Şimdi Ara

kapıyı kitleyip uyuyakaldım, sonrasında olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulum gereği annemlerden yaklaşık 1 saat önce evde oluyorum, bugünse deli gibi yorulmuştum ve yarım saat ayakta durabildim. birden pat küt seslerle uyandım. koşarak gittim ki kapı aralık. sürgüyü açıp nooluyo amk dercesine kapıyı açtım ki 20 komşum ve bir çilingir bana bakıyor. noluyo ya dedim, annemin elinde telefon, polise haber verecektim diye bağırdı, ben komşuları ve bakışlarını orada bırakıp içeri geldim. ne bok yerse yesinler. annem de içeri doldurdu kocakarıları bağırarak konuşuyorlar. kafam zaten balon gibi oldu, bugün 6 quiz olduk, 2 maç yaptık uyuduğumu bile anlamadım sonradan hesapladım ki 15 dakika uyumuşum zaten. şimdi nasıl bir yol izlemeli? kavga mı edip büyütmeli miyim yoksa konuyu kapatmalı mıyım? yardım.

• kapatmalısın.
  • Konuyu kapat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.kale -- 21 Mart 2011; 18:28:33 >
  • bendede olmuştu o babam sabah 7 den 8 e kadar kapıyı çalmış, zili çalmış, telefonla aramış beni. ama uyanmamışım.babam bi şişe suyu kafamdan aşağı döktüğünde uyanmıştım
  • konu silinsin bence olmamış daha iyi olabilirdi
  • Uyumuşsun insanlık hali.

Benimde başıma gelmişti. Flamingo 4 de yazlık işyerimiz vardı ama geceleri sinekten yatılmıyordu. 3 gün 20 30 dakika uyku ile geçiştirmiştim. 3 gün annemle eve gittim ben kafayı koymuşum bi yatmışımki göreceksiniz. Annemde komşuya gitmiş anahtarı almamış. Annem 30 40 dakika sonra kapıya vurmuş zili çalmış ben açmamamışım en sonunda komşunun oğlu yeni polis olmuştu o açmış bişeylerle silahla eve bakmış ben yatıyorum annem televizyonu kapatmış ben yatmaya devam etmişim 1 saat sonra kalkmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

konu silinsin bence olmamış daha iyi olabilirdi

sen de olmamışsın ama geri yollayamıyoruz halıdaki bir leke olarak kalsan iyiydi
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: e.kale

Konuyu kapat bence.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: iWoz

quote:

sen de olmamışsın ama geri yollayamıyoruz halıdaki bir leke olarak kalsan iyiydi

olabilir hocam bizim arkadas odasında yatarken babası polise gitmiş herkesi aramis oglum eve gelmedi diye en son bakmislar odaya yatıyormus sessizce girmis eve ne güldüm ama
  •  kapıyı kitleyip uyuyakaldım, sonrasında olanlar
  • quote:

quote:

uf
  • Konuyu kapama mahvet onları.
  • Bende Bugün yarım saat asansörde kaldım iki kat arasında. Bedenden çıkmışım zaten yorgunum kapıyı açtılar yukarıdan zar zor çıktım. Çıktıktan 30 saniye sonra da elektrikler geldi.
  • quote:

okulum gereği annemlerden yaklaşık 1 saat önce evde oluyorum, bugünse deli gibi yorulmuştum ve yarım saat ayakta durabildim. birden pat küt seslerle uyandım. koşarak gittim ki kapı aralık. sürgüyü açıp nooluyo amk dercesine kapıyı açtım ki 20 komşum ve bir çilingir bana bakıyor. noluyo ya dedim, annemin elinde telefon, polise haber verecektim diye bağırdı, ben komşuları ve bakışlarını orada bırakıp içeri geldim. ne bok yerse yesinler. annem de içeri doldurdu kocakarıları bağırarak konuşuyorlar. kafam zaten balon gibi oldu, bugün 6 quiz olduk, 2 maç yaptık uyuduğumu bile anlamadım sonradan hesapladım ki 15 dakika uyumuşum zaten. şimdi nasıl bir yol izlemeli? kavga mı edip büyütmeli miyim yoksa konuyu kapatmalı mıyım? yardım.

Güzel abartmışsınız hocam tebrikler

• ilk olarak 6 tane quiz yapan hocalara bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

okulum gereği annemlerden yaklaşık 1 saat önce evde oluyorum, bugünse deli gibi yorulmuştum ve yarım saat ayakta durabildim. birden pat küt seslerle uyandım. koşarak gittim ki kapı aralık. sürgüyü açıp nooluyo amk dercesine kapıyı açtım ki 20 komşum ve bir çilingir bana bakıyor. noluyo ya dedim, annemin elinde telefon, polise haber verecektim diye bağırdı, ben komşuları ve bakışlarını orada bırakıp içeri geldim. ne bok yerse yesinler. annem de içeri doldurdu kocakarıları bağırarak konuşuyorlar. kafam zaten balon gibi oldu, bugün 6 quiz olduk, 2 maç yaptık uyuduğumu bile anlamadım sonradan hesapladım ki 15 dakika uyumuşum zaten. şimdi nasıl bir yol izlemeli? kavga mı edip büyütmeli miyim yoksa konuyu kapatmalı mıyım? yardım.

Güzel abartmışsınız hocam tebrikler

7 ders var bizde son ders müzikti, kalan derslerde biyoloji,kimya, fizik,edebiyat, almanca, coğrafya quizleri olduk. çoğu 20-25 dklık quizlerdi. bizim okulda arada öyle günler oluyor, önceden bize haber de veriliyor. 2 maç da günlük rutin aslında ama yorulmuşum.
    konu bi şekilde kapandı ama komşular unutmaz sanırım. onlar için kapıyı kitleyip apartmanı ayağa kaldıran hoşaf etiketiyle gezicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.