Şimdi Ara

Kapı Zili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler internette araştırdım lakin bulamadım daha doğrusu nasıl yazacağımı bilemedim. Neyse

Sorum şu:
    Kapı zili çaldığı zaman evin bi kısmından duyamıyoruz sesi arttırmak yerine acaba kablosuz bi şekilde başka bi oda da daha çalmasını sağlayabilir miyiz? Yani aşağıdan gelen kablolu zile ni eklenti gibi bir şey yapabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pilli uzaktan kontrollü ziller var,, verici alıcı gibi,,
    Fakat sizin dediğiniz tam olmaz, iki adet düğme olacak , birisi kapı zilini diğeri uzak oda zilini çalacak ,,,

GittiGidiyor
    TECHNOMAX WİRELESS KABLOSUZ UZAKTAN KUMANDALI KAPI ZİLİ (36 MELODİLİ)---(1 YIL GARANTİ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/technomax-wireless-kablosuz-uzaktan-kumandali-kapi-zili-36-melodili-1-yil-garanti_pdp_489246546

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Pilli uzaktan kontrollü ziller var,, verici alıcı gibi,,
    Fakat sizin dediğiniz tam olmaz, iki adet düğme olacak , birisi kapı zilini diğeri uzak oda zilini çalacak ,,,

https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/technomax-wireless-kablosuz-uzaktan-kumandali-kapi-zili-36-melodili-1-yil-garanti_pdp_489246546

• Eliniz yatkınsa mevcut daire zili üzerine uygun bir röle ekleyerek alacağınız kablosuz zilin butonunu tetikleyebilirsiniz. Böylece iki zil de aktif halde olacak, kablosuz zilin ana ünitesini de evin duyulmayan bölümüne yerleştirirsiniz.
  • Ben yapamam malesef ama bi elektrikçi arkadaşımla konuşayım yapabilir sanırsam teşekkür ederim cevaplarınız için geç cevap verdim kusura bakamayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diafon kapı zili
    7 yıl önce açıldı
    kapı gıcırtısı
    13 yıl önce açıldı
    Kapı Zili Ses Problemi !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.