Şimdi Ara

Kapıların otomatik kilitlenmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model seat cordoba 1.4 tdi s-rider arabam var kapıların 20km/h'den sonra kilitlenmesi bu arabada aktif edilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Servise gitmeden önce size danışmak istedim. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• Cliolarda da bu sişstem var. açma kapama düğmesini açma tarafını bir süre basılı tutuyorsunuz dıt sesi geldikten sonra parmağınızı kaldırıyorsunuz iptal oluyor sizde bu şekilde bi deneyin seatlarda da bu şekilde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren12

Cliolarda da bu sişstem var. açma kapama düğmesini açma tarafını bir süre basılı tutuyorsunuz dıt sesi geldikten sonra parmağınızı kaldırıyorsunuz iptal oluyor sizde bu şekilde bi deneyin seatlarda da bu şekilde olabilir.

Teşekkürler eren12 cevabınız için ama tam anlayamadım. Ciloda açma tuşuna basılı tuttuğunuzda dıt sesinden sonra 20km'den sonra kilitlenme iptal oluyor öyle mi? Peki geri aktif etmek için ne yapılıyor? Ben aktif etmek istiyorum bunun için yine açma tuşuna basılı mı tutmam gerekiyor? Tabi bu clioda böyle sizin yönlendirmenize göre de kendi arabamda deneyeceğim. Tekrar teşekkürler cevabınızı bekliyorum..
  • Az önce inip denedim ama olmuyor maalesef basılı tuttuğumda herhangi bir ses gelmiyor değişen birşey de olmuyor Yine de sağolun. Başka cevap verecek arkadaş varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • Citroen'lerde de var bu olay. Şöyle ki; Orta konsoldaki kapı kilitleme düğmesinin kilitleme moduna kontak açıkken (starttan önceki mod) devamlı basılı tut. Yaklaşık 5-10 sn sonra bir uyarı sesi alacaksın. Bu otomatik kilidi devreye alır. Devreden çıkarmak için aynını yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gocika

Citroen'lerde de var bu olay. Şöyle ki; Orta konsoldaki kapı kilitleme düğmesinin kilitleme moduna kontak açıkken (starttan önceki mod) devamlı basılı tut. Yaklaşık 5-10 sn sonra bir uyarı sesi alacaksın. Bu otomatik kilidi devreye alır. Devreden çıkarmak için aynını yap.

Bir de bunu deneyelim bakalım bir uyarı sesi alacakmıyım. Çalıştırma kademesinden bir önceki kademe yani. İnşallah olur... Teşekkürler.
  • bende de clio var. aynı sistem.
    eğer otomatik kilitlenme aktifse ve bu fonksiyonu kapatmak istiyorsanızaraç çalışırken (veya kontak açıkken) kapı kilitleme düğmesine basılı tutuyorsunuz, eğer aktif değilse ve aktifleştirmek istiyorsanız yine araç çalışırken veya kontak açıkken kapı kilidi açma düğmesine basılı tıtıyorsunuz, zaten uyarı sesi geliyor. seat için bu sistem geçerli midir bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vitesin kilitlenmesi
    14 yıl önce açıldı
    Araç kapı kilitleme sesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kullandığım araçta yol bilgisayarındaki bir menüden açılıp kapatılıyor? Markadan markaya farklılık göstereceği için en güzeli servise danışın derim.
  • normalde olmasi lazim servise danisin derim vw grubunda basili utarak oldugunu duymadim hic ama deneyin bir sey olmaz
    benimkinde direksiyondan bordcomputer den ayarlaniyor
    servise sorun ama ilk once sorun yoksa servisleri biliyorsunuz aman bilmem neresi arizali falan filan
  • Yalnız 20km/s hızı çok yüksek. O muhtemelen 5 küsür km/s'dir. Zira Clio III'lerde 6km/s...
  • @Devrim75, 20km/s değil.Eski amerikan tip mazda(bazı modeller) şimdiki fiat albea ların falanda 25km de otomatik kilitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitarymd -- 28 Ekim 2009; 18:51:48 >
  • Megane 1 arabada denedim oldu dit sesi geldi ve otomatik kilitleme yi kapattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.