Şimdi Ara

Kapı içeriden açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1hafta önce borusan oto'dan aldıgımız 116i'nin arka sol kapısı içeriden açılmıyor.Dışarıdan açılıyor.Sizce sorun ne olabilir?Ne yapmak lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanın Kapısı İçeriden Açılmıyorsa Ne Yapmalısınız?

Arabanızın kapısının içeriden açılmaması stresli ve sinir bozucu bir durum olabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım mevcuttur.

Arka Kapılarda Yaygın Sorunlar:

• Arka kapı çocuk kilidi aktif olabilir: Çocukların arka kapıyı içeriden açmasını önlemek için tasarlanmış bir özelliktir. Kapı kilidini kontrol edin ve gerekirse devre dışı bırakın.
    • BMW arka kapı içeriden açılmıyor: BMW araçlarında, arka kapılarda elektronik bir kilit sistemi bulunur. Bu sistem arızalanırsa, kapı içeriden açılamayabilir.

Ön Kapılarda Yaygın Sorunlar:

• Arızalı kapı kolu: Kapı kolu kırılmış veya gevşemiş olabilir. Kolu dikkatlice kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • Kopmuş veya sıkışmış kablolar: Kapı koluna güç sağlayan kablolar kopmuş veya sıkışmış olabilir. Kapı panelini çıkarın ve kabloları kontrol edin.

Genel Çözümler:

• Anahtarı kullanın: Anahtarınızda genellikle kapı kilidi açma düğmesi bulunur. Anahtarı kullanarak kapıyı dışarıdan açmayı deneyin.
    • Pencereyi kırın: Son çare olarak, aracın penceresini kırmanız gerekebilir. Ancak bu, maliyetli bir çözüm olabilir.

Önemli İpuçları:

• Kapıyı zorlamayın, çünkü bu hasara neden olabilir.
    • Aracın kullanım kılavuzunu kontrol edin, çünkü belirli modeliniz için özel talimatlar içerebilir.
    • Gerekirse profesyonel bir oto tamircisinden yardım alın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çocuk kilidini açmışsınızdır.

116 larda nasıl işliyor sistem bilemiyorum.

Ancak genelde kapı üzerinde kilinin yakınındaki bir düğmeden

anahtarı sokup çevirmek suretiyle iptal edebilirsiniz.
  • hergün ayrı sorun için ayrı konu açıyorsun. sorularının büyük kısmını kitapçığı okuyarak halledebileceğine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

hergün ayrı sorun için ayrı konu açıyorsun. sorularının büyük kısmını kitapçığı okuyarak halledebileceğine inanıyorum.

bak ben bilmiyodum bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Çocuk kilidini açmışsınızdır.

116 larda nasıl işliyor sistem bilemiyorum.

Ancak genelde kapı üzerinde kilinin yakınındaki bir düğmeden

anahtarı sokup çevirmek suretiyle iptal edebilirsiniz.

Denıcem teşekkur ederım

@opeth

Hocam merak etme kitapçığında da bulmadığım için açtım konuyu.Bundan önceki konularımda aynı şekılde.Zaten alt tarafı 3 tane konu açmışım
  • çocuk kilidi açıktır, bilmiyorsanız kapı üzerinde bir yerde bulunur arayıp bulabilirsiniz. en kötü ihtimal kapı kolu bozulmuştur yada yerinden çıkmıştır. teşlanacak bişey yok.

ekleme; 1 hafta önce aldığınız aracın, kullanım klavuzunu nasıl kaybettiniz merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 12 Haziran 2009; 2:26:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

hergün ayrı sorun için ayrı konu açıyorsun. sorularının büyük kısmını kitapçığı okuyarak halledebileceğine inanıyorum.

bak ben bilmiyodum bunu

dün de vites konumunda ışık yanıyor diye konu açmıştı arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.