Şimdi Ara

Kapı açıkken kapıya vurdular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
14.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadri.abi

valla arkadaş anlatmış, kapıyı açtıktan yaklaşık 10 sn sonra olmuş. Çarkan kişi için frene basmak, manevra yapmak için hayli hayli yeterli bir süre.

Arkadaş tutanak sonucunu buraya koyarsa aydınlanırız.

Alıntıları Göster
    Hayli zaman olmuştur forumda resimleri olması lazım paylaşmıştım.

Market otoparkında diğer park yerinden çıkarken benim arabama sürtmüş arabam uzun park yerinden taşıyor olduğu için haklı olduğuna kanaat etmis olduğundan zararını karşılatmak için beklemiş geldiğimde nedeyse beni dövecekler öyle öfkelenmisler ailece münakaşaya hazırlamışlar.

Polis geldi hakikaten arabam park yerinden taşar şekilde park etmiş olsaydım haksız sayılacaktım arabanın önüne baktilar boyutlarının el verdiği ölçüde park yerine yanaşmış olduğu için karşı taraf suçlu cikti.

Yani park halinde olduğunda arabanın kapladığı yer kadar bir alanın var trafiğin aktığı taraftan kapınıda acamazsin. Sonucu göreceksiniz arkadaş haksız cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Hayli zaman olmuştur forumda resimleri olması lazım paylaşmıştım.

Market otoparkında diğer park yerinden çıkarken benim arabama sürtmüş arabam uzun park yerinden taşıyor olduğu için haklı olduğuna kanaat etmis olduğundan zararını karşılatmak için beklemiş geldiğimde nedeyse beni dövecekler öyle öfkelenmisler ailece münakaşaya hazırlamışlar.

Polis geldi hakikaten arabam park yerinden taşar şekilde park etmiş olsaydım haksız sayılacaktım arabanın önüne baktilar boyutlarının el verdiği ölçüde park yerine yanaşmış olduğu için karşı taraf suçlu cikti.

Yani park halinde olduğunda arabanın kapladığı yer kadar bir alanın var trafiğin aktığı taraftan kapınıda acamazsin. Sonucu göreceksiniz arkadaş haksız cikacak

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. öğrendiğim iyi oldu.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Trafikte en çok akrabalarından korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Pembe kimliği olanlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durup kapıyı açtığın nokta park bolgesi, alani değil ise kusurlu sensin adamin şeridine kapi açmış oluyorsun süre fark etmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Bir erkek araba kullanmayı öğrenirken gösterilen sabır ve özen kadına da gösterilirse, araba kullanma konusunda erkekler ile kadınlar eşit fırsatlara sahip olursa, kadınlar da en az erkekler kadar iyi araba kullanabilir.

Araba kullanmanın kadın veya erkek fizyolojisi ile alakası yok. Bazıları böyle bir fark olduğuna inandığı için kadınlar araba kullanma konusunda daha az fırsata sahip oluyor ve eşit olmayan şartlara maruz kalıyor.

Bunun feminist olmakla bilmem neyle alakası yok. Bu, kadına saygı duymakla alakalı. Fırsat eşitliği ile alakalı. Kadına saygı duymazsan, yapabileceğine inanmazsın, inanmazsan fırsat da vermezsin.

Bir kadın sizin arabanıza çarptığında "kadın şoför işte" diyebiliyorsunuz ama karınız, kızınız veya anneniz birinin arabasına çarpsa; karşı tarafın yanına gidip "kadın şoföre denk geldin, acımaz vurur işte, kadın şoför görünce dikkat etmen lazım" diyebilecek misiniz?

• Benim başıma böyke bir kaza geldi, yol kenarına park etmiş aracıma çocuğumu oturtmak için kapıyı açtım, ben kapının eşiğindeyken kadın sürücü kapıya çarptı, geçebikeceği bir sürü yer varken minibüsten ürküp sağa kaçmış, beni sıyırdı kapıyı geri katladı. Kusur sekizde sekiz ladında çıktı, ama kapıyı servis değişti, tek hasar kapıda olduğu için ve menteşeli parça olduğu için değer kaybı davası da açamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Bir erkek araba kullanmayı öğrenirken gösterilen sabır ve özen kadına da gösterilirse, araba kullanma konusunda erkekler ile kadınlar eşit fırsatlara sahip olursa, kadınlar da en az erkekler kadar iyi araba kullanabilir.

Araba kullanmanın kadın veya erkek fizyolojisi ile alakası yok. Bazıları böyle bir fark olduğuna inandığı için kadınlar araba kullanma konusunda daha az fırsata sahip oluyor ve eşit olmayan şartlara maruz kalıyor.

