Şimdi Ara

KAR İCİN LASTIK SECIMI ACILLLL!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
9.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antares07

bir yanlışlık olmasın,
    49000 km ve hala 6mm diş derinliği var, sıfır lastikler ortalama 7,8 mm zaten.

Arac muayneye gırdı aralıkta o kagıtta 6mm dıyor servıste kasımda 6 demıstı sırketım adına oldugundan aracımı pek kullanmıyorum bırde cok hırpalamam ondan lastıkler yıpranmadı bırde oturdugum yer ufak yalovayı bılıyorsanız eger sehır ıcımız pek yok sadece sehır dısı kullanabılıyorum o yuzden 2011 de mecbur degısecek aracım herkesı yalovaya beklerım sessız sakın kafa dınlemek ıcın gecerken bır ugrayın derım ben bugun yasadıklarımdan sonra uyku tutmadı baya etkılenmısım
  • sürekli uludağ şartlarında karlı yollarda gitmeyeceğinize göre yine benim dediğime geliyorsunuz, yani goodyear' a, çünkü kışın çoğu şehir içinde sulu kar veya uzun yolda sulu kar şartlarında gidersiniz, goodyear yüksek hızlarda da son derece güvenlidir, yoksa en adi çakma dediğiniz çin malı kış lastiği bile karda gider, yani bütün kış lastikleri karda gider, önemli olan kış lastiğiyle süratte yapabilmek, yağmurda çamurda soğukkende yol tutuşu sağlamak, ben yeri geliyor 160-180 lede gidiyorum kış lastiğiyle problem yok, güven vermesi lazım...
  • ANKARA DIKMENDE SABAH YOLDA KALDIM
    OYSAKI GECEN GUN 4 KIS LASTIGI VIKING MARKA ALMISTIM
    SIMDI ZINCIRLE UGRASMAMAK ICIN LASTIKLERE TAKILAN APARATLARDAN DUSUNUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

ANKARA DIKMENDE SABAH YOLDA KALDIM

bencede o takılan aparatlar palet mi deniyor tam olarak bilmiyorum en iyi tercih olacaktır..

kış lastiğine gerek yk bende buyuk şehirlerde yasayanlar için istanbulda ne kadar suruyrki zaten t0pu topu kış..oo ne denle kış lastiğini gereksiz goruyorum
  • Bugün millet yokuşları vs. çıkmaya çalışırken aralarından süzülerek geçtim ve araç hiç bir yerde kaymadı.

Kar lastiği kesinlikle gerekli bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

bencede o takılan aparatlar palet mi deniyor tam olarak bilmiyorum en iyi tercih olacaktır..

kış lastiğine gerek yk bende buyuk şehirlerde yasayanlar için istanbulda ne kadar suruyrki zaten t0pu topu kış..oo ne denle kış lastiğini gereksiz goruyorum

kış lastiğinin ömrü 3-4 yıldır.O 4 yılda sadece birgün lazım olur ondada hayat kurtarır buna inanın

• Dunlop Sport benim aracın fabrika çıkış lastiğiydi.
    Dergici diliyle;
    Kesinlikle tavsiye edilmez.
  • quote:

O markayı nereden buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

quote:

O markayı nereden buldunuz?

Valla iyi soru olmuş bu ..
  •  KAR  İCİN  LASTIK SECIMI ACILLLL!!!

İki senedir bu lastiği kullanıyorum.Bence gayet başarılı.Bir anımı hatırlatayım babamın çalıştığı yerde bir yokuş var ben ve bir arkadaşım durduk kışın benimki lassa snoways onunki petlasın bir lastiğiydi.Ben kolayca çıktım fakat arkadaşım zorla patinaj çekerek çıktı.

Ek olarak kar lastiklerini sadece kış mevsiminde kullanmanız yarınıza olacaktır yazın yakıtı artırır ve bazı - leri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 23 Ocak 2010; 20:03:38 >
  • viking markası continental in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 25 Ocak 2010; 10:06:38 >
  • Viking lastikleri Türkiye’de
    Continental Türkiye, ekonomik İsveç markası Viking lastiklerinin satışına başladı.

Önceden Otomobil Lastikleri Tevzi A.Ş adıyla bilinen (28 Ağustos 2008’de Continental AG tarafından satın alındı) Continental Türkiye, Nisan 2009 tarihi itibarı ile İsveçli lastik markası Viking’in de satışına başlıyor. Continental’in alt markası ve ekonomik sınıf lastik olan Viking markası günümüzde pek bilinmese de 1970’li yıllarda Opel, Ford, VW ve Volvo gibi otomobil markaların orijinal lastik sağlayıcısıydı. 1990’da Viking’in üreticisi Nivis AB’in yüzde 49’unu satın alan Continental AG, böylece Viking ve Gislaved markalarının da ortağı oldu. Bundan iki yıl sonraysa Continental, Nivis AB’nin hisselerinin tamamı satın aldı.
  • Ben aracımda Good Year'ın Ultragip Performance lastiğini kullanıyorum. Özellikle kışın asfalt yollarda yolculuk ediyorsanız tavsiye ederim. UG7 biraz daha kar özellikli bir lastik. Fakat daha önce Michelin Alpin ve Pirelli Winter bişey kullanmış biri olarak Good Year'dan başka kış lastiği almam. Aracım Jetta TSI 140.
  • Arkadaşlar,

