Bildirim
Kaptan black sigarası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neden kaptan türkçe de black ingilizce amacın ney ajan mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaşta vardı bir yerde ama halen var mı bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tekel bandrolu yok onun kaçakcılardan falan bulursun zilyon tane çakması var orjinali de filtresi hariç bi nane değil zaten, istanbulda nerde bulursun bilmiyorum -
Almana değmez, orjinalini bulman da zor. Yakmadığın sürece filtre harika ama yakınca tat gidiyor berbat oluyor
Çikolata aromalısından eniştem içerdi. Ama sigara sonuçta hepsi babadan oğula nesil. Hepsi berbat. Ciğerlerin çürüyor.
İzmirde isteyenler kervan pasajına gitsin.Kıbrıs şehitleri caddesinde.İstediğiniz her kaçak sigara var üstelik kalitelilerinden.
Kaçak olanı burdada var ben orjinali arıyom 3 karton alcam 2 aramolıdan kaçak olanı berbat 1 paket aldım attım orjinal lazım
Hiç iyi değil öyle yorumlara bakma djarum candır
edit: İnternette satılıyor isteyen olursa pm atarım adam güvenilirdir. 4-5 alışveriş yaptım sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 11 Ekim 2015; 12:10:38 > -
Bir ara dayımda vardı onun çikolatalısı çok güzel kokuyordu cidden tek iyi yanıda o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 11 Ekim 2015; 12:13:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Black galleon ic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X