Bunun feminist olmakla bilmem neyle alakası yok. Bu, kadına saygı duymakla alakalı. Fırsat eşitliği ile alakalı. Kadına saygı duymazsan, yapabileceğine inanmazsın, inanmazsan fırsat da vermezsin.

Bir kadın sizin arabanıza çarptığında "kadın şoför işte" diyebiliyorsunuz ama karınız, kızınız veya anneniz birinin arabasına çarpsa; karşı tarafın yanına gidip "kadın şoföre denk geldin, acımaz vurur işte, kadın şoför görünce dikkat etmen lazım" diyebilecek misiniz?
    ben ikisinin de yüzüne karşı söylüyorum şahsen, annemin yanına oturduğumda da tükeniyorum. boş yolda bile 70 80 kmden öteye geçmiyor. yapabilirsin, iyisin diye motive etsem de değişen bir şey olmuyor

eşimin abisi sürücü kursu hocası. yani araba kullanma eğitimini bizzat eğitmeninden almış. çok kişi yoktur böyle şanslı olan.
    yine de durum aynı.

milyonda bir istisnalar dışında hiçbir kadın yoktur erkeklerle bu konuda yarışabilecek. var olan bir gerçeği inkar etmenin manası yok.

sebebi nedir diye sorarsanız ben de açıklaymam, mantıklı bir açıklamam yok açıkçası.
    fizyolojik veya psikolojik her ne ise bilemem. ama bu sadece türkiye'de değil, tüm dünyada böyle, yanlışsam söyleyin.

ben 30 yaşındayım makas atan kadın sürücü görmedim. (makas atmayı matah bir şey gibi göstermiyorum, bunu yapacak cesaret ve kendine güven meselesini vurguluyorum)
    geri geri çat diye araç park eden, ince yerlerden kestirip geçen kadın sürücü görmedim.

ama fren yerine gaza basan, yok artık oha dedirtecek yerlere arabayı çıkartan, imkansızı başaran kazalar yapan çok kadın gördüm.

• Başıma gelmedi ama güvenlik kamerası kaydı olsa kusur onun olur.
    4 lüler yanıkmıydı
    Park alanımı yoksa trafiği bekleten bir yerdemiydin
    Bence kadın bu olaydan herhangi bir şekilde etkilenmez.(internette benzer olaylara baktım). Herhangi ödeme beklemeyin. Sonucu yazarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Diyebilicem iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: cristianoj

Diyebilicem iyi günler

Alıntıları Göster
    Onu da düzgün yapamamışsın :(

• Olayı tutanakta nasıl yazdığınıza bağlı ama ne olursa olsun kadın suçlu yorum ortasında bile durabilirsin acil birşey olur vs. Kadın dikkat ederek gelmesi gerekiyor çünkü sen park halindeki duran aracın kapısına çarpıyor.

• Siz kusurlusunuz, dua edin de size dava açmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miu

Benim başıma böyke bir kaza geldi, yol kenarına park etmiş aracıma çocuğumu oturtmak için kapıyı açtım, ben kapının eşiğindeyken kadın sürücü kapıya çarptı, geçebikeceği bir sürü yer varken minibüsten ürküp sağa kaçmış, beni sıyırdı kapıyı geri katladı. Kusur sekizde sekiz ladında çıktı, ama kapıyı servis değişti, tek hasar kapıda olduğu için ve menteşeli parça olduğu için değer kaybı davası da açamadım...
    Sadede mentese mi hasar gördü?

• Acik olan kapiya carparsaniz suclusunuzdur. Kapiyi acarken yada aniden onunuze acilip carparsaniz sucsuz olursunuz.
    Kanun degismesiyse 1 yil once boyleydi. Polis tutanagina gore acik kapisina carpilan musterim sucsuz cikmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 12 Eylül 2019; 20:4:55 >
  • kapiyi acan suclu. ben yolumda giderken yanda adam kapiyi ayip aracima zarar veriyorsa niye ben suclu olacam

• nizami park halinde duran araca çarpanın suçlu olması lazım.. kapı aniden açılsa o zaman başka tabi.. duble parketmişsindir yani nizami park etmiş arabanın yanında durarak trafiğin akışını engelleyecek şekilde durmuşsundur o zaman da durum değişir yani duran araba suçlu olur diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Sadede mentese mi hasar gördü?

Alıntıları Göster
    Menteşe ve kapının ucu yamuldu, servis tüm kapıyı değişti kaskodan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.