Şimdi Ara

Kaput destek demir klipsi...ÇOK ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siz citroen kullanıcılarının biraz enteresan bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var.Aradığım parçayı tek bir kelimeyle ifade edemiyorum ama şöyle aktarmaya çalışim ön kaputu açtığımızda ayakta tutmak için kullandığımız bir demir var ya , İşte o demiri kaput üzerinde tutan beyaz minik plastik bir parça vardır.kullanılmadığı zaman takılı durur düşmesin diye demir.Bilmem anlatabildim mi.(Araç C2)

İşte o minik plastik parça kırıldı ve binbir zorlukla demiri bi yerlere bağladık çok zor durumdayız.O parçanın bir adı sanı var mıdır? İstanbulda herhangi bir parçacıda çıkmacıda bulabilir miyim? Yeter ki o parçayı bulim demirle beraber satılması filan mühim değil.Maslak civarı olursa bir de çok mutlu olurum.Çok zor durumdayız.Yardımlarınıza ihtiyacımız var.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_90_05 -- 10 Şubat 2008; 20:16:35 >

• abicim ben yarın bir sorim soruşturim ama bana özelden numaranı bıraka bilirsen yardım cı olabilirim zanedersem tabi ne dedinizi anladıysam kaputu tutab demiri tutturdumuz yermi kırıldıı eğer bu kırıldıysa kolayy her yerden bula bilirsin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.