Şimdi Ara

Kapıyı vurarak kapatan insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş çevremde eş dost bazen binerken veya inerken kapıyı inanılmaz sert bi şekilde kapatıyorlar ister istemez insanın canı sıkılıyor laf söyleyince aman ne kıymetli araban warmış vs vs laf duyuyorum

Çevrenizde arabanıza binerken inerken kapıyı ahır kapısıymış gibi çattt diye vurarak örten insanlara ne tepki veriyorsunuz ?

edit : geçen arkadaşımın 89 şahin'ine bindim kendi kapımda hissettiklerimden dolayı kapıyı yavaş kapattım kapı kapanmadı , arkadaşım kapıyı h*yvan gibi itmezsen kapanmıyor kibar olma,hızlıca vur dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 27 Ağustos 2013; 8:36:36 >

• Tabii , şimdi hepsinin bi ince ayarı var :)

At ayrı eşşek ayrı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech_06_44

Tabii , şimdi hepsinin bi ince ayarı var :)

At ayrı eşşek ayrı ;)
    Benim de başıma geliyor ve hiçbir şey söylemiyorum.
    Arabamın hiçbir yeri bir arkadaşımdan veya tanıdığımdan değerli değildir.

Sadece sert kapatmayı alışkanlık edinen anneme, bir keresinde babamın kullandığı Volvo S80 gibi olmadığını, kapının yavaş da kapanabildiğini söylemiştim. Ama pek bir şey değişmedi. Ben de sorun etmeyi bıraktım.

Sert kapatınca ne oluyor?
    Kapı döşemesinin pimleri yerinden mi çıkıyor veya kırılıyor mu?
    Hayır...
    O zaman böyle küçük şeyleri dert etmeye gerek yok...

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Sadece sert kapatmayı alışkanlık edinen anneme, bir keresinde babamın kullandığı Volvo S80 gibi olmadığını, kapının yavaş da kapanabildiğini söylemiştim. Ama pek bir şey değişmedi. Ben de sorun etmeyi bıraktım.

Hayır...

Selamlar

Alıntıları Göster
    Hadi ben koyayım meşhur videoyu:

• quote:

Hayır...

Selamlar

Alıntıları Göster
    Kibarca kapatacağım diye kapı kapanmadığı zaman ben daha rahatsız oluyorum.

• Ben sert kapatanlara degil öküz gibi açıp yandaki arabanın kapısını ezenlere gıcıgım yoksa kapıyı hızlı kapatsa en fazla kendi arabası zarar görür bunlar bide etrafına zarar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Hadi ben koyayım meşhur videoyu:

Alıntıları Göster
    altı üstü teneke parçası arabadan bahsediyoruz, isterse kapı kırılsın ağzımı açmam. sesten çok rahatsız oluyorum,tek sorun o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Ben sert kapatanlara degil öküz gibi açıp yandaki arabanın kapısını ezenlere gıcıgım yoksa kapıyı hızlı kapatsa en fazla kendi arabası zarar görür bunlar bide etrafına zarar veriyor
    İnip dövüyorum
  • quote:

Hayır...

Selamlar

+1 eş dost arabamdan kıymetsiz hale geldiyse vay başıma gelenlere zaten. Tutar bilerek yapar o zaman ayrı ama farklı araçlarda farklı sistemler olduğu için sert kapatanlar oluyor. Örneğin babaannem bir kapı kapatır araba takla atacak sanırsınız napsın kadın kendi arabalarından öyle alışmış kaç yaşında kadına ne diyim.

Olur öyle bilerek yapmadığı sürece sorun yok. Daha dün 40 yaşlarında biri önüme atlatı arabasıyla sağ taraftan hafif arka tampanına vurdum duramadım. İndi arabadan baktı bişey yok hafif boya geçmiş sürtülmüş baktım keyfide yok abimin canın sağolsun dedim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İnip dövüyorum

Bende geçen haydariyi aldım elime geçirdim aileyi sıradan, artık kapıyıda açamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

İnip dövüyorum

Bende geçen haydariyi aldım elime geçirdim aileyi sıradan, artık kapıyıda açamıyorlar.

