Şimdi Ara

Kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle vereceğiniz bilgi ve yardımlarınız icin teşekkür ederim. uzun süre kullandıgım eski bilgisayarımı kardeşime verdim. Sürekli oyun sırasında kendi kendine kapanıp duruyordug tekrar açtıgımda pc calışıyor ama bios gelmiyordu hardisk bozukmuş. 2.el bi hardisk alıp format attım 2 gün düzgün çalısti ve yine kapandı . ayrıca oyun oynarken kasma sorunuda çıktı .işlemcinin çok sıcak oldunu farkettım termal macunu silip yenisi sürdüm yine aynı . Ramlerinde yerini degiştirdim. Yine hüsran acaba aldıgım hardıskten mi yoksa bilgisayar miadınımı doldurdu. sistem: Gigabayte GA-M61PM-S2 ana kart / nvidia gt 9400 1 gb 128 bit ekran kartı / 1xkingston 1 gb ddr2 800 mhz 1x a-data 2 gb ddr2 800 mhz Ram / amd athlon II 2X 64 İşlemci / 240 gb hardisk kaç RPM Bilmiyorum..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu anlayabilmeniz için HD Tune ile hdd error scan taraması yapacasınız yalnız quick scan seçili olmayacak biraz uzun sürer eğer yaptığınızda tümü yeşil ise problemi başka yerde ararsınız,yok ara ara kırmızı kareler varsa aldığınız yere geri iade edin,2.el hdd riskli kolay gelsin.@soydan96
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.