işlemleri bir dosyaya kaydeder ve sistemi öyle kapatır. Eğer diskte dosyayı kaydedecek yer yoksa sistem donar.
    Ama işletim sisteminin kapanırken her donmasının sebebi HD nin doluluğundan kaynaklanır diye bir kural yok. Buna başka nedenler de sebep olabilir, örneğin virüsler, yada sistem dosyalarından birinin arızalı olması.
    Kapanışta donma oluyor fakat HD niz dolu değilse, sistemi yeniden kurun, büyük olasılıkla sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctetik -- 10 Ekim 2009; 7:41:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdf

kel alaka ne ilgisi var sıfır yeni kurdum amma sallamışsın sende arkadaşım.

Niye sallayım ? Neden kendi bilgisayarım üzerinde yaşadığım sorunu buraya yanlış ifade edeyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.