Şimdi Ara

Kapımın önünde t9 var ama ben 9 kilometre uzaktaki kutuya bağlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 3 yıldır TurkNet müşterisiyim. Memnuniyetimden dolayı ailemi de TurkNet'e geçirdim. Ama pişmanım. 3 yıldır kullanıyorlar. 11 mb görünen altyapıları vardı. Hatta bazen sorguladığımızda "binanızda altyapı bulunmamaktadır" diyordu. Santrale uzaklıkları 1600 mt görünüyorlardı. Yapa idi. Ama asıl sıkıntı sürekli kesilen internetleriydi. Hep altyapıya suç bulduk ve TurkNette ısrarcı olduk. Yaklaşık 10 gün önce internet koptu. 10 gün süren mücadeleden sonra şimdi internet geldi. Santrale olan uzaklık 2100 mt ye çıkmış ve 6mb download 0.4 mb upload alıyorlar. Üstelik binalarına 100-150 mt mesafede Hem önlerindeki cadde de hemde yanlarındaki sokakta T9 kutu var. Şimdi binada sorgulama yaptığımızda başka komşularında 75 mb alyapı desteği görünüyor TurkNet internet sitesinde. Millenicomdan sorguladığımızda ise 82 mb görünüyor. Ama biz ısrarla 2 kilometre ötedeki kutuya bağlanıp 6 mb'e mahkum bırakılıyoruz. Arıza kaydı açtığımızda saha ekiplerine bildiriyoruz diyorlar. TTNET ekipleri internet aktif diye dönüş yapıyor ve kapatılıyor. Hızımız düşük deyince santrale 2 kilometre uzaktasınız diyorlar ve yine kapatıyorlar. Başladığımız yere dönüyoruz. Böyle giderse 3 yıllık TurkNet maceramız bitecek ve yolumuza başka bir firma ile devam edeceğiz. Burada TurkNet ve TTNet yetkilileri varsa bilgileri olsun...

• 9 kilometre yanlışlıkla yazılmış. 2 kilometre olacaktı
  • Eğer altyapınız bu kadar yüksek değerleri karşılıyor ise YAPA'dan VAE geçiş için arıza kaydı oluşturun ortada büyük bir fark var.@TurkNetDestek Arkadaşa yardımcı olur musunuz? Bir kontrol edilsin
  • Sizi facebookta türknet grubunda da gördüm hocam az önce bu paylaşımı yapmıştınız hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı adres için Millenicom'da sorgulama yaptığınızda kaç mbps çıkıyor?
  • Yapa ise normal VAE ye geçmeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Aynı adres millenicomda 82 mbps çıkıyor. Aynı binada kapı komşumda TürkNet'te 75 mbps çıkıyor. Ama ben 6 mbps alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sana büyük ihtimal 2000 metre ötedeki YAPA altyapısını bağlamışlar. VAE'ye geçmek istediğini söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyfrooz -- 5 Mayıs 2020; 16:44:38 >
  • VAE'ye geçip yakındaki saha dolabından hizmet almanız gerekiyor. Destek kaydı açıp VAE'ye geçiş isteyin. Geçirirler mi bilmiyorum ama geçirirlerse bu süre uzun olabilir yaşadığımız sıkıntılı dönemden dolayı.
  • Merhaba, arkadaşlarımın tekrar kontrol edebilmesi için aynı binada yüksek hız alan abonelik varsa hizmet numarasını www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde destek kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Açtık efendim açtık. Çözüm yok günlerdir. Zaten sizin internet sitenizde de görünüyor. Ben robotlarla konuşmak yada otomatik yazılmış cevapları almamak için buraya yazdım. Hala okumadan otomatik cevap yazıyorsunuz efendim...
  • Hocam uğraşma. İnternetsiz kalma riskin yüksek. Ben olsam başka firmadan internet bağlatır, aktif olunca türkneti iptal ederdim.
  • Kelbresqe K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Kontrol edebilmeniz için sistemde kayıtlı telefon numaramı pm üzerinden paylaştım. Bekliyorum.
    Merhaba, konuyu inceleyerek arkadaşlarıma ilettim. Arkadaşlarım yapa'dan vae'ye geçiş uygunsa işlem yaparak size bilgi verecektir.
    arkadaşlar iletişime geçti ve altyapımızı değiştirme imkanları olmadığını söylediler. bende bu işkenceye katlanmak zorunda olmadığımızı söyledim ve millenicom başvurumu yaptım. ailemin evinde memnun kalırlarsa ben kendi evimde de geçiş yapacağım. böylece bir değil iki müşteri kaybetmiş oldu TürkNet. Ben kendi altyapımdan oldukça memnunum ama sırf kendi altyapısında bulundurmak için, kapılarının önünde t9 kutu dururken 2 kilometre uzaktaki santrale bağlayıp kendi internet sitelerinde 75 mbps vaat edip 6 mbps ye insanları mahkum eden, yapadan vae'ye geçişini yapmayan bir firma yarın beni ne durumlara düşürür. belki sizin için binlerce müşteriden biriyim ama emin olun çok şey kaybettiniz.

Kapımın önünde t9 var ama ben 9 kilometre uzaktaki kutuya bağlanıyorum

Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.