Bildirim
kapasitör?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sayın emre sağanak 45+6 mF dediğiniz büyük bir ihtimal arçelik -bekolarda kullanılan kompresör ve dış ünite fan motorunun capasitörünün bir arada olduğu 3 çıkış ucunun bulunduğu capasitördür.
45mF = KOMPRESÖR
6mF = FAN MOTORU
Büyük bir ihtimal 24000 btu bir arçelik klimaya aittir. -
quote:
Orjinalden alıntı: cool82
Sayın emre sağanak 45+6 mF dediğiniz büyük bir ihtimal arçelik -bekolarda kullanılan kompresör ve dış ünite fan motorunun capasitörünün bir arada olduğu 3 çıkış ucunun bulunduğu capasitördür.
45mF = KOMPRESÖR
6mF = FAN MOTORU
Büyük bir ihtimal 24000 btu bir arçelik klimaya aittir.
Emre arkadaş nasıl olduda bu işi anlayamadı!hayret işte bu bukar basit -
ben anlayamadım değil arkadaşa anlatamadım daha farklı bir anlatımı izahı varmı diye sordum ben ona bunu anlattım fakat o fan kapasitörünü ayırınca 45mF gerek kalmaz 35likte yeter diyor ama anlamıyor kompresör seçiminde önce kapasitör ve olp seçilir işi soğutma olup bunu anlayamayan bir arkadaşım var ona anlatmaya çalışıyorum farklı izahlar arıyorum. Bunu okuldada komple klima toplarkende gördüğüm ve bildiğim birşey hatta koreden kompresör getirtirken test results larında özellikle yazdıkları birşey kompresör kapasitörü şu diye.
(45+6mF örmnekti herhangi bir markanın kapasitörü değil genelde fan kapasitörü olarak kare kapasitör kullanılır.)
quote:
Orjinalden alıntı: mbirol
quote:
Orjinalden alıntı: cool82
45mF = KOMPRESÖR
6mF = FAN MOTORU
Büyük bir ihtimal 24000 btu bir arçelik klimaya aittir.
Emre arkadaş nasıl olduda bu işi anlayamadı!hayret işte bu bukar basit
-
Bu kapasitörde 45+6 yazıyorsa,ayrı ayrı kullanacksanız 1 adet 45 ,1 adet 6 gerekir.ayrıca neden 35 mf düşüyor aanlayamadım gitti -
ya ikisi bir arada 45+6mF kullanılır yada 45lik ayrı 6lık ayrı kullanılır ama ayrı kullanılınca 45in 35e düşme olayını bende anlayamadım.
quote:
Bu kapasitörde 45+6 yazıyorsa,ayrı ayrı kullanacksanız 1 adet 45 ,1 adet 6 gerekir.ayrıca neden 35 mf düşüyor aanlayamadım gitti
-
quote:
Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK
ya ikisi bir arada 45+6mF kullanılır yada 45lik ayrı 6lık ayrı kullanılır ama ayrı kullanılınca 45in 35e düşme olayını bende anlayamadım.
quote:
Bu kapasitörde 45+6 yazıyorsa,ayrı ayrı kullanacksanız 1 adet 45 ,1 adet 6 gerekir.ayrıca neden 35 mf düşüyor aanlayamadım gitti
Zaten düşmez kim düşer diyor ki!! -
bugün arkadaşıma 4 sefer tekrar ettim ve anlatabildim sonunda.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK
quote:
Zaten düşmez kim düşer diyor ki!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X