Şimdi Ara

KAPIDA ÖDEME SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar konuyu nereye acacagımı bilemedim.28inde hepsiburada'dan 4 parca ürün siparişi verdim. kargo hazırlanırken ürünün birini degiştirmek istedim ancak olumlu bir cevap yerine robot cevap geldi.aradım bana kargonun gönderime hazır oldugu için ürünün degiştirilemeyecegini söylediler ve ürün elinize geçince teslim alıp iade edin dediler.bende bu arada çok daha uygun fiyata ürünü tedarik ettim.gelen kapıda ödeme olan kargoyu teslim almasam hukuki açıdan bir sıkıntı yaşarmıyım.cevaplar için teşekkürler

• bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
  • ürünü iade edecen parasını alacan yazmışlar zatenhttp://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=20
  • hayır ürünü geri iade edebilirsin hukuku bir olay yok
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    ben o arada başka ürün aldıgım için o parçanın parasıyla kargoyu karşılayamıyorum.içinden 3 parçayı almak istedigimi söyledim ilk aradıgımda olur dediler daha sonra öyle olmaz dediler benide çelişkide bıraktılar. yasal bir süreci yoksa kargoyu hiç almıcam.
  • Sitede yazar büyük ihtimalle yasal koşullar diye bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kancaaa -- 31 Ekim 2015; 10:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet iade olayı var biliyorum sadece kargoyu alıcak bütçem eksildi.bu durumda almasam kargo geldigi gibi gitse bana olumsuz yansıması olurmu. bunu merak ediyorum
  • ürünü alacak para kalmadı üstümde.yoksa alıp iadeye vericem ki bu olayda bana 1 haftaya mal olacak en az oda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.