Alıntıları Göster
    Sert kapansa yine iyi. Kaldırıma yanaştığımda kapının altını kaldırıma vuranlar da var. Buna içim gidiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

İnip dövüyorum

Alıntıları Göster
    Arabadan arabaya fark var, ondan oluyor. Benim kapılar sert sayılır, daha yumuşak kapılarda sağlam ses çıkardığım oluyor. Kasıt yoksa sıkıntı da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sert kapansa yine iyi. Kaldırıma yanaştığımda kapının altını kaldırıma vuranlar da var. Buna içim gidiyor işte.

Hocam o çok gözükmüyor aracın altında diye benimkini de sürten çok Açıyoruz kapıları sağ ön kapanmayacak belli. Herkes oturuyor kapı yere değiyor sonra çekmeye çalışıyorlar Diyorum inin aşağı anca öyle kapanıyor

En güzeli ise kapıyı hızlı kapatan samimi arkadaşlarıma yapıyorum. "Kırsaydın! " diyorum gülüyorlar dikkat ediyorum bir daha yapmıyorlar

• o biraz da arabanın sacıyla ilgili. mesela nissan note, opel corsa gibi araçlar kapısı hafif. parmak ucuyla kapatabilirsin. ama focus, v40 gibi araçların kapısı ağır. koldan ciddi şekilde kuvvet uygulamak lazım.

validenin elinin ayarı yoktur. eski araçta bam güm kapatıyordu. focus alınca biraz rahatladım. ama yine de uyarıyorum. hafta en az 3 kez bindiği aracın kapısının nasıl kapatılacağını da öğrenmez mi insan. kıçı kırık dolabı biraz sert kapatınca menteşeler bozuluyor diye ortalığı yıkan insanlar bunlar!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 27 Ağustos 2013; 10:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

o biraz da arabanın sacıyla ilgili. mesela nissan note, opel corsa gibi araçlar kapısı hafif. parmak ucuyla kapatabilirsin. ama focus, v40 gibi araçların kapısı ağır. koldan ciddi şekilde kuvvet uygulamak lazım.

validenin elinin ayarı yoktur. eski araçta bam güm kapatıyordu. focus alınca biraz rahatladım. ama yine de uyarıyorum. hafta en az 3 kez bindiği aracın kapısının nasıl kapatılacağını da öğrenmez mi insan. kıçı kırık dolabı biraz sert kapatınca menteşeler bozuluyor diye ortalığı yıkan insanlar bunlar!..
    Rolls Roys gibi kendi kendine kapanan kapı standartı gelene kadar çekeceğiz...
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    abooo can alıcı nokta gerçekten insanın içi gidiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

abooo can alıcı nokta gerçekten insanın içi gidiyor işte
    Bunu yapanlar genelde eski model dandik araçlara binmeye alışık kişiler oluyor. Herkesin arabasını kendilerininki gibi "sert kapatmazsan tam kapanmaz" tarzında zannediyorlar.

Yorumum acımasızca ama gerçek bu ne yazık ki.
  • quote:

Hayır...

Selamlar

Kesinlikle her kelimesine katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

Bunu yapanlar genelde eski model dandik araçlara binmeye alışık kişiler oluyor. Herkesin arabasını kendilerininki gibi "sert kapatmazsan tam kapanmaz" tarzında zannediyorlar.

Yorumum acımasızca ama gerçek bu ne yazık ki.

Alıntıları Göster
    İnip kendim kapatıyorum centilmenlik hesabı Birşey söylesen ayıp olacak

• Yavas kapatin en fazla kapanmaz diyorum.Bazisi sert birakiyor bazisi yumuşak kapilarda vakum var zaten her türlü kendi kapatiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.