Başlıkta dediğim gibi aracımın kapı kolunu krom kaplatmak istiyorum. Boyası iyice dökülmüş durumda ve hiç hoş gözükmüyor. Boya ustası ile görüştüm boyatıyım diye 100 liraya anlaştık ama araç 1 gün burda kalır dedi güvenemedim. Neyse bugünde bi arkadaş niye krom kaplatmıyosun ki dedi bende bugün oto aksesuarcıya sordum 65 lira olur dedi ve inmedi daha aşağıya. Kırıkkale'de ikamet etmekteyim. Dedim acaba Ankara'ya gittiğimde bu işi orda yaptırsam daha uyguna halledebilirim heralde. Acaba Ankara'da bu işi düzgün yapan bildiğiniz bir yer var mı? ve ne kadara patlar bana bilgi verirseniz çok sevinirim..
Cancan Oto var. Google'dan aratıp iletişim bilgilerini bulabilirsin.. Yalnız ellerinde uygun parça olmayabilir. Bence gelmeden arayıp aracın marka modelini söylersen ve parçayı tedarik etmelerini istersen daha sağlıklı olur. 4 kapı kolu, 45-50 TL civarı olur diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim :) İnş Ankara'da olduğum vakit oraya uğrarım. Nette biraz araştırma yaptım ama şöyle bi sorun ortaya çıktı şimdide. Araç hyundai getz ve kapı kolunun sadece açma yerinin krom kaplaması var dış kısmının krom kaplaması yok galiba. Ben ne anladım o işten o zaman. Zaten benim amacım o dış kısmı krom kaplatmak, o kısmın boyası kavladı. Bakalım eğer bulamazsam boyatmaktan başka çarem kalmıyacak galiba :S