Şimdi Ara

Kapattırdığım digitürkten 6 yıl sonra haciz mektubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 6 yıl önce tüm borçlarını ödediğim ve uydu alıcısını eksiksiz izmirdeki bölge ofisine teslim ettiğim halde 6 yıl sonra adıma gecikme faturası düzenlemişler avukata vermişler.müşteri hizmetlerini aradığımda olayı doğruladı.6 yıl önceki 10 tl gecikme bedeli bana ulaşılamadığı için avukata düşmüş (tarafıma herhangibir telefon yada adresime bilgilendirilme gönderilmeden ) 10 tl için bana 6 yıl sonra avukatları para kazansın diye haciz mektubu gönderiyorlar.Yani 10 tl için 300 kusur ödüyorsunuz 6 yıl sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geokombilgisayar -- 13 Kasım 2011; 20:12:13 >

• Tamamen soyguncu bunlar iptal ettirdigim ama firsat bulup iade edemedigim kart icin de bana 170 lira gecirdiler
  • Adamlar bizi resmen keriz olarak goruyo bu durum bankalar icinde gecerli bir islemi yada hesabi kapatirken mutlaka uc-bes lira fazla odeyin
  • Ne diyelim bunlarin yaptigini gavur yapmaz bukadarda ac gozlu olunmaz
  • benzeri bizim başımıza geldi.
    digiturk kartının vermemişiz, avukata vermişler... töbe ya.
  • kart için bir arkadasi da aramislar halbuki karti iade etmisti sizden kart için ne kadar istediler avukatları ?
  • Hep bu tür haberler yüzünden şimdiye kadar hiç abone olmadığım dt ye abonelik hevesimi hep asklıya alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

Hep bu tür haberler yüzünden şimdiye kadar hiç abone olmadığım dt ye abonelik hevesimi hep asklıya alıyorum

+500
    Ben de aynı bu durumdayım. Tıpkısının aynısı.
  • Ben geçtiğimiz aylarda plus kutu ile ilgili taahhüt bozdum hiç ceza gelmedi sonrası için saklıyorlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aessoydan

Ben geçtiğimiz aylarda plus kutu ile ilgili taahhüt bozdum hiç ceza gelmedi sonrası için saklıyorlar herhalde.

İyi tahmin
  • abimin üzerine 2001 tarihinde digitürk üyeliğimiz vardı ve 2004 gibi tüm borçlarımızı ödeyip digitürkten vazgeçmiştik , geçen ay abim tekrar digitürk'e üye oldu ve eski borç çıkardılar bu yüzden aktivasyon yapmadılar, PES BE DİGİTÜRK !!!
  • az önce benzer bi durum için telefon görüşmesi yaptım...

Özet geçiyim ;

Mediamarkttan 10 aylık digiturk paketi alıyorum aylığı 30tl'ye geliyor paketin,toplam 300tl ödedim. Neyse ağustos ayında bitiyor üyeliğim,eylül ayında faturalarımıda ödeyip tamamen bitirdikten sonra arayıp kapattırmak istiyorumda diye not düşüyorum.
    Ama bunlar üyeliğimi devam ettiriyorlar ve ekim ayı için fatura çıkarıyorlar izlediğim paketin normal bedeli 80tl imiş bu pakete geçirmişler beni,tabi arayıp bilgilendiren yok. Yeni üyelik yaptırdım ay başında bide salak gibi o zaman öğrendim bu durumu,şu an 90tl'lik izlemediğim 1 ayın faturası var.Ben ödemek istemiyorum tüketici haklarına başvurucam dedim,o da yapıcağımız birşey yok bizim fatura için dedi,hediye paket teklif etti ama kabul etmedim.Sözleşmede yazıyormuş paket taahüttüt bittikten sonra devam eder güncel fiyatından diye,kim bilir sözleşmenin neresinde hangi küçük harflerle yazıyor.

Ne yapabilirim bu durumla ilgili,yardım edin lütfen.Birde üyeliğimi devam ettiriyorum yani kaç yıllık üyeyim yine de acımıyorlar.90tl bişey değil ödenir ama izlememiş olduğum 1 ay için haberim olmadan bana geçirmeleri,çok koyuyor yani,enayi yerine koyulduğumuz yeter.Geçende telekoma 5 yıl önceki telefon faturamı ödedim 5tllik fatura olmuş 300tl.

• Banada bir telefon gelmişti , bir avukatlık bürosundan. Sonradan digiturk u arayıp teyit ettirdim . Kapattırdıktan sonra bir fatura ödemediğim için biri bine katlamışlar. Ödedik mecburen. Ama arayıp sormadıkları için , aldıkları paradan hayır gelmesin istiyorum .

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 16 Kasım 2011; 13:02:39 >
  • Aynı olayı bir arkadaşımda yaşadı.Üyeliğini iptal ettirdikten sonra 4 tl lik bir gecikme faturası yüzünden 4 yıl sonra haciz göndermişler.Ve 4 tl lik tutar için 137 tl avukata verildiği için para istiyorlar.Ve bunlardan kurtulmak için malesef ödemek zorunda kalıyoruz.
  • bu herifler kesinlikle önceden verilmiş talimatları uygulamıyor ya da aboneyi arayıp şu paketiniz şu tarihte bitiyor devam etmek istiyor musunuz gibi bir uyarıda bulunmuyorlar. 10 yıldır üyeyim her yıl belli bir ayda bunları arayıp taahhüt verip aboneliğimi uzatıyorum,yoksa süre geçince kendiliğinden ücreti arttırıyorlar.o yüzden kendi işimizi kendimiz yapmak zorundayız maalesef
  • utanmıyorlar 5-10lirayla zengin olcaklar sanki.
  • ne yazıkki o beş on lira oluyorlar.Adamların aklında devamlı müşteriyi nasıl kazıklarım, nasıl yalan dolanla ürün satarım sonra daha fazla para alırım gibi düşünceler var.bu şirketten herşey ne yazıkki beklenir.Bulaşmadıysanız ve illa futbol izleyeceğim demiyorsanız yanından bile geçmeyin.İstediğiniz zaman iptal bile ettiremiyorsunuz düşünün..
  • 5-10 lira tolamda iyi para eder
  • Konuyla doğrudan alakası yok ama e-devlet(turkiye.gov.tr) sitesinden aleyhinize açılıp kapanmamış davalar veya sizin açtığınız mahkeme davaları görülebiliyor. Telekom veya digitürk gibi firmalar sizin bilmediğiniz borçlar yüzünden sizi avukata vermişlerse buradan bakılabilir diye düşünüyorum. Gecikmeyle kapattığım bir banka kredisini 3 yıl sonra bu siteden açık olduğunu gördüğümde şok olmuştum. Meğerse banka avukatı davayı kapatmamış ve evimde haciz gözüküyormuş. Yorumsuz :)
  • keşke telekom son ihaleyi alabilseydi de şu digiturk batıp gitseydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.