Şimdi Ara

KAPUT KARBON KAPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımıza kaput karbon kaplama yaptırmıştım 4 ay önce fakat aracı satacagımız için söktürmek istiyorum çünkü alacak kişinin aklında soru işareti kalmamaması için ayrıca bu şekilde müşteride zor çıkar gibime geliyo apaçi işi gibi kaputtaki karbon kaplamayı söktürmek istesem kaputta herhangi bir leke kalırmı bunu yapan yerlere söktürmek istiyorum öncelikle sizden bilgi alayım dedim cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Merak ettigim bi konuydu bende cevapları bekliyorum.
  • Burda folyo kaplama sökme işlemini anlatmış Herhalde aynıdır diye tahmin ediyorum...

• Sanrım gerçek karbon kaplamadan bahsetmiyorsunuz. Çünkü karbonfiber metalin üstüne kaplanınca aradaki ısı genleşme farkından dolayı kaputu büküp eziyor. Hadi yaptınız diyelim epoksi ile yapıştırmanız gerek ki epoksinin yapıştığı yerden çıkması büyük sorun çıkmaz bile dye tahmin ediyorum.

Şayet folyo yaptırdıysanız folyo çıkartıcı spreyler var ama araç boyasına ne yapar bilmiyorum.

Ayrıca bilgi olarak vereyim, karbon fiber kaputun kalıbı çıkartılarak polyester döküm şeklinde yapılıyor. Böylelikle metal genleşmesinin önüne geçiliyor.
  • ısı tabancasıyla ısıtarak ve kesinlikle acele etmeden yavaşca sökebilrsiniz.
    ben böyle yaptım bir sorunla karşılaşmadım.
    eğer gerçek karbon folyo kullandıysan zaten ısıyla beraber folyo yumuşacık oluyor.rahatlıkla kaldırırsın.

not ben ağustosta 30 derece sıcaklıkta kaldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gk3536

Merhaba arkadaşlar aracımıza kaput karbon kaplama yaptırmıştım 4 ay önce fakat aracı satacagımız için söktürmek istiyorum çünkü alacak kişinin aklında soru işareti kalmamaması için ayrıca bu şekilde müşteride zor çıkar gibime geliyo apaçi işi gibi kaputtaki karbon kaplamayı söktürmek istesem kaputta herhangi bir leke kalırmı bunu yapan yerlere söktürmek istiyorum öncelikle sizden bilgi alayım dedim cevaplarınız için teşekkür ederim.

hocam madem apaçi işi olduğunu biliyosun daha doğrusu "iddia ediyorsun", neden yaptırdın bu işi?

Bence öyle ver ilanı, o şekilde beğenip alacaklar çıkar mutlaka.

Eğer kaputta aracının boyası orjinal değilse söküm sırasında macun ve boyayı folyonun altında görmen olası ihtimaller arasında . Tekrar kaputu boyatmak zorunda kalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Burda folyo kaplama sökme işlemini anlatmış Herhalde aynıdır diye tahmin ediyorum...

zevkli bi işe benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.