Ben Kumho KW19 almayı düşünüyorum. Fiyatı da oldukça uygun. Ayrıca başka forumlarda da oldukça memnun olan kişiler var. Kumho KW19 ile iyi ya da kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Herkese iyi günler dilerim.
  • bugün kuzenimin elemanı gelmeyince beni yardıma çağırdı. millet lastik diye birbirini yiyor. türkün aklı ya kaçarken, ya .ıcarken gelirmiş ya o misal. ya arkadaşlar bu durumun her sene olacağı belli. illa kar yağmasını mı bekliyorsunuz? gelen kar lastiği var mı diye soruyor. zincir sanki mübarek. kar yağınca takılıyor bitince sökülüyor.

7 derecenin altında sıfır yazlık lastik bile beş para etmez. yapısı sertleşir tutunamaz olur. en dandik kar lastiği bile en kral yaz lastiğinden iyidir.

kış lastiği hava sıcaklığı 7 derecenin altına düşmeden takılmalıdır. açıkcası az sövmedim gelenin o haline. hele ilk gün dükkanımın önünde 5 araç perte çıktı. hiçbirinde kış lastiği yoktu. aralarında hurdası da vardı sıfırı da vardı. acıdığım beraberinde park halindeki 3 aracı da beraberinde götürdüler. oturdum seyrettim gülerek.

kasım sonu takarım, mart sonu sökerim. vızır vızır da geziyorum şu an.

umarım vatandaşımız anlar kış lastiğinin kar lastiği olmadığını, sadece kar yağacağız zaman takılmayacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 25 Ocak 2010; 16:43:28 >

• Kız arkadaşımın glof unde michelin kış lastiği takılı. Yukarıda da örnekleri var, kayan ve patinaj çeken araçların arasından kuru asfaltta gider gibi geçerek gittim. Muhteşem bir olay bu kış lastiği davası.
  • GoodYear UG7+ , Michelin AlpineA3, Continental TS830 ; bu üçünden hangisini bulrusanız çekinmeden alın.

Şahsen ben UG7+, babam Michelin3 kullanıyoruz ikiside harika... İkiside yazlık lastiklerden daha sessiz...
  • Arkadaşlar,

Kumho alayım diye bayiye gittim ancak elinde yokmuş, malum kış sonu yakın olduğundan stoklar sıfıra yakın. 2 lastik çıktı karşıma:

BF Goodrich ve Cooper Avon. Malum satıcılar öve öve bitiremiyorlar. Fiyatlarıda BF goodrich için 200TL, Cooper Avon 160TL diyorlar. Bu lastikleri bilen, kullanmış olan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen.

Ayrıca; "GoodYear UG7+ , Michelin AlpineA3, Continental TS830 ; bu üçünden hangisini bulrusanız çekinmeden alın. " diyen arkadaşıma sorum şu olacak? neden bu lastikleri çekinmeden alalım? diğer lastiklere göre bunların sessizlikten başka artısı nedir?

Herkese kazasız, hayırlı yolculuklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guaygu -- 25 Ocak 2010; 22:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guaygu

Arkadaşlar,

Kumho alayım diye bayiye gittim ancak elinde yokmuş, malum kış sonu yakın olduğundan stoklar sıfıra yakın. 2 lastik çıktı karşıma:

BF Goodrich ve Cooper Avon. Malum satıcılar öve öve bitiremiyorlar. Fiyatlarıda BF goodrich için 200TL, Cooper Avon 160TL diyorlar. Bu lastikleri bilen, kullanmış olan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen.

Ayrıca; "GoodYear UG7+ , Michelin AlpineA3, Continental TS830 ; bu üçünden hangisini bulrusanız çekinmeden alın. " diyen arkadaşıma sorum şu olacak? neden bu lastikleri çekinmeden alalım? diğer lastiklere göre bunların sessizlikten başka artısı nedir?

Herkese kazasız, hayırlı yolculuklar dilerim.

Kardeş senin ebatlar ne o paralar çok fazla değilmi.

Ben 175-65-14 Michelin Alpine A3 4 x 100 TL = 400 TL ye aldım.

Arkadaşın dediği lastiklerden sadece Continentali bilmem ama diğer ikisi hakikatten süper lastikler ..

• Aracım Honda Civic 2009
    Lastik ebatlarım 205/55/R16
    4 mevsim lastiklerde Goodyear ya da Michelinden şaşmam ancak kış lastiği denince çok fazla para veresim yok... Tek derdim aracımda lastik sesinin araç içine çok fazla gelmesi. Kış lastiği deyince de ilk akla gelen lastik sesinin 4 mevsim lastiklerden fazla olması... Sessiz fakat buzda bile iyi tutuş sağlayabilecek bir lastik arıyorum. Hatta çivi takılabilen lastik tiplerini de tercih edebilirim ancak olmazsa olmazım değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guaygu -- 26 Ocak 2010; 1:08:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.