Şimdi Ara

Kapsam Dışı Belgesi ve Drone Satın Alma Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu konuda yurt dışından gelen droneler için yardımcı olucam 100% ürününüz size gelicektir Detaylı Olarak anlattım çünkü hangi evraklar gerekli ne yapsam gelir gibisinden?
    1. ana kuralwww.gearbest.com alınan ürün 100% sorunsuz gelir çünkü faturayı düzgün kestikleri için
    fatura neden önemli kapsam dışı belgesi alırken çünkü bu evrak çok önemli aliexpress fatura kesen bir bayi bulmanız lazım zaten konuda anlatıcam gerek kalmyck aliexpresse.

yazıları okumumanıza gerek yok aslında videoda herşeyi anlatıyorum :D

Video

Video'yu 1080p izlein azicik kalitesi kötü çıkmış 360p de.

syma x5hc türkiye'de 600tl ben yurt dışından 149tl ye aldım.
    DHL kargo ücretini ödedim 30tl ürün 3 günde elime geçti türkiyede 3 güne geçmiyor -.-

ürün link:
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_333257.html?wid=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deLLyici -- 21 Ağustos 2016; 20:22:37 >

• deLLyici D kullanıcısına yanıt
    hızlı posta ile gelirse takılmayacağı varsa bile takılıyor. şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    takılsa bile yapılcak işlem çok basit kapsam dışı belgesi alıp sorun çözülüyor genelde 80% takılıyor zaten ücretli kargoyla alırsanız dhl bu işlemi sizin için hızlandırıp yapıyor siz başka kimseyle muhattap olmuyorsunuz.Takılmasından korkulcak bişi yok ürün her türlü sizde
  • İthal uygunluk belgesini almak daha zor değil mi? Bilginiz var mı ithal uygunluk belgesini almak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MukavotaTR

İthal uygunluk belgesini almak daha zor değil mi? Bilginiz var mı ithal uygunluk belgesini almak için?

videoda görmüyor musun 5 dakika işlemde alıyorsun neresi zor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.